Friday, December 9, 2011

Mary kay makeup

My daughter's friend's mom sells Mary Kay and now I finally decided to test their make up. I must say that I'm quite impressed. The pigmentation of the eye shadows is good (depends on the shade and finish, naturally) and I REALLY like the samples! It's so nice to test the colors at home.

The eye shadows can be added to a magnetic palette (like the one I have from inglot). The eye shadow pan looks small but I googled the size and it's 1.4g (MAC eyeshadow is 1.5g).

Tyttäreni kaverin äiti myy Mary kay tuotteita ja päätin nyt vihdoinkin testata merkin meikkejä :D Täytyy myöntää, että olin erittäin postiivisesti yllättynyt laadusta! Luomiväreissä riittää pigmenttiä ja laatu on mukavan pehmeä (toki laatueroja on värien/koostumusten välillä, niin kuin kaikissa merkeissä). 
Erityisen iloinen olen näistä sampleista! Oli niin ihana testata värejä kotona rauhassa :) Luomivärinapit saa laitettua magneettipalettiin, itse käytän Inglotin paletteja mutta Mary kaylläkin on toki omansa. 

Yksi nappi maksaa 12€, en vielä ostanut yhtään mutta tämä asia taitaa korjaantua hieman myöhemmin ;) Nappi vaikuttaa pieneltä mutta on kooltaan (1.4 g) kuitenkin hyvin lähellä MACiä 1.5 g).
I also bought a few old LE products (a blush & a lipstick), those were on sale. The colors and quality were very nice on both products. The lipstick is called Taffeta, lovely pink. Very wearable and very moisturizing.

Ostin muutaman meikkituotteen alekopasta, vanhoja LE-tuotteita. Molempien laatu ja väri olivat ihanat. Huulipunan väri on Taffeta, hillityn kaunis vaaleanpunainen. Käyttökelpoinen sävy ja koostumus on kosteuttava.
Soft Sable blush looks lovely and is pigmented. This is also magnetic, I have mine now in Inglot palette :)

Soft sable poskipuna tuli hankittua testaamatta mutta onneksi sävy on hyvä :D Ihastuin ulkonäköön, pigmenttiä on sopivasti myös! Tämäkin voi laittaa magneettipalettiin, nyt saan vihdoin matkaposkipunat myös mukaan :DMary kay Azure & Midnight star, Mary kay soft sable blush:May kay Lemongrass & MAC Legendary Black, Mary kay soft sable blush:
5 comments:

 1. Mary Kay has certainly improved their packaging. The colors look gorgeous too. Very nice makeup you just got.
  http://www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 2. Liking the Mineral Cheek Colour!


  xoxo,
  Roxanne

  ReplyDelete
 3. Those shadows are very pretty! I haven't used Mary Kay in years. Very nice!

  ReplyDelete
 4. wow,you did a nice job....marykay is a nice product and they are always updating things for the better....hope you all the success with your business.

  ReplyDelete
 5. This is the first time I tested Mary Kay, I don't sell these (and never will). I just want to be a customer. LOL

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails