Friday, December 30, 2011

MAC Pro Longwear Eye Shadow "Legendary Black"

I got this eyeshadow for review purpose. I've wanted to test this new formula, Pro Longwear Eye Shadow, but I've bought so much from LE collections and this was permanent... Anyway, now I have one, Legendary Black, I really love this one :D

The size is bigger than regular MAC eyeshadows, 3.4 g, so naturally this won't fit to MAC eyeshadows palette. The color is dark grey-brown, looks gorgeous with practically anything! This is very pigmented and long lasting, the color was dark but there wasn't much fallout. This is powdery and dry but last like more creamy ones :) And it was very easy to blend.

The color is lovely and the staying power excellent, I will use this color a lot!

Sain tämän tuotteen jo vähän aikaa sitten testiin ja tätä on tullut käytettyä paljon! Pro Longwear-luomivärit tulivat syksyllä ja vakivalikoimaan, silloin oli niin paljon ihania Limited Edition tuotteita, että tämä jäi hyllyyn. Nyt sitten yksi löytyy, Legenday Black. 

Kooltaan nämä ovat suurempia kuin MACin perusnapit (3.4g), eivät siis sovi palettiin. Väri on tumma harmaanruskea, näyttää hyvältä todella monen sävyn kanssa! Tuote on todella pigmenttinen ja pysyy loistavasti, väri on tumma mutta silti tämä tipahtanut (juuri) yhtään poskille. Koostumus on jännästi aika "kuiva" mutta silti kesto on kuin voidemaisemmalla tuotteella. Todella todella kiva! Yleensä en niin välitä "kuivan" puuterimaisista tuotteista. 

En tiedä ostanko lisää, koska väreistä tämä saattaa olla minulle se kiinnostavin :) Tai no, ehkä tummansininen voisi olla vielä aikas kiva...No primer!edit: A new EOTD


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

2 comments:

  1. God, I wish I could blend eyeshadow etc as well as you, it looks really good!

    ReplyDelete
  2. I love how it almost looks like it has a copper sheen in your swatch photo :D

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails