Tuesday, August 14, 2012

bareMinerals Golden Gate blush, Water Lily & Sex Kitten eyeshadows

I bought some bareMinerals from sale. The regular prices are too high for me here in Finland but these were -50%. I got Golden Gate blush, Water Lily eye shadow & Sex Kitten eye shadow.

The quality was very nice, as always in bM :)


Ostin Kicsin alesta muutaman bareMinerals tuotteen. Normaalihinta on näissä minulle aivan liian korkea (hyvää laatua saa edullisemminkin) mutta -50% hinnalla raaskin muutaman ostaa. Mukaan tarttui Golden Gate poskipuna, Water Lily ja Sex Kitten luomivärit.


Laatu oli todella hyvä, niin kuin bM:ssä nyt yleensäkin. Lopettaako Kicks muuten näiden luomivärien myynnin, kun kaikki sävyt olivat alekopassa? Vai muuttuuko pakkaukset tms?Golden Gate blush


Water Lily & Sex Kitten:
EDM beige & bM Sex Kitten:3 comments:

  1. Tosi ihania sävyjä nuo luomivärit! :)

    ReplyDelete
  2. Golden Gate is one of the first mineral blushes I got back when Bare Minerals would send out samples from their stores. Love the color!

    ReplyDelete
  3. Veikkaisin, että ne meni aleen pakkauksen takia. Itsekin olen ostanut muutaman Kicksin alesta ja niissä kaikissa oli kannessa oli teksti "i.d. bareMinerals", kun taas uudemmissa ostamissani (tosin netistä ostin) lukee pelkkä "bareMinerals".

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails