Sunday, June 12, 2011

L'Oreal Infallible eye shadow Coconut Shake EOTD

Here are the EOTDs I promised  here :D The quality of the L'Oreal Infallible eyeshadow is SO soft but these eye shadow feel a bit "weird". LOL. It's not exactly creamy, it's pressed powder but still somehow moist...

Coconut shake is matte bone and it looked really good on lids, I loved the matte finish! Not the most "interesting" color but goes with almost everything (I think I need the green one too ;D). I used it on browbone too. I still can't decide how much I like this formula but it's definitely good. I just might still prefer regular pressed eye shadow :)

Lupasin täällä meikkikuvia, joten ei kun tuumasta toimeen :D Laatu on tosiaan pehmoinen, aika erikoinen koostumus... Ei missään nimessä voidemainen mutta puuterimainen, joka on kuitenkin kostea.

Coconut Shake on luunvaalea mattasävy, näytti todella kivalta luomilla! Matta-koostumus on todella kaunis, ei kalkkinen. Värinä nyt ei toki mikään maailman erikoisin mutta mukava ja helppo sävy :D Pahaa pelkään, että se vihreä tarttuu vielä matkaani, on niin jännän sävyinen! Käytin tätä tosiaan myös kulmaluulla, hyvin soveltui siihenkin. En tosiaan vieläkään osaa sanoa, tykkäänkö tästä vähän vai paljon mutta huono ei missään nimessä ole! Ehkä itselle silti nuo peruspuuteriset luomivärit sopivat kuitenkin ihan hyvin.

EOTD 1:


L'Oreal Coconut Shake
MAC Thunder & rain Mineralize

EOTD 2: Very lightly from lash to brow.

11 comments:

 1. So wonderful!
  And green lashes! Awesome! :)

  ReplyDelete
 2. amazing..simple, but beautiful

  http://beautyshinewoman.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Very nice. I really like the colour of coconut shake, 'bone' is a really good word to describe it :)

  ReplyDelete
 4. This is one of the shades that Canada won't be getting, it might be too close to my skin tone to show up though. Thanks for the looks :)

  ReplyDelete
 5. So beautiful!! I wish they would sell them in the US :( I read that they're not going to sell those in the US.

  ReplyDelete
 6. Ihanan pehmeä meikki mielestäni ja tuo ripsari on ihan piste I:n päällä! Näyttää minusta aivan erityisen hyvältä.

  ReplyDelete
 7. I really want to see what these shadows feel like now XD

  ReplyDelete
 8. Thank you :) I have now decided that I really like this product :D LOL

  ReplyDelete
 9. It sounds like the shadows have a reall interesting texture! I want to try this colour out as an under brow highlight. I love the green mascara in the first look!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails