Skip to main content

MAC Brow set & Fix It spray

Oh no, I think I bought these last autumn... Well, here is the review finally!


MAC Fix+ Spray
"An aqua-spritz of vitamin and minerals, infused with a calm-the-skin blend of green tea, chamomile, cucumber, topped off with the fresh, natural, energizing scent of Sugi. Adds radiance, finishes makeup. Spray it on. Skin drinks it up!"
I bought the smaller "travel size",  I didn't think I would use this daily so smaller size might be better :) I like the product, I don't need it daily but sometimes my skin feels (and looks) a bit dry and this gives radiance. Sometimes in the wintertime my skin can look  chalky after mineral make up but when I apply Fix+ over it, my skin looks dewy and more natural :) I use this to set makeup but I've heard this can be used as a moisturizing facial toner too. Don't use too much, your skin can feel sticky. Some love it, some hate... For me it's a good product but not a must have.


Ostin Fix+ sprayn matkakoossa jo syksyllä. Tästä tosiaan on isompi normaalikokokin mutta ostin nyt testiin ensin tämän pienen, ajattelin etten tätä kuitenkaan päivittäin edes käytä... Kyseessä on siis meikin viimeistelyyn tarkoitettu suihke, tosin olen lukenut joidenkin käyttävän tätä myös kosteussuihkeena. Itse käytän tätä lähinnä silloin, kun iho tuntuu tai näyttää kuivalta mineraalimeikkipohjan levittämisen jälkeen. Tekee ihosta silloin raikkaamman ja luonnollsiemman näköisen, vähän jopa "kiiltävämmän". En siis tykkää liian mattaisesta pohjasta kuitenkaan. Liikaa ei kannata ruiskutella, tällä taas ihon kyllä kamalan tahmaiseksikin :D Less is more, tässäkin. Osa rakastaa tuotetta, osa inhoaa... Oma ihoni on siis pintakuiva normaali/sekaiho ja pidän tuoetta hyvänä, mutta ei must have-sarjaa kuitenkaan.


MAC Brow set (clear)

"A brush-on gel that strokes brows into shape. Adds shine and style. No flaking or stiffening."
My favorite! Finally I've found a brow gel I like :D This is firm enough but not flaky. Some product made it look like I have dandruff on my brows. Yuck. Leaves brows natural looking and doesn't irritate my skin. I've tested so many brow gels and this is the best, I'll definitely repurchase this!

Suosikkini! Vihdoinkin löysin loistavan kulmageelin :D Tämä on tarpeeksi pitävä mutta ei kuitenkaan liian pitävä (kulmat näyttävät liimatuilta). Parasta kuitenkin on se, ettei tämä muutu "puruksi", osa saa siis kulmat näyttämään siltä kuin niissä olisi hilsettä.Yööök! Ei myöskään saa ihoani ärtymään ja lopputulos näyttää luonnoliselta mutta hyvältä. Monia on tullut testattua ja monesti petyttyä, tämä jää vakikäyttöön! ostan uudelleenkin.







Comments

 1. I have the fix+ and I use it more of a facial spray than a make up setting spray. I find that it doesn't do much to make your make up last longer. It does help if you get those little dry patches over your make up.

  ReplyDelete
 2. It sounds as amazing brow gel, pity that I don't have MAC where I live. So far I have found Oriflame Giordani Gold eyebrow gel which quite fits the same description, but there is always a representative problem - where to find one.

  Is there some other eyebrow gel which you could recommend?

  ReplyDelete
 3. Liene: The one from H&M was nice, just flaky in the evenings... The others I've tried were not strong enough :/

  ReplyDelete
 4. How much does the trvel size Mac Fix+ cost?

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm sorry it took this long to answer! I lost the email before I checked the price :/ But anyway, the price is 12€.

   Delete
 5. Myydäänkö tota Macin Fix Plus Sprayta ihan Suomessa? :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!




Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

















Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja. Seuraan seuraajia :)

Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan, on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen!



Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl.

HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei huono sekään. Pull…