Wednesday, June 29, 2011

Make Up Store: Eye Foam Remover


My favorite clensing product for non-waterproof mascara is Make Up Store eye foam remover! I have used MANY bottles already and now I heard that the shops here in Finland won't sell it anymore:/ This is SO GOOD that I don't even want to test anything else anymore. Have you seen this product in any webshops?

edit: Now I heard that they have MUS shops in Helsinki and they should have it. yay!

Ehdoton suosikkini vesiliukoisen silmämeikin puhdistamiseen on Make Up Storen Eye Foam remover! Olen käyttänyt tätä pullotolkulla ja nyt sitten kuulin, ettei Sokos aio pitää merkin ihonhoitotteita enää valikoimissaan :/ Jos olisin tuon tiennyt, olisin  tyhjentänyt varastonsa ennen kuin tuote tosiaan loppui... Kicksissäkään tuota ei ainakaan täällä Turussa ole ollutkaan.

Onko yhtään tietoa mistä tätä saisi tilattua? Vai täytyykö lähteä Ruotsiin ja ostaa vuosien tarpeiksi :P Tuote on tosiaan NIIN HYVÄ, etten todellakaan aio testata enää mitään muuta :D Moni tuote siis ärsyttää silmiäni, tämä ei yhtään. Haluan myös tuotteen, jonka kanssa ei tarvitse vanulappua, vaan voi huuhdella meikin pois vedellä. 

edit: Jee, Helsingissä ilmeisesti on MUS:n omia kauppoja, ostan MONTA, kun käyn siellä ensi kuussa :D Tämä ON niin hyvä!

7 comments:

 1. There is a Make Up Store near me if you're desperate and need a CP ^^

  ReplyDelete
 2. Voisithan yrittää kysellä vaikka Helsingin MUS-myymälästä, onnistuisiko lähettäminen. Tai jos vain rekrytoit jonkun pääkaupunkiseudulla asuvan kaverisi?

  ReplyDelete
 3. Wow is this actually a foam? If so then that is cooool!

  ReplyDelete
 4. .Nekku: : ooh, en tiennytkään, että Helsigissä on ihan MUS-kauppa! No sitten ei hätää, ostan siltä ja useamman kerrallaan ;)

  ReplyDelete
 5. Lillian: yep, foam and SO soft :D It makes eye makeup "melt"! Now I heard they sell it in Helsinki, I'll but SO many bottles next month!

  Robyn: thank you :) Now it seems that it's sold in helsinkin and I'm even going there in a month :D

  ReplyDelete
 6. Taggasin sinut Stylish Blogger Awardsissa @ http://oneofbeautysdaughters.blogspot.com/2011/06/top-10-stylish-blogger-award.html

  ReplyDelete
 7. Why won't they sell it any more? Is it being discontinued? You make me very interested in the product!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails