Skip to main content

Mary Kay Splendid filigree eye and cheek powder

Mary Kay Splendid Filigree eye and cheek powder is a limited edition, maybe from fall/winter 2011? I'm not sure about that. I really loved how this looks and the colors were nice, so I bought it. I usually do not like multi use products like this...

And I must say that I prefer regular MK eyeshadows! These are nice but not nearly as pigmented. But the blush in this palette is VERY pretty, I have used it quite a lot :) The color is natural pink and there is golden flecks in the surface. Before I bought this, I read from somewhere that this reminds of MAC Well Dressed blush. I don't know, since I don't have Well Dressed.

I really like these magnetic pans, so easy to travel with!


Tämä taitaa olla viime talven LE-tuotteita Mary Kayltä? Itse ihastuin tähän vähän myöhässä, onneksi myyjälläni oli tämä varastossa minua odottamassa :D Tämä oli vain niin nätti, että halusin sen, vaikka en yleensä näistä "monikäyttötuotteista" niin välitäkään...


Luomivärit (3 sävyä) olivat ihan ok, eivät tosin lähelläkään solonappien ihanaa koostumusta ja mahtavaa pigmenttiä. Mutta poskipuna, se on ihana! Pinnalla on kultaisia hippusia (lähtevät aika nopeasti käytössä pois) ja itse väri on luonnollinen vaaleanpunainen. Helppo mutta nätti sävy. Vaikka luomivärit eivät suosikeiksi nousseetkaan, poskipunan takia pidän tätä hyvänä ostoksena. Jostain arvostelusta luin ostoa miettiessäni, että muistuttaisi MACin Well Dressed-poskipunaa. Lisäplussaa siitä, että tämäkin on magneettinappi ja saa siten lisättyä helposti matkapalettiin :)


I don't sell MK products!

Comments

  1. Very versatile "palette". And handy too ^__^ The colour you chose for the eotd is just amazing. So soft! ^__^

    ReplyDelete
  2. oh wow. very pretty colors. mary kay stands the test of time - one of the best makeup brands.

    Girlie Blog Seattle - Beauty Tips, Makeup How To, Seattle Lifestyle

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…