Sunday, August 26, 2012

Natura Siberica

I got some Natura Siberica products for review purpose. These are now sold in Finland (& eBay). I just had to take some pictures of the products with my siberian cats too :D

Sain testiini muutamia Natura Siberica-tuotteita maahantuojalta, merkki tosiaan saapui Suomeenkin. Oli ihan pakko ottaa tuotteista muutama kuva Siperiankissojeni kera, vaikka kissat eivät nyt niin innokkaita kuvattavia tällä kertaa olleetkaan ;)

Tykkäsin sarjasta todella paljon ja ostan näitä itse takuulla jatkossakin! Erityisesti kiinnostaa silmämeikinpoistovaahto ja kieltämttä aika moni muukin tuote :D Tuotteiden kuvien kanssa hiukan kokemuksia, kasvojenhoitotuotteita tosin olen ehtinyt testata vasta vähän aikaa. Kaikki olivat miedon tuoksuisia ja erittäin laadukkaan oloisia. Pakkaukset ovat tyylikkäät :) Valmistajan sivuilla yllätti tuotteiden määrä, sarja on siis todella laaja. Osa tuotteista EcoCert-sertifioituja. Tuonne concept storeen kun pääsisi tutkimaan... :D

-Linkki valmistajan sivuille: Natura Siberica
-Linkki maahatuojan sivuille: Silkway
-Myyjä Kirkkonummella: Nature kauneuspiste

Verkkokauppa aukeaa sivujen mukaan myös Suomeen mutta tällä hetkellä saa ostetteua esim eBaystä (sieltä löytää myös tietoa hinnoista).

Living Vitamins for hair & body, 125 ml:

My favorite! Can be used on hair and skin. Feels very fresh, mild & pleasant scent.

Iiks, suosikkini :D Olen käyttänyt tätä päivittäin hiuksiini, ei lähmää yhtään! Tuoksu on ihana ja mukavan mieto. Iholla todella raikas, tykkään! Rasvaisemmalla iholla hyvä yksinäänkin ympäri vuoden mutta talvea kohden saatan käyttää vartaloseerumina voiteen alla. Itse tuote on pakattu spray-pulloon ja ulkonäkö on ihana: kimmeltävää geeliä kultahippusilla ja punaisilla palloilla.
Moisturizing Cleansing Milk:

I think it ok :D But I just don't use cleansing milks much, I prefer gels or foams.

Ihan kiva mutta sen parempaa arviota minulta ei puhditusmaidot ikinä saakaan :D Pesen meikit vedellä ja geelillä/vaahdolla, kaksoispuhdistuksessa käytän satunnaisesti saamiani puhdistusmaitoja. En oikein osaa näitä arvoida siis. Sarjasta löytyy myös kasvojenpuhdistusvaahto.
Light Day Cream, 50 ml *made in Switzerland*:

EcoCert certified natural cosmetics. Feels fresh & light, the mild scent is pleasant.

EcoCert serfioitu, kevyt kosteusvoide. Mieto tuoksu. Tätä olen testaillut vasta kaulalle ja varsinkin mukavalta tuntuu. Pumppupullosta aina plussaa!


Night Facial Cream (oily/combination), 50 ml:

Mieto tuoksu ja ihanan tuntuinen myös iholla, freesi ja imeytyvä. Olen testannut tätä nyt pari viikkoa kaulalla ja hyvin on toiminut (teen aina kaikki testaukset hyvin varovaisesti, allergioista johtuen). Pumppupullo on hygieninen, siitä plussaa.

Active foot cream, 75 ml:

Fresh, light and not very greasy foor cream. Mild scent.

Raikas ja kevyt jalkavoide, olen käyttänyt myös aamuisin ts. ei ole niin rasvaista. Kierrekorkki ei ole kätevin, flippikorkki olisi plussaa :) Tuoksu on myös mukavan mieto, jakavoiteet tuoksuvat usein turhankin voimakkailta.
Tässä vielä Concept storesta, Pietarista. Kuva valmistajan sivuilta:Jatkossa on varmaan lisääkin kirjoitettavaa Natura Siberica-tuotteista :D


DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.


5 comments:

 1. Mahtavaa että näitä alkaa saada Suomesta! Olen ostanut tuotteita Tallinnan Kaubamajasta tähän saakka :) Suosikkini on kevyt käsivoide, aivan I-H-A-N-A!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käsivoide on varmasti ihana! Jalkavoiteen perusteella päätin senKIN haluta :D

   Delete
 2. Hei, tiedätkö kuka on maahantuoja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://naistenkosmetiikka.fi :)

   Delete
 3. Ei vain oikein passaa, että mainostavat tuotteitaan luomukosmetiikkana. Monet voiteista sisältää natriumpolyakrylaatteja. Hiustenhoitotuotteissa on herkästi allergisoivaa methylisothiazolinonea. On tosin sallittu tuote kosmetiikassakin mutta vain poishuuhdeltavissa tuotteissa mikä jo kertoo siitä, että ei ihan mukava ainesosa, eikä varsinkaan luomukosmetiikkaan sopiva sekään. Eli sen eko-nimityksen voisi poistaa sieltä shampoo-arvostelustakin.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails