Skip to main content

Mary kay makeup

My daughter's friend's mom sells Mary Kay and now I finally decided to test their make up. I must say that I'm quite impressed. The pigmentation of the eye shadows is good (depends on the shade and finish, naturally) and I REALLY like the samples! It's so nice to test the colors at home.

The eye shadows can be added to a magnetic palette (like the one I have from inglot). The eye shadow pan looks small but I googled the size and it's 1.4g (MAC eyeshadow is 1.5g).

Tyttäreni kaverin äiti myy Mary kay tuotteita ja päätin nyt vihdoinkin testata merkin meikkejä :D Täytyy myöntää, että olin erittäin postiivisesti yllättynyt laadusta! Luomiväreissä riittää pigmenttiä ja laatu on mukavan pehmeä (toki laatueroja on värien/koostumusten välillä, niin kuin kaikissa merkeissä). 
Erityisen iloinen olen näistä sampleista! Oli niin ihana testata värejä kotona rauhassa :) Luomivärinapit saa laitettua magneettipalettiin, itse käytän Inglotin paletteja mutta Mary kaylläkin on toki omansa. 

Yksi nappi maksaa 12€, en vielä ostanut yhtään mutta tämä asia taitaa korjaantua hieman myöhemmin ;) Nappi vaikuttaa pieneltä mutta on kooltaan (1.4 g) kuitenkin hyvin lähellä MACiä 1.5 g).
I also bought a few old LE products (a blush & a lipstick), those were on sale. The colors and quality were very nice on both products. The lipstick is called Taffeta, lovely pink. Very wearable and very moisturizing.

Ostin muutaman meikkituotteen alekopasta, vanhoja LE-tuotteita. Molempien laatu ja väri olivat ihanat. Huulipunan väri on Taffeta, hillityn kaunis vaaleanpunainen. Käyttökelpoinen sävy ja koostumus on kosteuttava.
Soft Sable blush looks lovely and is pigmented. This is also magnetic, I have mine now in Inglot palette :)

Soft sable poskipuna tuli hankittua testaamatta mutta onneksi sävy on hyvä :D Ihastuin ulkonäköön, pigmenttiä on sopivasti myös! Tämäkin voi laittaa magneettipalettiin, nyt saan vihdoin matkaposkipunat myös mukaan :DMary kay Azure & Midnight star, Mary kay soft sable blush:May kay Lemongrass & MAC Legendary Black, Mary kay soft sable blush:
Comments

 1. Mary Kay has certainly improved their packaging. The colors look gorgeous too. Very nice makeup you just got.
  http://www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 2. Liking the Mineral Cheek Colour!


  xoxo,
  Roxanne

  ReplyDelete
 3. Those shadows are very pretty! I haven't used Mary Kay in years. Very nice!

  ReplyDelete
 4. wow,you did a nice job....marykay is a nice product and they are always updating things for the better....hope you all the success with your business.

  ReplyDelete
 5. This is the first time I tested Mary Kay, I don't sell these (and never will). I just want to be a customer. LOL

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…