Skip to main content

Mary Kay Nourishine Plus Lip Gloss Rock 'N' Red

And one more Mary Kay post, I don't sell MK products myself, I'm just a customer!

The older version of Mary Kay Lip gloss was already my favorite (my review here) and now I tested red on (Rock 'N' Red) from the new Nourishine Plus range. This really is very good! Might even feel a bit nicer that the older one... I found a new natural color favorite (Sun Blossom) but didn't buy it yet because I still have a few pieces of my old favorite in stock ;) LOL. Rock N Red looked gorgeous and I've wanted to buy a red lip gloss for a while. This is pigmented enough to be worn alone but naturally works over lipstick too. Not shimmery, just glossy. Not sticky and I LOVE the scent of vanilla! Isn't it GORGEOUS?

Ja vielä yksi Mary Kay postaus. En tosiaan itse näitä myy, ihan vain asiakkaana käyttelen :)


Vanhempi versio MK Nourishinesta oli jo suosikkejani (arvio siitä täällä), tuote uudistui ja hankin yhden uudesta koostumuksesta testiin. Uusi versio on nimeltään Nourishine Plus ja väreistä päädyin punaiseen Rock 'N* Rediin. Tämä on tosiaan loistava! Ehkä jopa hieman mukavamman tuntuinen kuin edellinen versio... Uusi "nude" suosikki löytyi myös, SunBlossom, äitini sen jo ostikin itselleen (minä tosiaan käyttelen vanhaa Melon Sorbetia vielä jonkin aikaa ;). Punaiselle huulikiillolle oli itse asiassa ihan tarvekin ja tässä on aivan ihanasti pigmenttiä! Voi käyttää yksinään tai tuomassa kiiltoa punaisen huulipunan päälle. Tuote on kiiltävä mutta kimallusta/hohdetta ei ole mukana. Toki kimaltaviakin värejä löytyi, itse vain pidän enemmän kimalteettomista huulikiilloista. Tuote ei ole tahmainen ja tuoksuu vaniljalta. Väri on tosiaan melkoisen herkullinen!


applied lightly

The size of this lip gloss is "regular" (4.5ml), many brands sell lip glosses that contain about 2 ml and price is still very high... However this new one is quite a lot smaller that the old one (7.75 ml). The difference is 3.25 ml and that is a lot. I still think it's worth the money though. But this brand is not hiding the size, as you can see from the picture below :D

Huulikiillon koko on ihan "normaali" (4.5 ml), tosiaan markkinoilta löytyy tuotteita, joissa on vain 2 ml (ja pakkauksesta ei voisi ikinä arvellekaan sen olevan niin pieni). Olen tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen yhä mutta tosiaan tuote pieneni melkoisesti uuden koostumuksen myötä (7.75ml->4.5ml). Eroa on 3.25 ml... Ainakaan MK ei peittele määrää, lukee aika suurella hylsyssä, kuten alhaalta näkyy :D


Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…