Friday, August 24, 2012

Madara Anti-cellulite cream

*Sorry, this post is only in Finnish*Sain Madaralta vapaavalintaisen tuotteen testiin ja päädyin selluliittivoiteeseen, sillä olen ollut niin kamalan laiska vartalon hoidon suhteen ja nyt kiinnostusta tälle on... Ja vaikka en tosiaan usko, että mikään voide maailmassa sulattaa selluliitin pois, mutta auttaa se pehmoinen ihokin :D Ja kyllähän nämä toki saattavat auttaa hieman pintaverenkiertoa tehostavastikin?

Tässä hiukan Tiede.fi:stä selluliitista:

"Naistenlehtien suosittelema karkealla kintaalla hierominen auttaa aineenvaihduntaa ja nesteen poistumista ja voi siten tasoittaa ihoa. Se ei kuitenkaan vähennä rasvaa eikä pienennä rasvalokeroita. Siihen eivät pysty myöskään selluliittivoiteet, vaikka ne saattavat vaikuttaa ihon pintaan hetkellisesti." Annika Mutanen Tiede.fi
Itse tosiaan nyt tiristän kropasta muutenkin rasvaa pois liikunnalla ja ruokavaliolla (pari tapaamista Personal Trainerin kanssa takana :D), toivottavasti tämäkin osio hieman vähenee ;) En traineriani kovin usein tapaa, treenaus kun sujuu hyvin yksinkin, mutta hän katsoo ruokavalion ja liikunnan kuntoon. Ja toki välillä vahtii, ettei nyt ihan takapakkia mennä. Lisäksi "kuivaharjaan" tällaisella The Body Shopin uutuus(?)tuotteella:

Spa fit massager, kuva:
www.thebodyshop.fi


Tuotteena Madara Anti-Cellulite cream on miellyttävä: iho jää pehmeäksi ja raikkaaksi. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja mieto. Tehosta en tosiaan voi suuremmin sanoa, mitat ovat pienentyneet mutta tosiaan melkoisesti olen töitäkin sen eteen tehnyt... Saatan hyvinkin käyttää tätä jatkossakin, toinen testaamani tuote on ollut Weledan Birch sellulite oil (arvio tulossa pian!). Käyttömukavuudeltaan Madara on kyllä huomattavasti kivampi!Kätevä pumppupullo!

Tuote on voidemainen, imeytyy nopeasti.
DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails