Tuesday, July 6, 2010

Eye Slices*sorry, no translation this time. I'm a bit sick :P Google translator is ok, if you are interested in this product. Or just leave a comment and I'll try to anwer :)*

Sain yhden testiparin Eyeslices-silmänympäryshoidosta maahantuojalta. Kyseessä on geelilaput, jotka asetetaan silmille viideksi minuutiksi. Paketti säilyy avattuna (alle 20 asteessa, ei saa pakastaa kuitenkaan) noin 2 viikkoa ja sitä voi käyttää 5-10 kertaa, hintaa paketilla on 14,90€ (+toimitus 1,05€ eli 16€).

"Eyeslices perustuu cryogel-tekniikkaan joka sitoo viileyttä. Cryogel on tuttu esimerkiksi Ice Powerista, jota urheilijat käyttävät esimerkiksi nilkannyrjähdyksen jälkeen ehkäisemään turvotusta. Eyeslices viilentää ihoa ja hitaasti vapauttaa iholle aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat tehokkaasti ihoa."

Otin laput mukaan Kyprokselle ja ehdin käyttämään näitä 5 kertaa. Ensimmäisen kerran jälkeen olin aika pettynyt: laput olivat todella märät, nestettä valui silmiini ja silmiä kirveli. Toinen kerta oli jo hieman parempi. Sen jälkeen aloinkin jo näistä pitämään huomattavasti enemmän, kuivuttuaan pysyivät silmissäkin paremmin. Ihana virkistävät :) Miinuspuolena on se, että kun paketit avaa, nämä pitää käyttää parissa viikossa ja hinta on aika kova. Tosiaan tuntuivat mukavilta mutta olen ehkä turhan laiska käyttämään tällaisia tuotteita säännöllisemmin. Jos tuote kiinnostaa, näytepaketin sa tilattua täältä hintaan 5.95€.
Ei kissoille, sorry Tikru ;)

Nea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails