Skip to main content

Lash Stiletto volume mascara (waterproof)
Note: This mascara is called Lash Stiletto Voluptuous in some countries.


I LOVE Maybelline Lash Stiletto waterproof and now I noticed this "Lash Stiletto volume" version in the shop, so I HAD TO get it :D I first thought there is only non waterproof version available so I was very happy to notice this one! The packaging is not very stylish, the color combo of dirty red & bright blue (in waterproof version) is quite ugly.

This has a long and slim wand, like in regular Lash Stiletto, but this is curved. I hope I'll love this one too. By the way, the first two weeks I used Lash Stiletto wp, I just hated it but after that it became my favorite mascara ever and I've already used 2 of it :D Regular (non waterproof, I mean) was ok but I need waterproof one to hold the curl in my straight, long & colorless lashes.

Suosikkimascarani on Maybellinen Lash Stiletto (vedenkestävänä) ja nyt kun näin tämän uuden volume-version, olihan se korjattava talteen :D Luulin alkuun, että tästä löytyy vain normaaliversio (yleensä wp:t tulevat vasta myöhemmin) mutta oli ihana yllätys löytää tämä heti. Pakkaus on väritykseltään karmea, likaisen punainen yhdistettynä sähkönsiniseen. Yök :D


Tässä on pitkä ja kapea harja, kuten perus-Stilettossakin, mutta tämä on muotoiltu. Toivottavasti pidän tästä yhtä paljon kuin Lash Stilettosta! Alkuun Stiletto wp ei toiminut minulla ollenkaan mutta aina kahden viikon jälkeen alkaa toimia kuin unelma, kaksi olen jo käyttänyt loppuun. Tavallinen (ei vedenkestävä siis) oli ihan ok mutta jos haluan taivutusten pysyvän, vain wp toimii. Omat ripseni ovat pitkät mutta värittömät ja piikkisuorat.Picture is from Yhteishyvä, I just think that it wasn't THAT curved... I'm not going to open this new one yet, I just opened Canel Inimitabe waterproof yesterday. I might open this in a few weeks, because I don't like Chanel much, it's ok but maybe too wet: it stains my lids :( I don't usually find expensive mascaras better than these medium-priced ones, Chanel was a gift from my mom. I still hope it will work better after a few weeks...

Kuva on Yhteishyvästä, ei se harja kyllä ihan noin kiemuralta kaupassa vaikuttanut... En avaa tätä vielä, käyttelen ensin Chanelin Inimitable wp:n ensin. Avasin Chanelin juuri ja ihan hyvä sekin on, hieman liian märkä ja suttaa luomia. En muutenkaan yleensä pidä kalliita mascaroita näitä keskihintaisia (tämä taisi olla hieman alle 15€) parempina. Chanelin sain lahjaksi ja totisesti toivon se pelittävän pian paremmin!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…