Skip to main content

MAC Mineralize eye shadow Thunder & Rain

Well, I really like MAC Mineralize eyeshadow and I thought these two darker colors (Thunder & Rain) would be quite nice used together with lighter eyeshadows. The colors are blue-purple and grey, I have really liked them! I don't usually wear two this dark colors together, except maybe in  the wintertime... Anyway, both colors are lovely :D

Olen tosiaan aina pitänyt MACin Mineralize-luomiväreistä ja ajattelin, että nämä kaksi tummaa sävyä Thunder & Rain-duosta voisivat sopia moniin meikkeihin vaaleamman sävyn seuraksi :) Duosta löytyy sinilila ja harmaa, ihanat sävyt! Yhdessä en näin tummia tykkää juuri käytellä, korkeintaan ehkä talvella... Joka tapauksessa ei moitittavaa laadusta ja väreistä pidän paljon!

MACiä voi tosiaan tilata omaan Stockmann Beautyyn tai tavarataloon, ei maksa miään extraa :) Ja kannattaa pyytää kysymään myös Turusta, varsinkaan jos Helsingistä ei löydy haluamaasi tuotetta!
EOTD 1: Light pink pigment from MAC Summer Stack & purple from MAC Thunder & Rain.


EOTD 2: light pink from MAC Summer Stack & grey from MAC Thunder & Rain. Green mascara from MAC and the liptick is L'Oreal Pretty Peach.

EOTD 3: L'Oreal Coconut Shake and grey from Thunder & Rain.Comments

 1. you drive me crazy:))
  every single look is incredible wearable on you !:))

  ReplyDelete
 2. Upea duo! Sävyt sopii sulle tosi hyvin. Tykkään myös tuosta vihreästä ripsarista. Mulla meni Flighty kokonaan ohi mut saattaishan noita vielä saada. En niin välitä Macin ripsareista yleensä kun ne ei oikein tuuheuta, mutta eihän se oikeastaan ole pääasia noissa värillisissä kun ovat muuten näyttäviä.

  Psst. Arvaa kuka sortui ostamaan Hibiscuksen ..ja Sun blonden ;D

  ReplyDelete
 3. I agree with Dariaa..!! Every Look You Do Is SO wearable!! and thats a great thing!! :) :) :) Love this one!!Wish I got MAC in near My Place!!

  ReplyDelete
 4. Very pretty! I always love blue-purple shades

  ReplyDelete
 5. No nyt kyllä kolahti tuo duo ja varsinkin ylin meikki. Ja kuinka osuva nimi duolla on!

  ReplyDelete
 6. I've been really into smokey colours lately, so I really like the look of this duo :3 especially the purple side.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…