Skip to main content

MAC Mineralize eye shadow Thunder & Rain

Well, I really like MAC Mineralize eyeshadow and I thought these two darker colors (Thunder & Rain) would be quite nice used together with lighter eyeshadows. The colors are blue-purple and grey, I have really liked them! I don't usually wear two this dark colors together, except maybe in  the wintertime... Anyway, both colors are lovely :D

Olen tosiaan aina pitänyt MACin Mineralize-luomiväreistä ja ajattelin, että nämä kaksi tummaa sävyä Thunder & Rain-duosta voisivat sopia moniin meikkeihin vaaleamman sävyn seuraksi :) Duosta löytyy sinilila ja harmaa, ihanat sävyt! Yhdessä en näin tummia tykkää juuri käytellä, korkeintaan ehkä talvella... Joka tapauksessa ei moitittavaa laadusta ja väreistä pidän paljon!

MACiä voi tosiaan tilata omaan Stockmann Beautyyn tai tavarataloon, ei maksa miään extraa :) Ja kannattaa pyytää kysymään myös Turusta, varsinkaan jos Helsingistä ei löydy haluamaasi tuotetta!
EOTD 1: Light pink pigment from MAC Summer Stack & purple from MAC Thunder & Rain.


EOTD 2: light pink from MAC Summer Stack & grey from MAC Thunder & Rain. Green mascara from MAC and the liptick is L'Oreal Pretty Peach.

EOTD 3: L'Oreal Coconut Shake and grey from Thunder & Rain.Comments

 1. you drive me crazy:))
  every single look is incredible wearable on you !:))

  ReplyDelete
 2. Upea duo! Sävyt sopii sulle tosi hyvin. Tykkään myös tuosta vihreästä ripsarista. Mulla meni Flighty kokonaan ohi mut saattaishan noita vielä saada. En niin välitä Macin ripsareista yleensä kun ne ei oikein tuuheuta, mutta eihän se oikeastaan ole pääasia noissa värillisissä kun ovat muuten näyttäviä.

  Psst. Arvaa kuka sortui ostamaan Hibiscuksen ..ja Sun blonden ;D

  ReplyDelete
 3. I agree with Dariaa..!! Every Look You Do Is SO wearable!! and thats a great thing!! :) :) :) Love this one!!Wish I got MAC in near My Place!!

  ReplyDelete
 4. Very pretty! I always love blue-purple shades

  ReplyDelete
 5. No nyt kyllä kolahti tuo duo ja varsinkin ylin meikki. Ja kuinka osuva nimi duolla on!

  ReplyDelete
 6. I've been really into smokey colours lately, so I really like the look of this duo :3 especially the purple side.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…