Skip to main content

Smashbox Gloss&Go lip kitSmashbox products are not sold in Finland but they sell this in some airplanes, like Finnair. I tried to buy it several times from Finnair but it was oos so when I saw it in Thomas Cook Airlines, I had to get it! And I don't regret, the colors are very wearable, the darkest color (Swift) is the only one I don't like much. This feels a bit sticky, the smell is not too stong, I'd say that this is a good basic lip gloss :)

Smashboxia ei Suomen kaupoista löydä mutta muutamat lentoyhtiöt, esim. Finnair, myyvät tätä pakettia lennoillaan. Yritin sen pari kertaa Finskiltä saadakin mutta oli loppu varastosta... Joten kun löysin sen Thomas Cookilta, olihan se pakko ostaa! Eikä kaduta, värit ovat erittäin käyttökelpoiset, ainostaan tummin Swift ei juuri kiinnosta. Hieman tahmeita, tuoksu on mieto, ihan kivoja peruskiiltoja sanoisin :)

1st row: swift, pronto, zip, glide
2nd row: go, rush, zoom, snappyPronto.

The size is 2 ml each and it looks cute & tiny, like a sample, but just compare this size with MAC Cremesheen Glass. MAC looks huge but it is only 2.4 ml (5-6ml is quite regular size). I bet they had fun when creating this packaging :P I like Cremesheen Glass but I really hate that they made this tube to LOOK so big (much bigger than Lipglass 4,8g). Not good, MAC.

Price: The Smashbox kit (8x2ml=16 ml) was 21€ and one MAC Cremesheen (2.4ml) was 22€.

Koko on 2 ml/ kiilto ja näyttää niin suloiselta & pikkuruiselta, kuin näytteeltä, mutta vertaapa kokoa MAC Cremesheen Glassiin. MAC näyttää jättiläiseltä mutta kokoa onkin vain 2.4 ml (5-6 ml on aika peruskoko). Taisi MACillä olla hauskaa, kun tätä
optista harhaa suunnittelivat :P Cremesheen on todella kiva mutta ärsyttää kun tekivät tämä tarkoituksella näyttämään näin suurelta (MAC Lipglass on huomattavasti pienempi ja kokoa silti 4,8g). Ei hyvä, MAC.

Hinta: Paketti oli 21€ (8x2ml=16ml) ja MAC 22€ (2.4ml).


Ingredients/ inci:


Have yout tried these already? Do you know are these colors sold separately? Thanks for commenting :)

Comments

  1. I just bought it yesterday in an airplane and havent tried them yet except the 'swift' which I dont like because it is much too dark :-(
    I think my favorite will be 'zoom' :-)

    ReplyDelete
  2. Just tried 'zoom'...it is much too sheer :-(
    ...almost colorless...

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…