Thursday, July 15, 2010

Smashbox Gloss&Go lip kitSmashbox products are not sold in Finland but they sell this in some airplanes, like Finnair. I tried to buy it several times from Finnair but it was oos so when I saw it in Thomas Cook Airlines, I had to get it! And I don't regret, the colors are very wearable, the darkest color (Swift) is the only one I don't like much. This feels a bit sticky, the smell is not too stong, I'd say that this is a good basic lip gloss :)

Smashboxia ei Suomen kaupoista löydä mutta muutamat lentoyhtiöt, esim. Finnair, myyvät tätä pakettia lennoillaan. Yritin sen pari kertaa Finskiltä saadakin mutta oli loppu varastosta... Joten kun löysin sen Thomas Cookilta, olihan se pakko ostaa! Eikä kaduta, värit ovat erittäin käyttökelpoiset, ainostaan tummin Swift ei juuri kiinnosta. Hieman tahmeita, tuoksu on mieto, ihan kivoja peruskiiltoja sanoisin :)

1st row: swift, pronto, zip, glide
2nd row: go, rush, zoom, snappyPronto.

The size is 2 ml each and it looks cute & tiny, like a sample, but just compare this size with MAC Cremesheen Glass. MAC looks huge but it is only 2.4 ml (5-6ml is quite regular size). I bet they had fun when creating this packaging :P I like Cremesheen Glass but I really hate that they made this tube to LOOK so big (much bigger than Lipglass 4,8g). Not good, MAC.

Price: The Smashbox kit (8x2ml=16 ml) was 21€ and one MAC Cremesheen (2.4ml) was 22€.

Koko on 2 ml/ kiilto ja näyttää niin suloiselta & pikkuruiselta, kuin näytteeltä, mutta vertaapa kokoa MAC Cremesheen Glassiin. MAC näyttää jättiläiseltä mutta kokoa onkin vain 2.4 ml (5-6 ml on aika peruskoko). Taisi MACillä olla hauskaa, kun tätä
optista harhaa suunnittelivat :P Cremesheen on todella kiva mutta ärsyttää kun tekivät tämä tarkoituksella näyttämään näin suurelta (MAC Lipglass on huomattavasti pienempi ja kokoa silti 4,8g). Ei hyvä, MAC.

Hinta: Paketti oli 21€ (8x2ml=16ml) ja MAC 22€ (2.4ml).


Ingredients/ inci:


Have yout tried these already? Do you know are these colors sold separately? Thanks for commenting :)

2 comments:

  1. I just bought it yesterday in an airplane and havent tried them yet except the 'swift' which I dont like because it is much too dark :-(
    I think my favorite will be 'zoom' :-)

    ReplyDelete
  2. Just tried 'zoom'...it is much too sheer :-(
    ...almost colorless...

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails