Skip to main content

L'Oreal Infallible eye shadow Coconut Shake EOTD

Here are the EOTDs I promised  here :D The quality of the L'Oreal Infallible eyeshadow is SO soft but these eye shadow feel a bit "weird". LOL. It's not exactly creamy, it's pressed powder but still somehow moist...

Coconut shake is matte bone and it looked really good on lids, I loved the matte finish! Not the most "interesting" color but goes with almost everything (I think I need the green one too ;D). I used it on browbone too. I still can't decide how much I like this formula but it's definitely good. I just might still prefer regular pressed eye shadow :)

Lupasin täällä meikkikuvia, joten ei kun tuumasta toimeen :D Laatu on tosiaan pehmoinen, aika erikoinen koostumus... Ei missään nimessä voidemainen mutta puuterimainen, joka on kuitenkin kostea.

Coconut Shake on luunvaalea mattasävy, näytti todella kivalta luomilla! Matta-koostumus on todella kaunis, ei kalkkinen. Värinä nyt ei toki mikään maailman erikoisin mutta mukava ja helppo sävy :D Pahaa pelkään, että se vihreä tarttuu vielä matkaani, on niin jännän sävyinen! Käytin tätä tosiaan myös kulmaluulla, hyvin soveltui siihenkin. En tosiaan vieläkään osaa sanoa, tykkäänkö tästä vähän vai paljon mutta huono ei missään nimessä ole! Ehkä itselle silti nuo peruspuuteriset luomivärit sopivat kuitenkin ihan hyvin.

EOTD 1:


L'Oreal Coconut Shake
MAC Thunder & rain Mineralize

EOTD 2: Very lightly from lash to brow.

Comments

 1. So wonderful!
  And green lashes! Awesome! :)

  ReplyDelete
 2. amazing..simple, but beautiful

  http://beautyshinewoman.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Very nice. I really like the colour of coconut shake, 'bone' is a really good word to describe it :)

  ReplyDelete
 4. This is one of the shades that Canada won't be getting, it might be too close to my skin tone to show up though. Thanks for the looks :)

  ReplyDelete
 5. So beautiful!! I wish they would sell them in the US :( I read that they're not going to sell those in the US.

  ReplyDelete
 6. Ihanan pehmeä meikki mielestäni ja tuo ripsari on ihan piste I:n päällä! Näyttää minusta aivan erityisen hyvältä.

  ReplyDelete
 7. I really want to see what these shadows feel like now XD

  ReplyDelete
 8. Thank you :) I have now decided that I really like this product :D LOL

  ReplyDelete
 9. It sounds like the shadows have a reall interesting texture! I want to try this colour out as an under brow highlight. I love the green mascara in the first look!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…