Skip to main content

Meow Wild Child & Caribbean swatches & EOTDs

I have now tested Meow Caribbean & Wild Child collection pigments for a few days :)

I must say that I'm VERY impressed, the quality of Caribbean collection so good! The formula is almost creamy, very opaque & so smooth. *heart* Wild Child pigments are so different, glittery and "dry", of course they were ok (and some better than others) but I won't use these often (I just prefer that creamier formula).

So I LOVE Caribbean but Wild Child is not my collection ;D


Nyt olen saanut testattua Meowin Caribbean ja Wild Child pigmenttejä muutamia päiviä :)


Täytyy heti sanoa, että ei paljoa mieluisampia voisi olla kuin nuo Caribbeanit! Laatu on lähes kermainen, hyvin peittävä ja niin pehmoinen. *sydän* Wild Childit taas olivat ihan erilaisia, glitterisiä ja "kuivia", ihan ok:t (ja osa parempia kuin toiset) mutta tuskin usein käytän.


Eli yhteenvetona: Caribbean on ihana mutta en jää Wild Childejä kaipaamaan ;)
Cayman-ROFLMAO EOTD:
face
-Mum Mum's crafts Moisture Max foundation Medium Beige
-Meow Ginger Torch blush
-lips ?

eyes
-Detrivore primer
-Meow Cayman/ Caribbean (lid, tear duct)
-Meow ROFLMAO/ Wild Child (crease, lower lashline)
-MAC Blacktrack fluidline
-Chanel Inimitable wp mascara

Dolphin-GMTA EOTD:
-detrivore primer
-Meow Sexpot/ Wild Child (tearduct area)
-Meow Dolphin/ Caribbean (inner & outer lid, lower lashline)
-Meow GMTA/ Wild Child (crease & lower lashline)
-MAC Dipdown fluidline
-Chanel Inimitable wp mascara

Papaya-WTF EOTD:


-detriove primer
-Meow Papaya/ Caribbean (lid, tear duct area)
-Meow WTF/ Wild Child (crease, lower lash line)
-MAC Macrovioler fluidline
-Chanel Inimitable wp mascara

Dou you like Caribbean Escape collection as much as I do? Which ones are your favorites? Thanks for commenting :)

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…