Skip to main content

[EOTD] Aromaleigh Lost in Faerie & Too Faced Liquif Eye

After swatching Aromaleigh's Lost in Faerie collection, I thought that it is a very nice collection but maybe not "my colors"... But I was so wrong :D These colors are a bit powdery (I usually prefer brighter colors) and not shimmery (most of these are nearly mattes but with sparkles and I prefer shimmer) BUT these are so stylish and easy to use. The blue look I made (Rosina-Elysia-Trixy) is in fact one of my favorites. *heart* I wish Kristen will continue making pigments some day, she is just so talented in this.

Swatchattuani Aromaleighin Lost in faerie-pigmentit pidin niitä toki nätteinä mutta ajattelin, etteivät ne ole ihan minun värejäni... Olin aivan väärässä :D Sävyt ovat hieman puuterisia (pidän itse yleensä kirkkaammista sävyistä) ja lähes mattoja (kimallusta mukana mutta pohja on mattamainen) mutta niin tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Sininen meikki (alla) on itseasiassa yksi suoskikeistani. Toivon todellakin, että Kristen jatkaa myöhemmin pigmenttien tekoa, on vain niin hyvä työssään.


Rosina-Elysia-Trixy:


-detrivore primer
-AL Rosina/ Lost in Faerie (tearduct, browbone)
-AL Elysia/ Lost in Faerie (lid)
-AL Trixy/ Lost in Faerie (crease, lower lashline)
-MAC Blacktrack fluidline
-Chanel Inimitable wp

Ellette-Private Lunacy:
-detrivore primer
-AL Flaxen (tearduct, browbone)
-AL Ellette/ Lost in Faerie (lid)
-AL Private Lunacy/ Victoria's Revenge (crease, lower lashline)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-Chanel Inimitable mascara wp

Rosina-Luella-Zanna:


-detrivore primer
-AL Rosina/ Faerie (tearduct, browbone)
-AL Luella (lid, lower lashline)
-AL Zanna (crease, lower lashline)
-MAC Blacktrack fluidline
-Magnum Volume mascara

Rosina-Naida-Emerenta:


-detrivore primer
-AL Rosina /Faerie (tear duct, browbone)
-AL Naida (lid)
-AL Emerenta (crease, lower lashline)
-Inglot gel liner (dark grey)
-Chanel Inimitable wp mascara

-Mum Mum's Moisture Max foundation
-Meow Limbo blush (too warm for this look, but I just had to test it :D)
-lips ?

Too Faced Liquif-eye is one of the products I really never started to use... I've tested it but I decided to try it again and I REALLY liked it :D Liquif-eye transfers eyeshadow in to a liner. So the makeup is the same as above, just 9 hours after application. I added purple and hot pink from my Manly 120-palette. I think it looked cool!

Too Facedin Liquif-eye on tuote, jota en ole juuri testaamisen jälkeen käyttänyt... Nyt päätin kokeilla uudelleen ja oikein mainiohan tuo on :D Aineella saa tehtyä siis luomiväristä rajauksen, mukana on tussimainen sivellin. Meikki on mutten sama kuin yllä, kuva on vain otettu 9 tuntia meikkaamisen jälkeen ja lisäsin lilaa ja pinkkiä rajaukseen Manly 120-paletista.


Have you liked Lost in faerie pigments? If you planning to order, do it soon, Aromaleigh will be closed (too) soon.

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…