Skip to main content

[EOTD] Aromaleigh Lost in Faerie & Too Faced Liquif Eye

After swatching Aromaleigh's Lost in Faerie collection, I thought that it is a very nice collection but maybe not "my colors"... But I was so wrong :D These colors are a bit powdery (I usually prefer brighter colors) and not shimmery (most of these are nearly mattes but with sparkles and I prefer shimmer) BUT these are so stylish and easy to use. The blue look I made (Rosina-Elysia-Trixy) is in fact one of my favorites. *heart* I wish Kristen will continue making pigments some day, she is just so talented in this.

Swatchattuani Aromaleighin Lost in faerie-pigmentit pidin niitä toki nätteinä mutta ajattelin, etteivät ne ole ihan minun värejäni... Olin aivan väärässä :D Sävyt ovat hieman puuterisia (pidän itse yleensä kirkkaammista sävyistä) ja lähes mattoja (kimallusta mukana mutta pohja on mattamainen) mutta niin tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Sininen meikki (alla) on itseasiassa yksi suoskikeistani. Toivon todellakin, että Kristen jatkaa myöhemmin pigmenttien tekoa, on vain niin hyvä työssään.


Rosina-Elysia-Trixy:


-detrivore primer
-AL Rosina/ Lost in Faerie (tearduct, browbone)
-AL Elysia/ Lost in Faerie (lid)
-AL Trixy/ Lost in Faerie (crease, lower lashline)
-MAC Blacktrack fluidline
-Chanel Inimitable wp

Ellette-Private Lunacy:
-detrivore primer
-AL Flaxen (tearduct, browbone)
-AL Ellette/ Lost in Faerie (lid)
-AL Private Lunacy/ Victoria's Revenge (crease, lower lashline)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-Chanel Inimitable mascara wp

Rosina-Luella-Zanna:


-detrivore primer
-AL Rosina/ Faerie (tearduct, browbone)
-AL Luella (lid, lower lashline)
-AL Zanna (crease, lower lashline)
-MAC Blacktrack fluidline
-Magnum Volume mascara

Rosina-Naida-Emerenta:


-detrivore primer
-AL Rosina /Faerie (tear duct, browbone)
-AL Naida (lid)
-AL Emerenta (crease, lower lashline)
-Inglot gel liner (dark grey)
-Chanel Inimitable wp mascara

-Mum Mum's Moisture Max foundation
-Meow Limbo blush (too warm for this look, but I just had to test it :D)
-lips ?

Too Faced Liquif-eye is one of the products I really never started to use... I've tested it but I decided to try it again and I REALLY liked it :D Liquif-eye transfers eyeshadow in to a liner. So the makeup is the same as above, just 9 hours after application. I added purple and hot pink from my Manly 120-palette. I think it looked cool!

Too Facedin Liquif-eye on tuote, jota en ole juuri testaamisen jälkeen käyttänyt... Nyt päätin kokeilla uudelleen ja oikein mainiohan tuo on :D Aineella saa tehtyä siis luomiväristä rajauksen, mukana on tussimainen sivellin. Meikki on mutten sama kuin yllä, kuva on vain otettu 9 tuntia meikkaamisen jälkeen ja lisäsin lilaa ja pinkkiä rajaukseen Manly 120-paletista.


Have you liked Lost in faerie pigments? If you planning to order, do it soon, Aromaleigh will be closed (too) soon.

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …