Friday, June 17, 2011

MAC Mineralize eye shadow Thunder & Rain

Well, I really like MAC Mineralize eyeshadow and I thought these two darker colors (Thunder & Rain) would be quite nice used together with lighter eyeshadows. The colors are blue-purple and grey, I have really liked them! I don't usually wear two this dark colors together, except maybe in  the wintertime... Anyway, both colors are lovely :D

Olen tosiaan aina pitänyt MACin Mineralize-luomiväreistä ja ajattelin, että nämä kaksi tummaa sävyä Thunder & Rain-duosta voisivat sopia moniin meikkeihin vaaleamman sävyn seuraksi :) Duosta löytyy sinilila ja harmaa, ihanat sävyt! Yhdessä en näin tummia tykkää juuri käytellä, korkeintaan ehkä talvella... Joka tapauksessa ei moitittavaa laadusta ja väreistä pidän paljon!

MACiä voi tosiaan tilata omaan Stockmann Beautyyn tai tavarataloon, ei maksa miään extraa :) Ja kannattaa pyytää kysymään myös Turusta, varsinkaan jos Helsingistä ei löydy haluamaasi tuotetta!
EOTD 1: Light pink pigment from MAC Summer Stack & purple from MAC Thunder & Rain.


EOTD 2: light pink from MAC Summer Stack & grey from MAC Thunder & Rain. Green mascara from MAC and the liptick is L'Oreal Pretty Peach.

EOTD 3: L'Oreal Coconut Shake and grey from Thunder & Rain.8 comments:

 1. you drive me crazy:))
  every single look is incredible wearable on you !:))

  ReplyDelete
 2. Upea duo! Sävyt sopii sulle tosi hyvin. Tykkään myös tuosta vihreästä ripsarista. Mulla meni Flighty kokonaan ohi mut saattaishan noita vielä saada. En niin välitä Macin ripsareista yleensä kun ne ei oikein tuuheuta, mutta eihän se oikeastaan ole pääasia noissa värillisissä kun ovat muuten näyttäviä.

  Psst. Arvaa kuka sortui ostamaan Hibiscuksen ..ja Sun blonden ;D

  ReplyDelete
 3. I agree with Dariaa..!! Every Look You Do Is SO wearable!! and thats a great thing!! :) :) :) Love this one!!Wish I got MAC in near My Place!!

  ReplyDelete
 4. Very pretty! I always love blue-purple shades

  ReplyDelete
 5. No nyt kyllä kolahti tuo duo ja varsinkin ylin meikki. Ja kuinka osuva nimi duolla on!

  ReplyDelete
 6. I've been really into smokey colours lately, so I really like the look of this duo :3 especially the purple side.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails