Skip to main content

MAC Mineralize eye shadow Thunder & Rain

Well, I really like MAC Mineralize eyeshadow and I thought these two darker colors (Thunder & Rain) would be quite nice used together with lighter eyeshadows. The colors are blue-purple and grey, I have really liked them! I don't usually wear two this dark colors together, except maybe in  the wintertime... Anyway, both colors are lovely :D

Olen tosiaan aina pitänyt MACin Mineralize-luomiväreistä ja ajattelin, että nämä kaksi tummaa sävyä Thunder & Rain-duosta voisivat sopia moniin meikkeihin vaaleamman sävyn seuraksi :) Duosta löytyy sinilila ja harmaa, ihanat sävyt! Yhdessä en näin tummia tykkää juuri käytellä, korkeintaan ehkä talvella... Joka tapauksessa ei moitittavaa laadusta ja väreistä pidän paljon!

MACiä voi tosiaan tilata omaan Stockmann Beautyyn tai tavarataloon, ei maksa miään extraa :) Ja kannattaa pyytää kysymään myös Turusta, varsinkaan jos Helsingistä ei löydy haluamaasi tuotetta!












EOTD 1: Light pink pigment from MAC Summer Stack & purple from MAC Thunder & Rain.






EOTD 2: light pink from MAC Summer Stack & grey from MAC Thunder & Rain. Green mascara from MAC and the liptick is L'Oreal Pretty Peach.





EOTD 3: L'Oreal Coconut Shake and grey from Thunder & Rain.











Comments

  1. you drive me crazy:))
    every single look is incredible wearable on you !:))

    ReplyDelete
  2. Upea duo! Sävyt sopii sulle tosi hyvin. Tykkään myös tuosta vihreästä ripsarista. Mulla meni Flighty kokonaan ohi mut saattaishan noita vielä saada. En niin välitä Macin ripsareista yleensä kun ne ei oikein tuuheuta, mutta eihän se oikeastaan ole pääasia noissa värillisissä kun ovat muuten näyttäviä.

    Psst. Arvaa kuka sortui ostamaan Hibiscuksen ..ja Sun blonden ;D

    ReplyDelete
  3. I agree with Dariaa..!! Every Look You Do Is SO wearable!! and thats a great thing!! :) :) :) Love this one!!Wish I got MAC in near My Place!!

    ReplyDelete
  4. Very pretty! I always love blue-purple shades

    ReplyDelete
  5. No nyt kyllä kolahti tuo duo ja varsinkin ylin meikki. Ja kuinka osuva nimi duolla on!

    ReplyDelete
  6. I've been really into smokey colours lately, so I really like the look of this duo :3 especially the purple side.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "