Skip to main content

Blaze Management Agency makeup course review

*The post is about Blaze Management Agency makeup course (Groupon) I attended with my friend today. Very shortly: communication with the company was "interesting", the date changed several times, goodie bag was nothing like promised (pictures below) BUT the teacher in here was absolutely great and the group was small.  I've now read that they have had problems in many countries, one other review here.*

Kaverini  kanssa ostimme CityDealin kautta meikkikurssin vaikka totta puhuaksemme, koko diili tuntui kyllä erittäin erikoiselta :D Kiinnosti kuitenkin sen verran, että halusimme testata. Kirjoitan tämän siksi, että kurssia saatetaan tarjota jatkossakin ja silloin on hyvä tietää mitä on odotettavissa (kun vasta miettii diilin ostamista).

Sinä saat:
*Laadukkaan design-sarjan meikkauskurssin
*Meikkituotepaketin MACin, Elizabeth Arderin tai Bobby Brownin tuotteilla
*Todistuksen suoritetusta kurssista
*Oppia tekemään täydellisen meikin
...tarjoamalla meikkauskurssin desingn-meikeillä ja meikkituotepaketin vain 35 eurolla (arvo 380€).
...Kurssista saa todistuksen ja tuotepaketin, joko sisältää joko MACin, Elizabeth Ardenin tai Bobby Brownin meikkejä.

Kurssi ensin peruttiin ja uusi aika maaliskuulle annettettiin hieman myöhemmin. Kirjeenvaihto tapahtui Google Translatella käännetyllä suomella. Nyt viikolla sitten tuli tarkemmat tiedot kurssista. Itse en edes viestiä vielä kunnolla lukenut, koska kurssin piti olla maaliskuussa. Onneksi kaveri huomasi muuttuneen ajan, kurssi järjestettiinkin parin päivän varoitusajalla! Onneksi äitini sai hoidettua lasten samaaan aikaan sovitun menon. Samassa meilissä oli tiedot kursilla tarvittavista tarvikkeista (opettajiltakin saa lainata eli ei kanna ostaa meikkituotteita listan takia!), ilmeisesti jossain toisessa kaupungissa tämä meili ei ollut mennyt perille ja koko porukka oli ilman tarvikkeita. Siveltimistä taisi siellä ainakin tulla pulaa!

Koulutus järjestettiin paikallisessa hotellissa ja hotellin puitteet olivat hyvät, oma peili kannatti (jo meilinkin mukaan) ottaa mukaan kurssille . Etukäteen sanottiin, että omat eväät kannattaa ottaa mukaan ja Marian kanssa pärjäsimmekin hyvin pähkinöillä sekä termariteellä :) Myös opettajat olivat todella hyvät! Sitä vähän etukäteen pelkäsimme mutta toinen opettaja (toiseen en niin ehtinyt tutustua) työskentelee yhdessä Turun parhaista kampaamoista ja oli selvästi TODELLA rautainen ammattilainen. Saatan hyvinkin käyttää tämän "putiikin" palveluja jatkossa. Ystäväni loihti minulle aivan ihanat kiharat ja taisin samalla "myydä" hänelle ghd:n. Kallis kurssi siis hänelle ;)

Teimme iltameikin & hiukset sekä päivämeikin. Sain itsekin muutamia vinkkejä ja löysin uusia suosikkituotteita meikkaajan ansiosta. Toki parempi anti oli varmasti aremmille meikkaajille :) Todella nättejä meikkejä saivat monet tehtyä ja henkilökohtaista opastusta sai myös! Sain tehtyä ystävälleni kivan meikin (muut meikkailivat itseään, sai siis valita), olen kovin ylpeä itsestäni, mutta kuulemma ne "oho" ja "oi kamala" huudahdukset voisi jättää vähemmälle ;D Huomasin siis tosiaan, että samantyylinen meikki kuin minä käytän, ei sovi kaikille luomille!

