Saturday, June 11, 2011

Isadora Sunset lipliner

I needed a warmer red lipliner for my new lipstics and after swatching several brands & colors, I finally found what I was looking for from isadora :D The color is called Sunset.

I have reviewed Isadora lipliners before and I really like the soft & smooth quality and because this is very soft, I usually finish up these quite quickly. But anyway, these are nice to apply and use!

Tarvitsin lämpimämmän punaisen huultenrajauksen uusien huulipunieni seuraksi ja testailinkin kaupassa melkoisen montaa merkkiä ja väriä... Isadoralta sitten löysin tämän Sunset-sävyn ja tämä oli juuri sellainen kuin olin hakemassa!

Isadoran rajaukset ovat minulle ennestäänkin jo tuttuja, arvoitakin löytynee blogista, laatu on tosiaan pehmoinen ja huulilla mukavasti liukuva. Pehmeytensä takia ei toki maailman pisimpään käytössä kestävä, itse ainakin saan nämä kulumaan loppuun yleensä aika nopeasti. Mutta tykkään silti paljon! Mielummin kiva tuote, joka loppuu nopeammin kuin huono tuote, jota ei saa ikinä loppuun ;D Tarkkaa hintaa en nyt valitettavasti muista mutta hinta-laatusuhde on tuotteessa ihan kohdillaan :)

1 comment:

 1. hienoja kuvia ja mielenkiintoinen blogi:)

  Jos sinua kiinnostaa valokuvaus,muotikuvat ja lause:

  Mottomme on, että jokainen voi olla elämänsä malli kokoon tai ulkonäköön katsomatta, joten meille kaikki ovat tervetulleita:)

  käy tutustumassa meidän blogiimme
  http://differentstudio.blogspot.com

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails