Thursday, June 23, 2011

L'Oreal So Fresh: Glam shine Fresh "Aqua Curacao" & Infallible eye shadow "Smoothie Kiwi"

Yep, I got the blue lip gloss ;) I REALLY wanted this L'Oreal Aqua Curacao and it really is wearable: VERY sheer. Gives just a touch of cool color to the lips!

Jep, pakkohan minun oli tämä "sininen huulikiilto", L'orealin Aqua Curacao, hankkia ;) Tämä on tosiaan hyvin helppo sävy, antaa ehkä aavistuksen viileää väriä, ei siis ole todellakaan sininen huulilla! I REALLY like the aplicator type L'Oreal uses :) It's wide
and very nice to use!


I also got the green eyeshadow, it was just TOO pretty... And the sales person told me that this is the only LE eyeshadow in this collection! I've really started to like the bone colored "coconut shake" but now this green one "feels weird" ;D Read this review, so you know what I mean. LOL.

This Smoothie Kiwi didn't work well with a brush (the eye shadow didn't stick to the brush evenly) but it was nice to use with a sponge applicator! It was also very easy to blend with a sponge applicator and this eye shadow was very lasting on lids, I even had trouble of removing it :D

Ostin myös himoitsemani vihreän Smoothie Kiwin... Yhtään vihreää en enää ikinä kyllä "tarvitse" mutta tämä oli kovin nätti ja myyjän mukaan vielä sarjan ainoa Limited Edition luomiväri. Limited Edition=pakko saada ;) No ei sentään mutta ajattelin, että ostan värin ennenmin tai myöhemmin joka tapauksessa! Edelliseen Coconut Shakeen jo kovasti ihastuinkin mutta nyt taas tämä vihreä "tuntuu oudolta"... Lue tämä arvio, niin tiedät mitä tarkoitan ;D

Smoothie Kiwi ei ollut helppo levittää siveltimellä, väri ei jotenkin tarttunut siveltimeen, tai jos tarttui niin kovin epätasaisesti. Kuvia tuosta alla. Onneksi Tiahaar (meikkikavereitani ;D) vinkkasi viimeksi nähdessämme aivan aliarvostetuista luomiväriaplikaattoreista ja ostinkin silloin Duroyn vaihtopääversiot. Sillä tosiaan saikin levitettyä värin hyvin ja jopa häivyteltyä helposti! Tämä on myös äärettömän kestävä luomilla, oli melkein vaikea saada pois illalla (mutta toki öljypitoinen putsari tämäkin heti poistaisi) :D

Aww, g o r g e o u s...

 Aqua Curacao lip gloss & Smoothie Kiwi eye shadow

I know, my eyebrow are TERRIBLE... I just have to
let them grow a bit and have them plugged by a cosmetician.Eyes: L'Oreal Coconut Shake & Smoothie Kiwi
Lips: L'Oreal Magnetic coral lipstick & Aqua curacao lipgloss


Happy Midsummer! I'll be in our summerhouse and post again next week :D I just have to share this video from Youtube ;D

Hyvää juhannusta! Me suuntaamme mökille ja palailen bloggaamaan taas ensi viikolla :D Alla vielä hassu kissavideo, jos tuo ei ole kaksoiselämää niin... 
12 comments:

 1. I'm going to buy that lipgloss too, I also love the aplicator type they use.
  And oh my, that eyeshadow is GORGEOUS, for real!

  ReplyDelete
 2. Hi! You are right, the lipglosses are quite sheer (checked right after you said it in the other post) and look very interesting. The green eyeshadow is so nice too.

  ReplyDelete
 3. Ostin itse tuon samaisen huulikiillon viikonloppuna, en ole kylla viela ehtinyt sita testailemaan :)
  Todella kaunis silmameikki :D

  ReplyDelete
 4. Hienoa, että aplikaattori toimii noin hyvin. :) Itselläni moni luomiväri jäisi käyttämättä ilman noita meikkimaailman mustia lampaita. ;)
  (Ja on muuten tosi kiva tuo vihreä. Itse haikailen vaan edelleen Giorgio Armanin melkein vastaavien luomivärien perään. Olisi oikeasti kiva tietää, onko noissa kahdessa mitään eroa.)

  ReplyDelete
 5. Kaunis tuo huulikiilto. Pitäisi varmaan itsekin käydä ostamassa. =)

  ReplyDelete
 6. mä luulin et se on melkeen sininen huulilla. höh :D eli se on siis läpinäkyvääkö? tekeekö se nyt hampaat valkosemman näkösiks?

  sit vielä, et paljonkohan huulikiilto ja toi vihreä luomiväri maksoi? :)

  ReplyDelete
 7. Sheer or not, I really want that blue lipgloss! I've finally started using the one I got from MAC ages ago so I guess I can justify getting this one ;]

  ReplyDelete
 8. Meinasin itsekin ostaa tuon vihreän, mutta koostumus on niin outo että aattelin sävyn vesittyvän levittäessä, mutta näköjään toimii.

  Ostin kiilloista pinkin ja oranssin, hyvin samanlaisia kuin viime kesän Chanelit.

  ReplyDelete
 9. Grr... I wrote a very long comment and it got lost! >:/ So this time just answers to the questions.

  miu: No niinpä! Olisi saanut olla sinisempikin ;D Huulikiilto taisi olla noin 8.50€ (Sokoksella nyt alessa ja edullisempi) ja luomiväri 10.90€.

  Tiahaar: Jes, Armania olisi kiva testata! Pitäisi nähdä värit livenä, ihan sokkona ei viitsi tuon hintaisia tilailla :D

  ReplyDelete
 10. mili: Koostumus on tosiaan outo, enkä ole vieläkään varma kuinka paljon tuosta vihreästä tykkään :D Vaalea tosin on todella hyvä! Pysyviä tosiaan ovat, siveltimeen levittyivät ihan kummallisesti eli tuo vaahtomuoviapplikaattori levitti selvästi tasaisemmin!

  ReplyDelete
 11. Great review! I had been wanting to try the blue lipgloss, but I was hoping that it wasn't so sheer.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails