Skip to main content

MAC Vibrant Grape EOTDs

I think I bought this MAC Vibrant Grape eyshadow two years ago (it's from Style Warrior collection) and this is the first time I tested it :-O We didn't have MAC counter in my hometown back then and I ordered this from Helsinki without seeing it first. This bright magenta purple felt far too bright for me... But I still wanted it.

Well, now I'm used to brighter colors and decided to test it :D And it really was lovely! I also have the yellow one from Style Warrior, Bright Future (Frosty bright yellow gold), untested untill now. LOL

By the way, with which colors you like to use bright yellow? I still find it a difficult color :D

MACin Vibrant Grape-luomiväri tuli hankittua pari vuotta sitten Style Warrior-kokoelmasta. Noloa oikein myöntää mutta ihan käyttämättä oli jäänyt, päätinkinnyt korjata asian :D Väri tuntui silloin liian räväkältä mutta ostin kuitenkin, kun tykkäsin. Tilaisn tämän siis kuvien perusteella Helsingistä, silloin ei MACiä Turusta saanut vielä. 

Samalla tuli tilattua myös Bright Future (kirkkaan keltainen), nyt vasta sitäkin testailin ;) keltainen on vähän vaikea väri, minkä kanssa yhdistäisitte sen?

EOTD 1:


EOTD 2, my favorite:Aromaleigh Agate & MAC Vibrant Grape
EOTD 3:

MAC Bright Future & Vibrant Grape


Comments

 1. So pretty, I love how you blend the colours so perfectly :)

  ReplyDelete
 2. Lovely! Yellow lovely on its own with black liner - that's my favourite way to wear it, with a wee bit of orange in the crease, just to blend.

  ReplyDelete
 3. ooh i like the last one the most. very sexy. hmm you make me want to play with my eyeshadows more.

  ReplyDelete
 4. Kakkosmeikki on munkin suosikki :) Ihanasti sopivat yhteen nuo sävyt!

  Käytän Bright Futurea usein vihreiden ja turkoosien sävyjen kanssa. Samoin ns. sunset-tyylisesti eli oranssin, fuksian ja violetin kanssa. Tosi yksinkertainen yhdistelmä on myös laittaa keltaista koko luomelle ja häivyttää jotain lämmintä tai neutraalia ruskeaa luomivakoon. Vähän samaan tyyliin kuin se Beyoncen Telephone-musavideon look, jota on monessa blogissa kopioitu. Vielä kun osais tehdä sen rajauksen :D

  ReplyDelete
 5. #2 is very pretty & I like #3 because it's not a look you usually wear but it works very well!

  ReplyDelete
 6. Alin meikki on aivan ihana! Todella hyvän yhdistelmän olet siinä löytänyt. Itse taidan yhdistää keltaisen perinteisesti vihreän kanssa, mutta pitäisikin kokeilla tuota sinun yhdistelmääsi joku kerta.

  ReplyDelete
 7. The last look is my favourite!
  I pair yellow with purple most of the times, I think it's the best combo.

  ReplyDelete
 8. EOTD 2 & 3 are so amazing und beautiful!
  I like them so much!
  xoxo

  ReplyDelete
 9. Awwh I love the green and purple one :) you should try pairing Bright Future with a green in the crease! Maybe something like Sugarpill Absinthe, or another lime green.

  ReplyDelete
 10. I loved Style Warrior! The third look is my favourite because I really wanted those two eyeshadows! I ended up buying Soft Force and Night Manouvers because they were neutral and I had a job interveiw coming up.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja. Seuraan seuraajia :)

Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan, on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen!Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl.

HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei huono sekään. Pull…