Skip to main content

Orange lips: MAC Good to Go/ Pro Longwear lipcreme

I had an obsession: to find orange lipstick :D I couldn't find it from MAC, I also looked many other brands... Most of the colors I found were either too light (=coral) or too sheer. And then I found myself from MAC counter AGAIN and this time I asked for help. The lovely sales person showed me Pro Longwear lipcreme in Good to Go and she tried it on me. It was very bright and very pretty! In fact I was looking for MAC Morange but it's not sold in here anymore (discontinued or a pro color?) but this should be quite close!

This is my first Pro Longwear and it is ok. I'm not a huge fan of long lasting colors, I personally prefer more moisturizing ones... This won't look good if your lips are dry. But this was easy to apply and it really was quite long lasting :) I like to use this with Inglot AMC lipgloss.

Would you wear orange lipstick? Any favorites? Orange might not be the best color for me but I don't really care, makeup shouldn't be too serius :D This summer is a good time to test a bit brighter lips, I used to wear just nudes and now I LOVE color!

Keijukainenhan tämän jo aiemmin meikkikuvasta bongasi, MACin Good to Go on tosiaan minun! Minulla tosiaan oli pakkomielle (*heh*) ostaa oranssi huulipuna. Katsoin ensin MACiltä mutta ei löytynyt sopivaa, sitten etsin muilta merkeiltä mutta ei. Värit olivat joko liian vaaleita tai liian läpikuultavia, minä halusin viittä vaille pelastusliivin väristä ja kunnolla peittävää oranssia ;D Kysyin kaverilta facebookissa ja Saila vinkkasikin MACin Morangen. Morangea ei kuitenkaan löytynyt mutta MAC meikkaaja näytti Pro Longwear lipcremen värissä Good to Go. Testasimme sitä ja väri oli juuri mitä halusinkin! Kuvissa näyttää sitten kesymmältä kuin onkaan ;)

Koostumukseltaan Pro Longwear on ihan kiva, tosin itse nyt tykkään enemmän peruspunista (ovat kosteuttavampia). Tämä ei myöskään näytä hyvältä kuivilla huulilla... Liukuu kuitenkin kauniisti huulille ja pysyykin varsin hyvin. Ostan ehkä jatkossakin, jos sopiva väri vain löytyy! Hinta taisi olla 22 tai 23€, kuitti jo katosi... Tykkään käyttää tätä Inglotin oranssin AMC lipglossin kanssa.

Väri ei ehkä ihan paras minulle ole mutta väliäkö hällä: ei tämän niin vakavaa tarvitse olla :D Nyt tänä kesänä huulet saavat olla kirkkaat! No miksei muulloinkin mutta nyt se on vielä kovin muodikastakin ;) Mitäs itse pidät oranssista huulipunasta? Suosikkeja?

MAC Good to Go lip swatch, no lip liner (looks
better with a lipliner, naturally).

eyes:
MAC Big Bounce eyshadow "Spread the Wealth"
MAC Mineralize eyeshadow "Sage & Wisdom"
cheek:
MAC Peaches blush
lips:
MAC Pro Longwear "Good to Go"
(no lipliner so it looks a bit funny)

Comments

 1. Ihana! Minulla on samantyyppinen sävy Revlonilta, mutta se on niin kirkas ettei juuri tule käytettyä (joku sanoi minua pelleksi kun olin laittanut sitä :D). Clarinsin läpikuultavampaa sävyä Papaya sen sijaan käytän kyllä, mutta sekin näyttää vähän koralliselta jos ei pohjusta huulia.

  ReplyDelete
 2. I love this colour. Looks great on you. I have to get it xx

  ReplyDelete
 3. this looks lovely on you! reminds me of christmas red!

  ReplyDelete
 4. That looks awesome! I *love* orange lips so I think I need this. I was in MAC Pro a couple weeks ago and Morange was there.

  ReplyDelete
 5. oh my god, you look amazing. This color really pops on you!

  ReplyDelete
 6. I really like orange lipstick for spring or summer. Morgana Cryptoria has Shrieking Orange, which is gorgeous. In MAC, used to have Ardour from the slimshine line. Evil shades makes a gorgeous orange called Ardour and Silk Naturals has Mango.

  ReplyDelete
 7. The colour is amazing, I love it :-)

  ReplyDelete
 8. GtG on ihana edelleen myös ilman rajausta! Mä oon ainakin niin laiska, että oranssit ja fuksiat menee huulille ilman rajauskynää. Hihih miten kuvittelit et saisit ujutettua GtG:n kuvaan kenenkään huomaamatta? :D

  ReplyDelete
 9. Thank you girls!

  Jennifer: It's more like a life jacket :D

  Keijukainen: No näemmä sinulta ei ainakaan jää bongaamatta ;D Aamulla kun jaksaa rajata niin en minäkään sitten päivällä enää jaksa... Toki siistimmät rajat saisi kuvaan, jos rajaa, mutta sitten taas ei näy huulipunan väri :D

  Phyrra: I must check those when I'm making a new order from Morgana or SilkNaturals. thanks!

  ReplyDelete
 10. Ihana! Mää oon tykännyt Morange:sta, vaikkei se ole noin kirkas.

  ReplyDelete
 11. Ooooh I'll have to swatch this next time I'm at a counter to see how it compares to Morange. I love Morange but find it a bit too red (why can't orange lipsticks actually be orange on me?!)

  Anyway, this is gorgeous on you :)

  ReplyDelete
 12. Moi!

  Etsin juuri pitkin kevättä kivaa räikeää oranssia punaa ja nämä löysin:
  -mac virgin isle cream colour base (stylishly yours kokoelma)
  -mac neon orange (sama kokoelma)

  Oikein ihania molemmat ja paljon käyttöä löytynyt!

  Terveisin Anu

  ReplyDelete
 13. Anu: Tuo Neon Orange olisi kyllä i h a n a <3

  SilhouetteScreams: I'd love to hear is this near Morange! I want Morange, I need to visit MAC Pro someday ;D

  milipili: Lääh, Morange mulle kanssa :D

  ReplyDelete
 14. Gorgeous color!

  Follow me, if you still aren't ;)
  http://ladyfashionoui.blogspot.com/
  Have a fashionable day! <3
  XOXO
  IT *

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…