Skip to main content

Seacret Hand & Body set and Foot Cream

*This post is only in Finnish*

Joulupukki toi minulle tällaisen Seacret Span setin käsien hoitoon :) Tuotteet (Salt & Oil scrub ja Body Butter) ovat tarkoitettu koko vartalolle mutta taitavat tehdä käsihoidon näillä tuotteilla myyntipisteissä? Joskus sellaisen annoin tehdä mutta en ostanut tuotteita, koska suolakuorinta sisältää runsaasti mineraaliöljyä. Koko vartalolle en siis sitä missään nimessä laittaisi mutta vertailin tätä hiemanMary Kay Satin Hands setin kanssa.

Salt & Oil scrub- kuorinta siis sekä kuorii että tekee kalvon mineraaliöljyllä ihon pintaan (kuin Mary Kayn softener ja kuorinta), lopuksi laitetaan täyteläinen Body butter. Suurta eroa en näissä käytössä huomaa, pehmentävät molemmat hyvin ihoa. Oikein kuivalla iholla (=iho hieman rikki) suola tuntuu kyllä todella inhalta... Mary kay on myös siistimpi käyttää, Seacret suolakuorintapurkki tuntuu olevan usein öljyinen. Mary Kayn kuorinta on myös hienompirakeinen ja Softeneria voi käyttää erikseen (jopa huulilla). Inci taas Seacreteissa minulle mukavampi, suolakuorinnan mineraaliöljyä lukuunottamatta. Seacretin body butter ei sisällä mineraaliöljyä ja Shea butter on incin alussa. Body Butter on erittäin pehmoinen ja täyteläinen, tuoksu on myös kovasti mieleeni. Olen tätä käyttänyt muitenkin käsivoiteena ja kädet ovat olleet todella pehmeät. Hoitaa mukavasti myös kynsinauhoja. Seacretin Boby Butterista siis pidän!

Vaikka ihan kiva setti on tämäkin, niin suttaavuuden ja suolan (kirvelee kuivalla iholla) takia ottaisin jatkossa mielummin Mary Kayn satin hands setin.

Seacret Span tuotteita ja noin hintoja voi katsella nettisivuiltaan. Nämä tuotteet löytyvät kolmessa tuoksuvaihtoehdossa: Pomegranate, Ocean Mist ja Milk & Honey.







Seacret Foot cream tuli myös joulupukilta. Ihan hyvältä tuntuu ja yllätyin kovasti, kun ei sisältänytkään mineraaliöljyä! Ureaa on tässä paljon, pehmittää siis hyvin voimakkaasti, ja kieltämättä joulun musertamat jalkani tästä kovasti tykkäsivät! Ehkä aavistuksen viilentävä mutta ei paljon, voi käyttää hyvin talvellakin :D


Inci


Comments

  1. Onko tämäkin niitä kauppakeskusten ständeillä pakkomyytäviä tuotteita? :D Jos on, niin sinänsä kyllä ihme että kuorinnan incissä on oikeasti Kuolleenmeren merisuola ensimmäisenä. Eräällä toisella kauppakeskusmerkillä nimittäin tuo "ihmeaine" tulee incissä perässähiihtäjänä, vaikka mainonnaan pääpaino on ko. aineella erittäin vahvasti, ja hinta on silti tuota samaa luokkaa.

    ReplyDelete
  2. Anna Gramm: Niitäpä niitä :) Olen töissä niin lähellä, että "tunnen" myyjät. Saan siis katsella ihan rauhassa :D Tykkään tosiaan jalkavoiteesta ja bodybutterista (käsivoiteena) paljon.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "