Skip to main content

Eye Slices*sorry, no translation this time. I'm a bit sick :P Google translator is ok, if you are interested in this product. Or just leave a comment and I'll try to anwer :)*

Sain yhden testiparin Eyeslices-silmänympäryshoidosta maahantuojalta. Kyseessä on geelilaput, jotka asetetaan silmille viideksi minuutiksi. Paketti säilyy avattuna (alle 20 asteessa, ei saa pakastaa kuitenkaan) noin 2 viikkoa ja sitä voi käyttää 5-10 kertaa, hintaa paketilla on 14,90€ (+toimitus 1,05€ eli 16€).

"Eyeslices perustuu cryogel-tekniikkaan joka sitoo viileyttä. Cryogel on tuttu esimerkiksi Ice Powerista, jota urheilijat käyttävät esimerkiksi nilkannyrjähdyksen jälkeen ehkäisemään turvotusta. Eyeslices viilentää ihoa ja hitaasti vapauttaa iholle aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat tehokkaasti ihoa."

Otin laput mukaan Kyprokselle ja ehdin käyttämään näitä 5 kertaa. Ensimmäisen kerran jälkeen olin aika pettynyt: laput olivat todella märät, nestettä valui silmiini ja silmiä kirveli. Toinen kerta oli jo hieman parempi. Sen jälkeen aloinkin jo näistä pitämään huomattavasti enemmän, kuivuttuaan pysyivät silmissäkin paremmin. Ihana virkistävät :) Miinuspuolena on se, että kun paketit avaa, nämä pitää käyttää parissa viikossa ja hinta on aika kova. Tosiaan tuntuivat mukavilta mutta olen ehkä turhan laiska käyttämään tällaisia tuotteita säännöllisemmin. Jos tuote kiinnostaa, näytepaketin sa tilattua täältä hintaan 5.95€.
Ei kissoille, sorry Tikru ;)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…