Sunday, August 12, 2012

The Body Shopin Dragon Fruit lip balm-kampanja ja HOPE-yhdistyksestä

Laitoin tämän jo Facebookiin mutta päädyin tekemään pienen postauksenkin :) Sen verran kiinnostava ja tärkeä juttu!

The Body Shopissa on nyt myynnissä Dragon Fruit-lip butter hintaan 7.90€ ja ostaja saa itse valita mille järjestölle antaa tuotteesta 4.50€. Vaihtoehdot ovat Animalia, Suomen Luonnonsuojeluliitto ja HOPE.


Oma "kolikkoni" meni tällä kertaa Hope-yhdistykselle. Tässä hiukan Hopesta, jos ei ole kaikille tuttu:


"Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toimii vähäosaisten lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Hope koostuu tavallisista suomalaisista ja toimii pääosin vapaaehtoisvoimin. Hopessa ihmisiä yhdistää se, että jokainen on herännyt lasten hätään ja haluaa toimia lasten valoisamman tulevaisuuden puolesta.
Hopen tavoitteena on antaa kriisiperheille konkreettista helpotusta arkeen ja jakaa huostaanotetuille lapsille ilon pilkahduksia ja uskoa elämään. Toiminta on yhtä monimuotoista, kuin saadut lahjoitukset. Joskus se tarkoittaa ammattimaista lastenhoitoapua väsyneelle yksinhuoltajalle, joskus ruoka- tai vaateapua, toisinaan taas huonekalulahjoituksia. Hope järjestää lapsille myös ilmaisia urheilutapahtumia ja -kursseja sekä retkiä. Hopen kautta hakijat voivat tulla esille luottamuksellisesti, ilman häpeää tai nöyristelyä. Hopen apua ovat saaneet huostaanotetut lapset lukuisissa laitoksissa sekä lapset, joiden kotona on päihdeongelmia tai varattomuutta. Apu kulkee myös ennaltaehkäisevää perhetyötä tekevien sosiaalityöntekijöiden asiakasperheille."
http://www.hopeyhdistys.fi/ ja paikallisyhdistysten tiedot löydät täältä.
Jos yhdistys kiinnostaa, kannattaa seurata Facebookissa!1 comment:

  1. Oi miten mahtava idea! Dragon Fruit on muutenkin aina hyvä asia, joten pitää varmaan käydä itsekin ostamassa :)

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails