Skip to main content

Make Up Store Coral Lace Blush

When I saw this lovely new blush from Make Up Store, I just HAD TO get it ;D The color of Coral Lace looked so perfect and this is so pigmented! The color is shimmery coral and really brightens my skin. I'd say a perfect blush for spring colored persons.

I was a bit worried since this contains mineral oil & lanolin... My skin is not a great fan of those. But I have now used this several weeks without any problems!

Make Up Storen uudessa kokoelmassa on ihana uusi poskipuna, Coral Lace. Pakkohan tämä oli saada ja täytyy myöntää, etten pettynyt! Väri raikastaa ihanasti ihoni sävyä, ihan must kun väsyttää (ja näyttääkin siltä ;D). Väri on hohtava koralli, todella pigmenttinen. Uskoisin sopivan hyvin muillekin "kevät-sävyisille".

Olin hieman huolissani Incistä, tämä sisältää mineraaliöljyä ja lanoliinia... Ihoni ei ole tosiaan niiden suurin fani. Onneksi kuitenkaan parin viikon päivittäinen käyttökään ei ole aiheuttanut ongelmia, takuulla sopii siis ainakin toisinaan käytettäväksi.
Do you have any favorite blushes from MUS?

Comments

 1. Frozen Daiquiri on aivan ihana sävy! Herkullinen, kirkkaan värinen korallinen pinkki. <3

  ReplyDelete
 2. I love using bronzers as blush. They look very natural and make me look sunkissed.

  Your blush has a nice color.

  http://www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 3. Näyttää nätiltä! :)

  Muuten, olen nyt virallisesti sun 2000. lukija :D Onnea!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…