Skip to main content

Mary kay makeup

My daughter's friend's mom sells Mary Kay and now I finally decided to test their make up. I must say that I'm quite impressed. The pigmentation of the eye shadows is good (depends on the shade and finish, naturally) and I REALLY like the samples! It's so nice to test the colors at home.

The eye shadows can be added to a magnetic palette (like the one I have from inglot). The eye shadow pan looks small but I googled the size and it's 1.4g (MAC eyeshadow is 1.5g).

Tyttäreni kaverin äiti myy Mary kay tuotteita ja päätin nyt vihdoinkin testata merkin meikkejä :D Täytyy myöntää, että olin erittäin postiivisesti yllättynyt laadusta! Luomiväreissä riittää pigmenttiä ja laatu on mukavan pehmeä (toki laatueroja on värien/koostumusten välillä, niin kuin kaikissa merkeissä). 
Erityisen iloinen olen näistä sampleista! Oli niin ihana testata värejä kotona rauhassa :) Luomivärinapit saa laitettua magneettipalettiin, itse käytän Inglotin paletteja mutta Mary kaylläkin on toki omansa. 

Yksi nappi maksaa 12€, en vielä ostanut yhtään mutta tämä asia taitaa korjaantua hieman myöhemmin ;) Nappi vaikuttaa pieneltä mutta on kooltaan (1.4 g) kuitenkin hyvin lähellä MACiä 1.5 g).
I also bought a few old LE products (a blush & a lipstick), those were on sale. The colors and quality were very nice on both products. The lipstick is called Taffeta, lovely pink. Very wearable and very moisturizing.

Ostin muutaman meikkituotteen alekopasta, vanhoja LE-tuotteita. Molempien laatu ja väri olivat ihanat. Huulipunan väri on Taffeta, hillityn kaunis vaaleanpunainen. Käyttökelpoinen sävy ja koostumus on kosteuttava.
Soft Sable blush looks lovely and is pigmented. This is also magnetic, I have mine now in Inglot palette :)

Soft sable poskipuna tuli hankittua testaamatta mutta onneksi sävy on hyvä :D Ihastuin ulkonäköön, pigmenttiä on sopivasti myös! Tämäkin voi laittaa magneettipalettiin, nyt saan vihdoin matkaposkipunat myös mukaan :DMary kay Azure & Midnight star, Mary kay soft sable blush:May kay Lemongrass & MAC Legendary Black, Mary kay soft sable blush:
Comments

 1. Mary Kay has certainly improved their packaging. The colors look gorgeous too. Very nice makeup you just got.
  http://www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 2. Liking the Mineral Cheek Colour!


  xoxo,
  Roxanne

  ReplyDelete
 3. Those shadows are very pretty! I haven't used Mary Kay in years. Very nice!

  ReplyDelete
 4. wow,you did a nice job....marykay is a nice product and they are always updating things for the better....hope you all the success with your business.

  ReplyDelete
 5. This is the first time I tested Mary Kay, I don't sell these (and never will). I just want to be a customer. LOL

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…