Skip to main content

Mary Kay eye makeup looks x4

The one thing I really LOVE in Mary Kay is the eyeshadow samples! They know their eyeshadow are good because they give an opportunity to really test at home before buying :) I decided to test all four looks I got.

I don't sell Mary Kay myself.

Tykkään todellakin Mary kayn luomivärinäytteistä! Näistä riittää juuri sopivasti yhteen meikkiin, jolloin toki tietää onko tuote väriltään ja laadultaan mieluinen. Taitavat luottaa laatuun, kun uskaltavat antaa testattavaksi ennen ostopäätöstä ;) Kuinkahan monta luomiväriä olisikaan jäänyt kauppaan, jos olisi todella voinut testata rauhassa kotona ensin. En myy Mary Kay (enkä muitakaan) kosmetiikkatuotteita itse

*) I have this color already (=definitely a favorite :D)

Look 1: Crystalline (lid) -Denim Frost (above iris & lower lash line) -Espresso* (crease), Raspberry Freeze blush. I really liked this look!


Look 2: Crystalline (brow bone)-Lemongrass* (lid) -Emerald (outer part of the lid), Raspberry Freeze blush. I also added some Espresso* (crease), I needed a darker color...

Look 3: Rose Mist (lid)-Silver Satin (above iris)-Espresso* (crease), Shy Blush

Look 4: Lemongrass*-Golden Olive- Espresso, Strawberry Cream blush*


Ja ohjeet, joita en noudattanut ;) Tai no tein muokatun version "pienistä keskisuurille silmille"-meikistä. "Suurten silmien" versio ei toimi luomieni mallissa ollenkaan, ainakaan omasta mielestäni.
Comments

 1. I love the looks you did! I have to get started by learning how to blend and stuff. I never really wear eye shadows even though I have lots!

  ReplyDelete
 2. I remember those samples. The greenish color is certainly gorgeous on you.
  thegirlieblog.com-beauty,fashion,seattle

  ReplyDelete
 3. i love mary kay foundation but too expensive for me

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…