Skip to main content

Shopping @ Viking Line: Smashbox

I've been too busy so no time to edit more picures... So I'll post some swatches :) I bought this Smashbox set from Viking Line cruise (between Finland & Sweden). I wanted to buy my favorite under eye brightener Photo OP (you can find my review from here) but this set wasn't that expensive and contained interesting products :)


Hieman harvakseltaan olen saanut blogia päiviteltyä, niin paljon tehtävää ja niin vähän aikaa :D Koneella odottaa kasa kuvia käsittelyä, kunhan ne saisin leikeltyä sopiviksi... Tässä kuitenkin hiukan swatcheja odottaessa. Ostin tämän Smashbox setin laivalta. ostoslistalla oli suosikkituotteeni Photo OP (arvio siitä täällä) mutta tämä setti ei paljoa kalliimpi ollut ja sisälsi mielenkiintoisia tuotteita :)

Eyeliner gel:
Creamy & thick. Feels almost a bit dry... Ok but not my favorite.


Voidemainen, vähän liiankin "kuiva" makuuni. Ihan ok kuitenkin!
Fusion Soft Lights baked stardust:
Lovely shimmer, I hoped this to be darker (bronzer). Very nice glow and I have even used this quite a lot :)


Kiva hohde mutta toivoin olevan hieman tummempi... Enemmän käytän aurinkopuuteria kuin hohdetta. Olen kuitenkin käyttänyt tätä yllättävän paljon!


O-Gloss Gold:
Smooth, not gritty, feels nice on lips. I haven't used much, YET, but I love golden lip glosses in the summertime.


Ihanan tuntuinen, pehmoinen koostumus. En ole vielä paljoa käyttänyt mutta kesällä kultainen kiilto on useinkin käytössä! Tämän pitäisi vaihtaa sävyäkäyttävän mukaan, lämmin kulta-persikka on kuitenkin.
Smashbox Photo Finish foundation primer: This feels like pure silicone :D Oil free and you can add foundation immediately. I think this might be good if you need to make your skin look smoother, I prefer product which gives brightness (like MAC prep+prime skin). Very smooth & pleasant to apply! I think this is great maybe I just don't need this one. I've heard this makes the makeup last on oilier skins too.


Tuntuu ehdalta silikonilta ;) Öljytön ja meikin voi laittaa päälle heti. Pidän tuotetta eritäin hyvänä mutta itse pidän enemmänkin hieman kirkkautta tuovista tuotteista (esim. MAC prep+prime skin), tämä Photo Finish enemmänkin tasoittaa. Saattaa olla hyvä, jos ihossa epätasaisuutta? Erittäin helppo ja mukana levittää, pieni määrä riittää! Kuulemma pitää meikin myös paikallaan rasvaisemmalla iholla. Omalla normaalilla ihollani nyt kaikki pysyvät aika hyvin :)Comments

  1. Myydäänkö Smashboxin tuotteita vielä Viikkarilla??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä taideta :/ En ole tosin itse nyt käynyt ja toivottavasti uudella Gracella olisi suurempi valikoima?

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…