Thursday, December 22, 2011

Solina saippuat

*This post is about soaps sold in Finland.*

Saippuaverstas Solinan saippuat ovat kauniita ja pysyvätkin nätteinä käytössä, toki vaativat saippua-alustan, jossa pääsevät kuivumaan. Nämä ovat glyseriini-saippuoita, pidän niistä erityisesti käsisaippuoina, koska nämä pysyvät kiinteinä käytössä eivätkä siten suttaa alustaakaan paljoa :)

Saippuoissa ei käytetä eläinperäisiä tuotteita ja kaikki valmistusprosessisssa käytetyt värit ja tuoksut ovat kosmetiikan valmistukseen hyväksyttyjä.

Solinan työntekijöillä on laboratorioalan koulutus ja pitkä työkokemus, mikä takaa Solinan tuotteiden korkean laadun.

Solinan löydät facebookista, myymälän Ylöjärveltä ja Turussa näitä myy Pop Shop. Jos tiedät muita jälleenmyyjiä, laita tieto kommentteihin, niin lisään tänne!

HUOM: Saippuat olivat ostettaessa moitteettomassa kunnossa, unohdin ne vain käsilaukkuni pohjalle muutamaksi päiväksi ja näyttivät sen jälkeen hieman kolhiintuneilta.


Sydämellämustaraita


Saippuoita oli niin montaa laatua, että täytyy kyllä päästä näitä myymäläänsä joskus tutkimaan :D Lisäksi kylpypommeja ja jalkakylpypommeja.

2 comments:

  1. Nuo jalkakylpypommit tuolla sivuilla vaikuttaa kivoille, olis kerranki sopivan kokoinen pala valmiiksi eikä tartteis murennella Lushin paloja :D

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails