Skip to main content

Mary Kay eye makeup remover, hydrating gel, primer & foundation

I decided to test some Mary Kay products again :) I'm NOT a MK consultant myself, just a satisfied customer. LOL

Oil-Free Eye Make Up remover is one of the MK best sellers so I decided to try it too :D And yes, I really liked it! Didn't irritate my eyes (I have only a few eye makeup removers I can use, because my eyes are so sensitive). When my make up is very heavy, I still like Clinique Take the day off balm more (and I use it to remove foundation too).

Silmämeikinpuhdistusneste on yksi Mary Kayn best seller-tuotteista, joten päätin testata tätä :) Ja kyllä, minäkin pidin tästä kovasti! Tuote on siis vesi-öljy sekoitus ja pulloa ravistetaan ennen käyttöä. Kaadoin nestettä pumpulilappuun ja annoin vaikuttaa noin 10 sek ennen pyyhkimistä (kostutin silmät ensin vedellä, jolloin vesiliukoinen ripsari pehmeni jo valmiiksi hiukan). Ei kirvellyt silmiä, minulla se on hyvin yleinen ongelma silmämeikinputsarien kanssa. Kun käytän enemmän meikkiä, tykkään yhä vanhasta suosikistani (Cliniquen Take the day off balm) enemmän. Silloin laitan tuotetta usein koko kasvoille.

En siis todellakaan itse ole MK:n jälleenmyyjä enkä saa mitään taloudellista hyötyä MK:n tuotteista kirjoittaessani.


Foundation Primer is oil free primer. Makes skin very smooth (with silicones) so foundation is easier to apply and lasts longer. I liked it a lot but I don't feel that I need foundation primer daily.

Meikinpohjustusvoide on öljytön, silikonipohjainen tuote. Saa ihon tasaisemmaksi pinnaltaan, jolloin toki meikkivoide on helpompi levittää tasaisesti. Lisää myös meikin kestoa. Pidin tästä kyllä paljon mutta en tarvitse meikinpohjustajaa juurikaan. Lähinnä juhliin laitan mutta mahdanko silloinkaan tarvita :D


Matte wear foundation gave good coverage and the skin looked quite perfect. I liked it a lot! I still like mineral foundation more but this really was very good.

MatteWear-meikkivoide oli myös aivan ihana! Peitti kivasti (enemmän kuin mineraalimeikit) ja iho näytti kyllä todella hyvltä. Tykkään kuitenkin enemmän mineraalimeikkipohjasta, se pysyy ihollani vain yhtä hyvänä aamusta iltaan. Mutta kiva oli tämäkin!

Oli Free hydrating gel made my skin SO soft. If you use MK skin care and need extra moisture, this really is excellent product. Skin feels refreshed and cool. I used this at night time so I don't know how it works under foundation.

Rasvaton kosteusgeeli oli kovasti ihoni mieleen! Käytin tätä nyt yhdessä (äidiltäni lainaamani) TimeWise Night Solutionin kanssa ja iho oli todella raikas ja kosteutettu. Jos käytät jo MK Miracle setiä, tämä voisi olla hyvä lisä kosteutta kaipaavalle iholle. Itse käytin tätä iltaisin, en tiedä miten toimii meikin alla.Sample jars of TimeWise matte-wear foundation (ivory 6) & Oil Free hydrating gel.


MK foundation primer & TimeWise matte wear foundation (ivory 6)

Comments

  1. I really like the Mary Kay eye makeup remover, but I stopped using it because it was a pain having to get it from a consultant or eBay. I now use the Neutrogena oil-free eye makeup remover in a purple bottle, which works just as well and is cheaper.

    ReplyDelete
  2. Hassu tuo primerin koko, 29ml :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…