Skip to main content

Isadora Sunset lipliner

I needed a warmer red lipliner for my new lipstics and after swatching several brands & colors, I finally found what I was looking for from isadora :D The color is called Sunset.

I have reviewed Isadora lipliners before and I really like the soft & smooth quality and because this is very soft, I usually finish up these quite quickly. But anyway, these are nice to apply and use!

Tarvitsin lämpimämmän punaisen huultenrajauksen uusien huulipunieni seuraksi ja testailinkin kaupassa melkoisen montaa merkkiä ja väriä... Isadoralta sitten löysin tämän Sunset-sävyn ja tämä oli juuri sellainen kuin olin hakemassa!

Isadoran rajaukset ovat minulle ennestäänkin jo tuttuja, arvoitakin löytynee blogista, laatu on tosiaan pehmoinen ja huulilla mukavasti liukuva. Pehmeytensä takia ei toki maailman pisimpään käytössä kestävä, itse ainakin saan nämä kulumaan loppuun yleensä aika nopeasti. Mutta tykkään silti paljon! Mielummin kiva tuote, joka loppuu nopeammin kuin huono tuote, jota ei saa ikinä loppuun ;D Tarkkaa hintaa en nyt valitettavasti muista mutta hinta-laatusuhde on tuotteessa ihan kohdillaan :)

Comments

 1. hienoja kuvia ja mielenkiintoinen blogi:)

  Jos sinua kiinnostaa valokuvaus,muotikuvat ja lause:

  Mottomme on, että jokainen voi olla elämänsä malli kokoon tai ulkonäköön katsomatta, joten meille kaikki ovat tervetulleita:)

  käy tutustumassa meidän blogiimme
  http://differentstudio.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …