Skip to main content

The Body Shop Rainforest hair care

I saw this lovely new hair care range in The Body Shop, it's called Rainforest. They have 4 different lines for different hair types: Shine (normal/dry hair), Balance (oily), Moisture (dry/ damaged hair) and Radiance (coloured hair). The products are free of silicones, sulphates, parabens or colourants. Yay!

Naturally I couldn't resist of buying these ;) I got package of travel sized products. The package contained 2x Radiance shampoo, 2x Radiance conditioner & a comb and I also got a sample of Moisture shampoo and conditioner. I REALLY liked the products and I'l buy full size of Radiance shampoo and conditioner later. The bilberry scent was lovely and my hair feels soft and conditioned. There were 3 sizes available: 60ml, 250ml and 400ml.

Näin The Body Shopissa uuden hiustenhoitosarjan nimeltä Rainforest. Tarjolla on 4 eri linjaa eri hiustyypeille: Shine (normaalit/kuivat hiukset), Balance (rasvoittuvat hiukset), Moisture (kuivat/vahingoittuneet hiukset) ja Radiance (värjätyt hiukset). Tuotteet ovat silikonittomia, sulffaatittomia, parabeenittomia ja väriaineettomia. Jee!
Kokoja on tarjolla seuraavat: 60ml (4€), 250ml (10.50€) ja 400ml (13€). Hinnat ja koot ulkomuistista eli ottakaa pienellä varauksella :D Kuivien hiusten sarjaan oli myös hiusnaamio ja värjättyjen hiusten sarjaan hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke.

En siis tietenkään voinut vastustaa näitä ja ostinkin setin matka-kokoisia tuotteita Radiance-sarjasta. Paketissa oli 2 shampoota, 2 hoitoainetta ja kampa, sain myös näytteen Moisture-sarjan shampoosta ja hoitoaineesta. Pidin todellakin tuotteista ja ostan Radiancet myöhemmin täysikokoisina! Hiukset olivat pehmoiset ja hoidetut (hoitoaine tuntui mukavan selvittävältä myös), mustikkainen tuoksu oli ihana.
Paketin hinta oli 15€ ja käyttelen noita pikkupulloja jatkossa reissussa.

Näytteinä sain Moisture-sarjan shampoon ja hoitiksen, ihan ok mutta oletin hoitoaineen olevan hoitavampi kuin olikaan. Tosin vaikea sanoa yhden kerran jälkeen! Tuoksu oli ihan miellyttävä (en valitettavasti osaa kuvailla sitä tarkemmin) mutta mustikkainen Radiance-sarja on minun juttuni :D
I also got Pink Grapefruit shower gel, I use this as a bath foam :)
Kylpyvaahdoksi otin Pink Grapefruit suihkugeelin, oli isompaa kokoa "alesta".
And a refill to my DeoDry. I've really liked this product, you can find my review from here.

Have you aready tested TBS rainforest hair care products? Did you like them?

Ja täyttö DeoDry deooni, tämä olikin se ainoa tuote joka minun piti ostaa ;) Yllä vielä linkki arviooni tuotteesta.

Oletko jo ehtinyt testaaman TBS Rainforest-hiustuotteita? mitä pidit niistä?

___________________________________

Every now and then I pick one commenter (with Random.org) and send her something. This time the winner is LILLIAN (http://lillianfunnyface.blogspot.com/). Congrats! You will get a Inglot sleeks gloss :D Maybe black? You can choose the color, of course!

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…