Skip to main content

L'Oreal So Fresh: Glam shine Fresh "Aqua Curacao" & Infallible eye shadow "Smoothie Kiwi"

Yep, I got the blue lip gloss ;) I REALLY wanted this L'Oreal Aqua Curacao and it really is wearable: VERY sheer. Gives just a touch of cool color to the lips!

Jep, pakkohan minun oli tämä "sininen huulikiilto", L'orealin Aqua Curacao, hankkia ;) Tämä on tosiaan hyvin helppo sävy, antaa ehkä aavistuksen viileää väriä, ei siis ole todellakaan sininen huulilla! 



I REALLY like the aplicator type L'Oreal uses :) It's wide
and very nice to use!


I also got the green eyeshadow, it was just TOO pretty... And the sales person told me that this is the only LE eyeshadow in this collection! I've really started to like the bone colored "coconut shake" but now this green one "feels weird" ;D Read this review, so you know what I mean. LOL.

This Smoothie Kiwi didn't work well with a brush (the eye shadow didn't stick to the brush evenly) but it was nice to use with a sponge applicator! It was also very easy to blend with a sponge applicator and this eye shadow was very lasting on lids, I even had trouble of removing it :D

Ostin myös himoitsemani vihreän Smoothie Kiwin... Yhtään vihreää en enää ikinä kyllä "tarvitse" mutta tämä oli kovin nätti ja myyjän mukaan vielä sarjan ainoa Limited Edition luomiväri. Limited Edition=pakko saada ;) No ei sentään mutta ajattelin, että ostan värin ennenmin tai myöhemmin joka tapauksessa! Edelliseen Coconut Shakeen jo kovasti ihastuinkin mutta nyt taas tämä vihreä "tuntuu oudolta"... Lue tämä arvio, niin tiedät mitä tarkoitan ;D

Smoothie Kiwi ei ollut helppo levittää siveltimellä, väri ei jotenkin tarttunut siveltimeen, tai jos tarttui niin kovin epätasaisesti. Kuvia tuosta alla. Onneksi Tiahaar (meikkikavereitani ;D) vinkkasi viimeksi nähdessämme aivan aliarvostetuista luomiväriaplikaattoreista ja ostinkin silloin Duroyn vaihtopääversiot. Sillä tosiaan saikin levitettyä värin hyvin ja jopa häivyteltyä helposti! Tämä on myös äärettömän kestävä luomilla, oli melkein vaikea saada pois illalla (mutta toki öljypitoinen putsari tämäkin heti poistaisi) :D

Aww, g o r g e o u s...

 



Aqua Curacao lip gloss & Smoothie Kiwi eye shadow





I know, my eyebrow are TERRIBLE... I just have to
let them grow a bit and have them plugged by a cosmetician.



Eyes: L'Oreal Coconut Shake & Smoothie Kiwi
Lips: L'Oreal Magnetic coral lipstick & Aqua curacao lipgloss


Happy Midsummer! I'll be in our summerhouse and post again next week :D I just have to share this video from Youtube ;D

Hyvää juhannusta! Me suuntaamme mökille ja palailen bloggaamaan taas ensi viikolla :D Alla vielä hassu kissavideo, jos tuo ei ole kaksoiselämää niin... 




Comments

 1. I'm going to buy that lipgloss too, I also love the aplicator type they use.
  And oh my, that eyeshadow is GORGEOUS, for real!

  ReplyDelete
 2. Hi! You are right, the lipglosses are quite sheer (checked right after you said it in the other post) and look very interesting. The green eyeshadow is so nice too.

  ReplyDelete
 3. Ostin itse tuon samaisen huulikiillon viikonloppuna, en ole kylla viela ehtinyt sita testailemaan :)
  Todella kaunis silmameikki :D

  ReplyDelete
 4. Hienoa, että aplikaattori toimii noin hyvin. :) Itselläni moni luomiväri jäisi käyttämättä ilman noita meikkimaailman mustia lampaita. ;)
  (Ja on muuten tosi kiva tuo vihreä. Itse haikailen vaan edelleen Giorgio Armanin melkein vastaavien luomivärien perään. Olisi oikeasti kiva tietää, onko noissa kahdessa mitään eroa.)

  ReplyDelete
 5. Kaunis tuo huulikiilto. Pitäisi varmaan itsekin käydä ostamassa. =)

  ReplyDelete
 6. mä luulin et se on melkeen sininen huulilla. höh :D eli se on siis läpinäkyvääkö? tekeekö se nyt hampaat valkosemman näkösiks?

  sit vielä, et paljonkohan huulikiilto ja toi vihreä luomiväri maksoi? :)

  ReplyDelete
 7. Sheer or not, I really want that blue lipgloss! I've finally started using the one I got from MAC ages ago so I guess I can justify getting this one ;]

  ReplyDelete
 8. Meinasin itsekin ostaa tuon vihreän, mutta koostumus on niin outo että aattelin sävyn vesittyvän levittäessä, mutta näköjään toimii.

  Ostin kiilloista pinkin ja oranssin, hyvin samanlaisia kuin viime kesän Chanelit.

  ReplyDelete
 9. Grr... I wrote a very long comment and it got lost! >:/ So this time just answers to the questions.

  miu: No niinpä! Olisi saanut olla sinisempikin ;D Huulikiilto taisi olla noin 8.50€ (Sokoksella nyt alessa ja edullisempi) ja luomiväri 10.90€.

  Tiahaar: Jes, Armania olisi kiva testata! Pitäisi nähdä värit livenä, ihan sokkona ei viitsi tuon hintaisia tilailla :D

  ReplyDelete
 10. mili: Koostumus on tosiaan outo, enkä ole vieläkään varma kuinka paljon tuosta vihreästä tykkään :D Vaalea tosin on todella hyvä! Pysyviä tosiaan ovat, siveltimeen levittyivät ihan kummallisesti eli tuo vaahtomuoviapplikaattori levitti selvästi tasaisemmin!

  ReplyDelete
 11. Great review! I had been wanting to try the blue lipgloss, but I was hoping that it wasn't so sheer.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!




UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.











Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:






Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

















Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…