Skip to main content

I'm back! & sale shopping

I'm back! I was so tired before Christmas (so much work but it was worth it :D) so I just slept and red some books. But now blogging feels like fun again ;) I just wanted to tell my Finnish readers about the SALE. I got green YSL solo (yep, exactly the one I wanted!) and The Body Shop Shower Gels (which are my favorite bath foams).

Täällä ollaan taas :D Joulukuu oli töissä hyvin rankka mutta ehdottomasti sen väärti! Bloggausinto meni kyllä hetkeksi, sen verran väsytti ;) Nyt ollaan tässä taas ja muistutellaan ALEsta! Sain himoitsemani YSL solo-luomivärin Sokokselta -50% (vihreä, lilan ja mustan seuraksi. Tästä meikit yms myöhemmin) sekä The Body Shopin suihkugeelejä (ovat suosikkikylpyvaahtojani).

TBS Suihkugeelit 750ml pumppupullossa, 13€/kpl
(norm. koko 250ml)And one of the books I got was the one of Michael Monroe. He lives in my home town so naturally wanted to have this book with an autograph :D If you are a fan, like his facebook page here: www.facebook.com/michaelmonroeofficial. This year he won at Classic Rock Awards (best album of the year), track "78'" chosen as the Rock Song Of the Year by iTunes USA and he was even voted to be the nicest celebrity in Finland!

Yksi joululahjakirjoistani oli Michael Monroen elämänkerta. Oli muuten mielenkiintoinen! Hain omani paikallisesta kirjakaupasta (Turun Kansallinen Kirjakauppa), kun Michael Monroe oli siellä kertomassa kirjasta kirjan kirjoittajan Ari Väntäsen kanssa. Sain siis kirjaani myös nimmarin :) Pian saammekin seurata Monroeta Voice of Finlandissa!
"78" is a great song but my favorite is without any doubt "All you need".

Take a look at the life you lead,
what you got is all you need.

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…