Thursday, July 8, 2010

Lash Stiletto volume mascara (waterproof)
Note: This mascara is called Lash Stiletto Voluptuous in some countries.


I LOVE Maybelline Lash Stiletto waterproof and now I noticed this "Lash Stiletto volume" version in the shop, so I HAD TO get it :D I first thought there is only non waterproof version available so I was very happy to notice this one! The packaging is not very stylish, the color combo of dirty red & bright blue (in waterproof version) is quite ugly.

This has a long and slim wand, like in regular Lash Stiletto, but this is curved. I hope I'll love this one too. By the way, the first two weeks I used Lash Stiletto wp, I just hated it but after that it became my favorite mascara ever and I've already used 2 of it :D Regular (non waterproof, I mean) was ok but I need waterproof one to hold the curl in my straight, long & colorless lashes.

Suosikkimascarani on Maybellinen Lash Stiletto (vedenkestävänä) ja nyt kun näin tämän uuden volume-version, olihan se korjattava talteen :D Luulin alkuun, että tästä löytyy vain normaaliversio (yleensä wp:t tulevat vasta myöhemmin) mutta oli ihana yllätys löytää tämä heti. Pakkaus on väritykseltään karmea, likaisen punainen yhdistettynä sähkönsiniseen. Yök :D


Tässä on pitkä ja kapea harja, kuten perus-Stilettossakin, mutta tämä on muotoiltu. Toivottavasti pidän tästä yhtä paljon kuin Lash Stilettosta! Alkuun Stiletto wp ei toiminut minulla ollenkaan mutta aina kahden viikon jälkeen alkaa toimia kuin unelma, kaksi olen jo käyttänyt loppuun. Tavallinen (ei vedenkestävä siis) oli ihan ok mutta jos haluan taivutusten pysyvän, vain wp toimii. Omat ripseni ovat pitkät mutta värittömät ja piikkisuorat.Picture is from Yhteishyvä, I just think that it wasn't THAT curved... I'm not going to open this new one yet, I just opened Canel Inimitabe waterproof yesterday. I might open this in a few weeks, because I don't like Chanel much, it's ok but maybe too wet: it stains my lids :( I don't usually find expensive mascaras better than these medium-priced ones, Chanel was a gift from my mom. I still hope it will work better after a few weeks...

Kuva on Yhteishyvästä, ei se harja kyllä ihan noin kiemuralta kaupassa vaikuttanut... En avaa tätä vielä, käyttelen ensin Chanelin Inimitable wp:n ensin. Avasin Chanelin juuri ja ihan hyvä sekin on, hieman liian märkä ja suttaa luomia. En muutenkaan yleensä pidä kalliita mascaroita näitä keskihintaisia (tämä taisi olla hieman alle 15€) parempina. Chanelin sain lahjaksi ja totisesti toivon se pelittävän pian paremmin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails