Skip to main content

Madara Anti-cellulite cream

*Sorry, this post is only in Finnish*Sain Madaralta vapaavalintaisen tuotteen testiin ja päädyin selluliittivoiteeseen, sillä olen ollut niin kamalan laiska vartalon hoidon suhteen ja nyt kiinnostusta tälle on... Ja vaikka en tosiaan usko, että mikään voide maailmassa sulattaa selluliitin pois, mutta auttaa se pehmoinen ihokin :D Ja kyllähän nämä toki saattavat auttaa hieman pintaverenkiertoa tehostavastikin?

Tässä hiukan Tiede.fi:stä selluliitista:

"Naistenlehtien suosittelema karkealla kintaalla hierominen auttaa aineenvaihduntaa ja nesteen poistumista ja voi siten tasoittaa ihoa. Se ei kuitenkaan vähennä rasvaa eikä pienennä rasvalokeroita. Siihen eivät pysty myöskään selluliittivoiteet, vaikka ne saattavat vaikuttaa ihon pintaan hetkellisesti." Annika Mutanen Tiede.fi
Itse tosiaan nyt tiristän kropasta muutenkin rasvaa pois liikunnalla ja ruokavaliolla (pari tapaamista Personal Trainerin kanssa takana :D), toivottavasti tämäkin osio hieman vähenee ;) En traineriani kovin usein tapaa, treenaus kun sujuu hyvin yksinkin, mutta hän katsoo ruokavalion ja liikunnan kuntoon. Ja toki välillä vahtii, ettei nyt ihan takapakkia mennä. Lisäksi "kuivaharjaan" tällaisella The Body Shopin uutuus(?)tuotteella:

Spa fit massager, kuva:
www.thebodyshop.fi


Tuotteena Madara Anti-Cellulite cream on miellyttävä: iho jää pehmeäksi ja raikkaaksi. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja mieto. Tehosta en tosiaan voi suuremmin sanoa, mitat ovat pienentyneet mutta tosiaan melkoisesti olen töitäkin sen eteen tehnyt... Saatan hyvinkin käyttää tätä jatkossakin, toinen testaamani tuote on ollut Weledan Birch sellulite oil (arvio tulossa pian!). Käyttömukavuudeltaan Madara on kyllä huomattavasti kivampi!Kätevä pumppupullo!

Tuote on voidemainen, imeytyy nopeasti.
DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…