Skip to main content

HiFi Cosmetics: Labyrinth collection swatches & EOTDsHere are my swatches of HiFi Cosmetics Labyrinth Collection. Beautiful summery colors, my favorite is Slime&Snails, looks turquose in the sample baggies but it's gorgeous iridescent green/turquoise. I used it in my EOTD with lovely golden green Boom Shaka Laka from regular collection.

Tässä swatchini HiFi Cosmeticsin Labyrinth-kokoelmasta. kauniita kesäisiä sävyjä, oma suosikkini on Slime&Snails, näyttää turkoosilta pussissa mutta on ihana väriävaihtava (siis iridescent, meikkitermejä käyttäen :D) vihreä/turkoosi. Käytin sitä meikissäni kera kullan vihreän Boom Shaka Lakan.


EOTD with Slime&Snails and Boom Shaka Laka:

-detrivore primer
-HiFi Slime&Snails (lid, tear duct area)
-HiFi Boom Shaka Laka (crease, lower lashline)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-Chanel Inimitable mascara

EOTD with Between the Stars. This is also very unique and lovely this pink/lilac shades has green (?) iridescence. The beauty of this colors doesn't unfortunaly show in the pictures.

Between the Stars on myös upea ja uniikki sävy, valeanpuna-lila vihreällä(?) hohteella. Paljon upeampi luonnossa kuin kuvissani.


-detrivore prmer
-HiFi Between the Stars (lid, tear duct area)
-Aromaleigh Phantasm/ Victoria's Revenge (crease, lower lash line)
-MAC Macroviolet fluidline
-Chanel Inimitable wp

EOTD with Angel's Scream from my previous order. It's just amazing metallic turquoise!-detrivore primer
-HiFi Angel's scream (lid, lower lash line)
-Inglot turquoise e/s (crease, lower lash line)
-Inglot dark grey gel liner
-Chanel Inimitable wp mascara

And a color comparison asked by Emma:


I'll swatch also Rockstar & Anniversary collections, when those arrive :)

Swatchaan Rockstar- ja Anniversary-kokoelmat, kunhan ne minulle saapuvat :)

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…