Skip to main content

Mary Kay Berry Soufflé eyecolor compact

*I don't sell Mary Kay products myself*

The Mary Kay eye shadow compact "Berry Soufflé" looked too nice... I really do not like product like this (many colors in the the same pan) but I thought these colors might look nice even mixed :) The lighter shades (white, pink & lilac) are nice but not as pigmented as the regular MK eye shadows. This is not a magnetic pan either. I think these are better is you want a more sheer finish... But I LOVE color! So for me the lighter shades are "nice" and the darkest is quite useless... The color didn't show much so I added some black eye shadow (YSL solo) in the crease.


Tämä paletti kuuluu uudempaan Mary kay Limited Edition kokoelmaan ja en voinut vastustaa sitä... En tosiaan suuremmin tämän tyyppisestä tuotteesta pidä (=monta väriä samassa napissa) mutta jattelin, että lila ja vaaleanpunainen sopivat niin hyvin yhteen, että niitä voi sekoittaakin lopputuloksen näyttämättä ihan hassulta. Sävyt eivät ole niin pigmenttiset kuin MK solonapit ja tämä ei toki ole magneettinappikaan. Saattaa olla ihan kiva tuote, jos et etsi niin pigmenttistä tuoetta vaan enemmänkin hentoa väriä. Itse taas rakastan pigmenttisiä tuotteita, joten tämän paletin vaaleammat värit olivat "ihan kivat". Tummimmasta ei juuri iloa ollut, ei näkynyt iholla ja en minä lempisiveltimelläni (MAC 217) saanut tuosta pienestä pläntistä edes väriä :D Laitoin varjostukseen siis mustaa (YSL solo). Nea muistaa nyt jatkossa ostaa sitten niitä MK solonappeja vain! LOLIt really looks lovely :) There are two different palettes for sale too: Creme Brulee (brown) & Mint candy (white-pink-turquoise-green). I liked the colors in Mint candy but the pink was in the middle... Pictures below are from www.marykay.fiComments

 1. Pretty color. Thanks for the makeup how to. The Mary Kay compact has nice packaging.

  www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 2. very happy to visit your site
  looked how we aplicate shadow :)
  thanks sis
  hugs from Turkey

  http://laracroft3.skynetblogs.be
  http://lunatic.skynetblogs.be

  ReplyDelete
 3. This is so pretty!

  Nice packaging. And thank you for this article!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…