Skip to main content

Madara Anti-cellulite cream

*Sorry, this post is only in Finnish*Sain Madaralta vapaavalintaisen tuotteen testiin ja päädyin selluliittivoiteeseen, sillä olen ollut niin kamalan laiska vartalon hoidon suhteen ja nyt kiinnostusta tälle on... Ja vaikka en tosiaan usko, että mikään voide maailmassa sulattaa selluliitin pois, mutta auttaa se pehmoinen ihokin :D Ja kyllähän nämä toki saattavat auttaa hieman pintaverenkiertoa tehostavastikin?

Tässä hiukan Tiede.fi:stä selluliitista:

"Naistenlehtien suosittelema karkealla kintaalla hierominen auttaa aineenvaihduntaa ja nesteen poistumista ja voi siten tasoittaa ihoa. Se ei kuitenkaan vähennä rasvaa eikä pienennä rasvalokeroita. Siihen eivät pysty myöskään selluliittivoiteet, vaikka ne saattavat vaikuttaa ihon pintaan hetkellisesti." Annika Mutanen Tiede.fi
Itse tosiaan nyt tiristän kropasta muutenkin rasvaa pois liikunnalla ja ruokavaliolla (pari tapaamista Personal Trainerin kanssa takana :D), toivottavasti tämäkin osio hieman vähenee ;) En traineriani kovin usein tapaa, treenaus kun sujuu hyvin yksinkin, mutta hän katsoo ruokavalion ja liikunnan kuntoon. Ja toki välillä vahtii, ettei nyt ihan takapakkia mennä. Lisäksi "kuivaharjaan" tällaisella The Body Shopin uutuus(?)tuotteella:

Spa fit massager, kuva:
www.thebodyshop.fi


Tuotteena Madara Anti-Cellulite cream on miellyttävä: iho jää pehmeäksi ja raikkaaksi. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja mieto. Tehosta en tosiaan voi suuremmin sanoa, mitat ovat pienentyneet mutta tosiaan melkoisesti olen töitäkin sen eteen tehnyt... Saatan hyvinkin käyttää tätä jatkossakin, toinen testaamani tuote on ollut Weledan Birch sellulite oil (arvio tulossa pian!). Käyttömukavuudeltaan Madara on kyllä huomattavasti kivampi!Kätevä pumppupullo!

Tuote on voidemainen, imeytyy nopeasti.
DISCLOSURE: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…