Skip to main content

some Herb Basics productsI bought this Herb Basics soap bar from local eco shop, the lip balm was a free gift (you got it if you bought one Herb Basics product).

The soap is a really nice one and I like the mild scent of coffee. It's not an exfoliating one, which is great :D The size is very small and the price was quite high, so I probably won't buy this again... Ok, it's not fair to compare with Chagrin Valley's HUGE soap but Herb Basics is the smallest soap I've ever had.

The lip balm was tiny too... And I didn't like the product much either. The smell (apple) was delicious but this felt like wax on lips and it doesn't absorb. It might work in winter though, feels protective.

Ruohonjuuressa oli
Herb Basics -esittely ja sorruin saippuaan, kaupan päälle sai huulirasvan. Saippua tuntuu mukavalta ja pidän kahvi-saippua keveyestä tuoksusta. Yleensä kahvisaippuoissa on mukana kahvinpuruja ja ovat kuorivia, tässä ei (onneksi) ollut. Koko oli pieni ja hinta siihen nähden korkea (7.15€), tuskin ostan uudelleen. Ei ole tosin reilua verrata Chagrin Valleyn jättisaippuihin mutta oli silti pienin kaikista saippuoistani.

Huulirasvakin oli minikokoa, purki on littana. Hintaa tällä taitaa normaalisti olla yli 4€ (sattumoisin löysin saman myynnistä Kyproskelta hintaan 1.65€) . Tuoksu oli ihana (valitsin omenan) mutta tuote ei niin miellytä. Tuntuu kuin huulilla olisi vahaa eikä se imeydy huuliin, en suuremmin pidä tuosta tunteesta. Ehkä toimii kuitenkin talvella huulia suojaamassa.


I also got a few samples, green tea shampoo & conditioner. The shampoo isn't probably eco certified because it felt like "normal" shampoo :) It washed my hair very well but I think this is too drying for dry/long hair. I just noticed that it contains lanolin*, so I can't use it :/ The conditioner was nice but I doubt it will be enough for longer hair (mine is very short). The smell was nice & fresh. I might buy the conditioner later

*) I found the inci from the internet, I have to check that from the product later. I don't think I've ever seen a shampoo with lanolin. If it doesn't contain it, I'll buy this product.

Sain myös näytteet Green Tea shampoosta ja hoitoaineesta. Shampoo ei taida olla ekosertifikaateihin kelpaava, sillä tuntui aika tavalliselta ja vaahtoavalta shampoolta :) Pesi hiukset narskuviksi ja epäilenkin, ettei ole paras kuivalle/pitkälle hiukselle. Tuntui ihan kivalta mutta huomasin juuri tämän sisältävän lanoliinia* eli en voi ostaa, allergiaa siis. Hoitoainekin toimi näin lyhyessä tukassa mutta epäilen, ettei olisi ollut tarpeeksi selvittävä edes lyhyessä polkkatukassani. Tuoksu oli miellyttävän raikas ja saatan jopa harkita hoitoaineen ostoa.


*) Löysin incin netistä eli täytyy tarkistaa tuo tuotteesta. En ole tainnut koskaan törmätä shampooseen, jossa on lanoliinia. Jos tässä ei sitä ole, kuten vähän epäilen, taidan ostaa tämän :)


inci (shampoo): Aqua, Sodium Chloride, Ammonium Lauryl Sulfate, Coconut Diethanolamine, Para-amino-benzoic acid (Lanolin), Camelia Sinensis (Green tea essential oil)
inci (condioner): Aqua, Cetyl Trimethyl Ammonium Chloride, Isononyl Isononanoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet Almond oil) , Glyceryl Stearate, Camelia Sinensis (Green tea essential oil), Citric acid

Have you ever heard about this brand or tested the products? I'd love to hear what you think :) I find the products nice but prices are quite high, at least in Finland.

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…