Skip to main content

BeeCeuticals Orange & Honey hand salve

I bought BeeCeuticals Orange & Honey hand salve from IHerb. It was on sale and I decided to test it :) I usually don't care much about these "bee products" since I'm a little allergic to honey :D My hands felt a bit itchy after using this but maybe my hands were just very dry... This really is a salve, good for night time use. The scent was "typical" to a product like this: not bad but not that good either.

I recommend this it you have very dry hands but not people with honey allergy ;D

57g/ 6.92 USD (regular price at iHerb), THE SPECIAL PRICE IS NOW 0.90 USD!

iHerb discount code: -10 USD from your first order with my code BAC791.

iHerb shoppailuja tämäkin... BeeCeuticals Orange & Honey hand salve oli tarjouksessa alle dollarilla ja päätin ottaa testiin. En yleensä niin näistä "mehiläistuotteista" perusta, olen hunajalle hiukan allerginenkin :D Tästä sain hiukan kutinaa mutta toisaalta saattoivat kätenikin olla vain todella kuivat... Kyseessä on todellakin tuhti salva, iltakäytössä ihan kiva kyllä. Tuoksu on "tuotteelle tyypillinen", ei paha muttei nyt erityisen hyväkään.

Suosittelen kuiville käsille, ei kuitenkan hunaja-allegikoille ;D

57g/ 6.92 USD (iHerbin normaalihinta). NYT TARJOUKSESSA 0.90 USD.iHerb-alekoodi: -10 USD ensimmäisestä tilauksestasi koodillani BAC791.

*Sunflower oil, *safflower oil, *beeswax, *coconut oil, *olive oil, *Fair Trade Certified cocoa butter, *valencia orange essential oil, *holistic honey blend.
*Certified organic ingredient
Paraben free, sodium laureth sulfate free, synthetic fragrance free

Comments

 1. I have been very curious about this product. I love honey products. I love iherb, they ship so fast and have amazing prices!

  ReplyDelete
  Replies
  1. The special price is still 0.90 USD, definitely worth that :D I didn't get allergic reaction (I have tested this for a week now), yay!

   Delete
 2. No ei ole hinnalla pilattu jos tarjouksesta ehtii nappaamaan. Kuulostaa kivalta ja INCI on ihanan luonnollinen. Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…