Skip to main content

Korres Honeysuckle Hand Cream with SPF 15I forgot my hand cream home so I had to buy this from Cyprus. The hand creams in Ayia Napa were quite expensive so I'm glad I waited afew days and bought Korres hand cream from Larnaka. This Greek product is of course much cheaper in Cyprus (8,90€) than in Finland (14,90€).

Korres is a natural (but not eco-certified) brand and this product is for example paraben and silicone free which is great. The smell is weird, I really can't describe it but I really dont like it at all. Maybe it's just the honeysuckle, I don't I've had products smelling of it before. This also contains SPF 15 and that's one of the reasons I bought this one. This really leaves somekind of a powdery feeling to the skin, feels a bit like sun sceen :P Well, maybe a sunscreen without that feeling is just not possible :D

I try to use this though I really do not like this product. But as you can see the reviews here, many seem to like this product a lot. Even the smell :D Have you tried this one? Do you like it?


Toki reissusta pitää jotain tarpeellista unohtaa, tällä kertaa se oli käsivoide. Kotona yöpöydällä odotteli matkan ajan ;) Käsivoiteet olivat Ayia Napassa kalliita, joten onneksi odotinkin pari päivää Larnakan reissua ja ostin tämän Korresin käsivoiteen. Tämä kreikkalainen merkki oli toki Kyproksellakin ihan kohtuuhintaista (8,90€) Suomeen verrattuna (14,90€).

Korres on semi-luonnonkosmetiikkaa (ei siis eko-sertifioitua), joka kyllä passaa minulle. Tämäkin tuote on mm. parabeeniton ja silikoniton. Tuoksu on outo, en osaa sitä edes kuvailla mutta en pidä alkuunkaan! Lieneekö sitten kuusaman (=honeysuckle) tuoksu, ei tosiaan kovin tuttu minulle :D Tuotteessa on myös SK15 ja tuo olikin yksi syy miksi tuotteen valitsin. Tämä jätääkin iholle "puuterimaisen" tunteen ja tuntuukin siten jotenkin aurinkosuojatuotemaiselta... Itse pidän enemmän kunnolla imeytyvistä tuotteista.


Yritän tätä nyt käytellä, vaikka en suuremmin tästä pidäkään. Tuossa yllä on kuitenkin linkkituotearvosteluihin ja niissä tästä tunnuttiin kyllä pitävän, jopa tuoksusta :D Oletko sattumoisin tätä testannut? Mitä pidit?

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…