Skip to main content

Ole Hyvä & AM hemp conditioners

My hair is shorter now so I don't need as detangling conditioners as before. I didn't find natural conditioners enough for my longer hair but now these work just fine :) These don't make the hair as smooth as regular (silicone free) conditioners, these products kind of absorb to the hair. Both of these products are made in Finland.

Tukka lyheni ja nyt ei ole niin tarkkaa hiustenhoitotuotteiden kanssa, vähemmänkin selvittävä hoitoaine riittää. Ekohoitoaineet eivät käyneet alkuunkaan pidemmellä tukallani (tuloksena ihan hirveä takkukasa) mutta nyt toimivat vallan mainiosti :) Yhtä sileiksi kuin tavallisella (silikonittomalla) hoitoaineella ei hiuksia saa, nämä jotenkin imeytyvät ja "katoavat" hiukseen. Testasin nyt kahta ekohoitoainetta.


AM hemp balsam is quite "popular" natural conditioner and this can be used as a leave-in contitioner as well. I had that earlier but it wasn't enough for my hair then and I gave it away :) Well, it was about a year ago so I would have gone bad already anyway... This absorbs to hair and makes hair softer. I don't like the scent (rosemary-lavender-hemp), it's too strong and unpleasant. Price: 9.33€/150ml.

AM Luonnontuotteen Hemp-hoitoaine on aika pidetty luonnonmukainen hoitoaine ja tätä voi käyttää myös hiuksiin jätettävänä. Kokeilin tätä jo reilu vuosi sitten mutta silloin tämä ei tosiaan toiminut ja luovuin tästä. Joka tapauksessa silloin ostamani tuote olisi jo ehtinyt pilaantua... Tämä imeytyy hiukseen ja vaikka tukka tuntuukin märkänä aika kurjalta/karkealta, on se kuivuttuaan mukavan pehmoinen. Tuoksu on voimakas eikä edes miellyttävä (rosmariini-laventeli-hamppu). Hinta 9.33€/150 ml.
The second one I tried was from Ole Hyvä, I like their shampoos. I have tried older version of this earlier. I didn't like it when my hair was longer and I think they have now improved this product too. I took now the version for dry/normal hair (buckthorn-mango-hemp), it smells delicious! This also makes my hair more detangled that AM Hemp. Price 6,91€/250ml.

Toinen mitä kokeilin on Ole Hyvä-hoitoaine, merkin shampoista pidänkin jo paljon. Kokeilin tästä aikoinaan vanhan version enkä suuremmin siitä pitänyt, tosin tukka oli pidempi ja tuotettakin on taidettu kehitellä välillä. Koska eko-versiot eivät tosiaan kovin hoitavilta tunnu, otin tästä suoraan kuivien hiusten Tyrni-mango-hampun, joka on ihanan sitruunaisen tuoksuinen! Tekee hiusten pintaan kerroksen (todella aikea kuvailla :D) ja tuntuu siten selvittävämmältä kuin AM:n hemp balsam. Hinta 6.91€/250ml.


So... MUCH better scent, cheaper price, bigger bottle & feels a bit better: I like Ole hyvä more :D If you have longer hair, the one I could recommend is Lavera's Rose condioner. I don't think these two I tried now are enough, at least if your hair type gets easily tangled like mine. Do you use natural condioners? Any favorites or ones that should be avoided?

Pidin Ole Hyvästä enemmän: se on edullisempi sekä suuremmassa pakkauksessa (tuotetta saa myös Ruohonjuuresta täyttöpullosta vielä edullisemmalla hinnalla), tuoksukin oli herkullisempi. Jos hiuksesi ovat pidemmät ja helposti takkuuntuvat, en suosittele näitä ollenkaan. Laveran Rose on silloin ehkä toimivampi. Käytätkö eko-hoitoainetta? Suosikkeja?

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…