Skip to main content

Eye Slices*sorry, no translation this time. I'm a bit sick :P Google translator is ok, if you are interested in this product. Or just leave a comment and I'll try to anwer :)*

Sain yhden testiparin Eyeslices-silmänympäryshoidosta maahantuojalta. Kyseessä on geelilaput, jotka asetetaan silmille viideksi minuutiksi. Paketti säilyy avattuna (alle 20 asteessa, ei saa pakastaa kuitenkaan) noin 2 viikkoa ja sitä voi käyttää 5-10 kertaa, hintaa paketilla on 14,90€ (+toimitus 1,05€ eli 16€).

"Eyeslices perustuu cryogel-tekniikkaan joka sitoo viileyttä. Cryogel on tuttu esimerkiksi Ice Powerista, jota urheilijat käyttävät esimerkiksi nilkannyrjähdyksen jälkeen ehkäisemään turvotusta. Eyeslices viilentää ihoa ja hitaasti vapauttaa iholle aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat tehokkaasti ihoa."

Otin laput mukaan Kyprokselle ja ehdin käyttämään näitä 5 kertaa. Ensimmäisen kerran jälkeen olin aika pettynyt: laput olivat todella märät, nestettä valui silmiini ja silmiä kirveli. Toinen kerta oli jo hieman parempi. Sen jälkeen aloinkin jo näistä pitämään huomattavasti enemmän, kuivuttuaan pysyivät silmissäkin paremmin. Ihana virkistävät :) Miinuspuolena on se, että kun paketit avaa, nämä pitää käyttää parissa viikossa ja hinta on aika kova. Tosiaan tuntuivat mukavilta mutta olen ehkä turhan laiska käyttämään tällaisia tuotteita säännöllisemmin. Jos tuote kiinnostaa, näytepaketin sa tilattua täältä hintaan 5.95€.
Ei kissoille, sorry Tikru ;)

Nea

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…