Skip to main content

Intense colors from L'Oreal

Ok, I fell in love with L'Oreal Intense lipsticks... You can find my review of Intense Fuchsia from here. I still wanted Magnetic Coral and they had a great offer in local department store, so had to get two. LOL. I decided to take Red Passion, since I don't own many reds. And later i noticed that I need a pink (or two) for summer :D

The quality is great and  the color selection is good, no wonder Color Riche lipstick is very popular :) Most of these are Color Riches, one is "with serum inside", the serum makes it less pigmented and more moisturizing.

Ihastuin kovasti L'Orealin "intense" huulipuniin... Arvio Intense Fuchsiasta löytyy jo täältä. Halusin vielä Magnetic Coralin ja koska huulipuna oli hyvässä tarjouksessa (kaksi hintaan 15€) piti ottaa myös toinen ;) Päädyin Red Passioniin, joka on kyllä ihan mieletön punainen! Ei ehkä kesäsuosikkini mutta talvella takuulla mieleeni. Myöhemmin huomasin tarvitsevaani vielä pinkin (tai kaksi) kesäksi :D

Laatu on näissä todella hyvä, värivalikoimaa löytyy ja saatavuuskin on hyvä, ei ihme että nämä ovat niin suosittuja! Suurin osa näsitä hankkimsitani on tavallisia Color Richejä, yksi on Color Riche Serum. Tuo seerumiversio on toki vähemmän pigmenttinen  mutta kosteuttavampi. Oikein hyvä sekin!Red Passion, Magnetic Coral & Intense Fuchsia

Radiant Rose "with serum inside" lipstick

Radiant Rose Color Riche serum

Radiant Rose Color Riche serum

Pink Fever Color Riche


Radiant Rose is "Color Riche Serum lipstick" so it's less pigmented
and more moisturizing that regular Color Riche lipsticks.


Lip swatches, all without lipliner. So they might not look perfect but the color is more true :)

Red Passion is RED! It's gorgeous blood red but still a bit cool toned...
Gorgeous but not my favorite for summer (I'll use it on winter for sure!).

Intense Fuchsia is a intense fuchsia ;D Lovely color, not for shy. LOL
Pink Fever, great pink for summer!

Radiant Rose

Magnetic coral, a LOVE this orange-coral color!

Do you like L'Oreal lipsticks? Which colors are your favorites?


Comments

 1. I really like the look of Red Passion, Intense Fuchsia and Magnetic Coral. Great colours xx

  ReplyDelete
 2. Oi joi, tuo Red Passion näyttää todella hyvältä retrovamppipunaiselta!! Miten näissä on pysyvyyden laita, jäävätkö huulille hyvin vai joutuuko lisäilemään aktiivisesti?

  ReplyDelete
 3. Törmäsin sattumalta tämän sun jutun luettuani tuohon samaan kaksi kappaletta 15 eurolla tarjoukseen ja on kyllä sun "syy", että "oli pakko" ostaa kaksi. :D (vaikka huulipuniakin on taas kertynyt ihan kiitettävä määrä.) Väreiksi valikoitui noista seerumipunista bright fuchsia ja lisäksi sparkling amethyst. Odotan innolla että pääsen käyttämään noita. Vielä ei ole ehtinyt. :)

  ReplyDelete
 4. OMG I love them all. But I'm not sure that I've seen them in our drugstores...

  ReplyDelete
 5. those are pretty :)
  i like the radiant rose and magnetic coral

  http://ariannecruz07.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Ah God all those colours are beautiful!

  ReplyDelete
 7. I like the Radian red!! I've never tried Loreal paris lipsticks, I will have to give them a try!!
  KatXoXo

  ReplyDelete
 8. I love all these shades- so vibrant and creamy looking!

  ReplyDelete
 9. I honestly love every colour you picked, but that red is to die for.

  ReplyDelete
 10. Great colors! the red is gorgeous on you!
  I prefer the infallible lipsticks, I was a bit critical at first that the color can stay for more than 10 hours without drying the lips, but then I tried infallible and realized i was mistaken.
  I will now definitely try out the one with serum inside- looks really pretty :)

  ReplyDelete
 11. Pink Fever & Intense Fuchsia are my fav :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…