Jännin juttu olikin aamusta paikalla saapunut goodie bag-laatikko ;D Luvattiin MACiä (tosin viim. viestissä ilmoitettiin, että MACiä ei ole tarjolla markkinoilla liikkuvien kopioiden takia), Elizabeth Ardenia tai Bobby Brownia (=Bobbi Brown). Ja tadaa, tässä saamamme tuotteet:-Ardenin huulipuna & kiilto duo, Limited Edition vuodelta 2006!
*) Date of manufacture: May 2006
General shelf life: 36 months


-Rimmel solo luomiväri (tarjolla oli eri värejä)

-Revlon Beyond Natural meikkivoide, sävy "Deep". Todellakin beyond natural suomalaisella iholla ;) Parasta ennen päiväys oli joskus viime vuonna.
*) Date of manufacture: 2008
General shelf life: 36 months


*) Cosmetic Calculator http://checkcosmetic.net/Arden Double Intrigue Lipcolor "Desert Sun" lip gloss & Lipstick.
Rimmel Stars eye shadow "023 Gold Star"

Revlon Beyond natural "250 Deep"

Revlon beyond natural

Revlon Beyond Natural
Tuota noin... Sanoisiko että olisi juuri sitä mitä odotimme? ;D

Summa summarum: Kurssi oli 35€ arvoinen mutta tuotteiden takia ei lähelläkään 380 euroa! Ei tuota "normaalihintaa" saa ihan hatusta heittää. Laitoimme yhdessä viestiä järjestäjälle Englantiin ja pyysimme kurantteja tuotteita. Saas nähdä miten käy ;) Tämän luettuani, veikkaan ettemme niitä tosiaan saa. Onneksi opettajat olivat loistavat! Jatkosta en kyllä tiedä, mahtavatko suostua hommaan enää jatkossa...

***

Olen saanut CityDealin kautta oikein kivoja paikallisia diilejä (ja löytänyt uusia vakipaikkojakin), pääsääntöisesti kaikki ovat olleet hyviä. Nettikauppadiilit taas vaikuttavat kovin erikoisilta, en ole itse kokeillut mutta kokemuksia kannattaa lukaista ensin CityDealin Facebook-sivuilta tai googletella...

Comments

 1. otse taistelen yksien koodian kanssa nyt ja en kyllä yhtäkään citydeal juttua enää halua, tuonkin sain lahjaksi, mutta olen jo kymmenkunta sähköpostia joutunut lähettelemään ensin citydealin kanssa ja nyt itse liikkeen kanssa pitää itse selvitellä missä vika on..

  ReplyDelete
 2. Voi kun kiva :( Ostan itse vain paikallisista (luotettavista) firmoista, jolloin on joku takuu siitä ettei rahat mene kankkulan kaivoon. Hyvin on sujunut, vielä.

  ReplyDelete
 3. Minä olin myös uteliaisuudesta samalla Blazen kurssilla täällä Helsingissä nyt viikonloppuna. Hyvin samat kokemukset kuin sinulla: alkuun luulin että koko juttu voisi olla huijausta sähköpostien perusteella, mutta olikin ihan hyvässä hotellissa Radisson SAS:issa Helsingin keskustassa, ja opettajat olivat todella ammattitaitoisia ja mukavia. Sain paljon kivoja vinkkejä, ja jopa henkilökohtaista opastusta. Eli oli kyllä ehdottomasti sen 35 euron arvoinen, vaikka samalla tavalla goodie bagissa tuli yksi Arden, Rimmelin huulipuna ja kynsilakka sekä Cotyn huulipuna, eli pitäisi varmaan minunkin laittaa sinne sähköpostia. :)

  Mistä muuten näit nuo valmistuspäivät, en löytänyt niitä Ardenista ellei se ole se mysteerinen numerosarja 6F02?

  ReplyDelete
 4. Hei, vielä lisäys, eli nyt vasta ymmärsin että tuolta Cosmetic Calculatoristahan ne tosiaan näkee noilla koodeilla. Eli minunkin Elisabeth Arden Desert Sunini on toukokuulta 2006. Eli ehdottomasti on laitettava sinne sähköpostia, hui!

  ReplyDelete
 5. Tuo on kätevä paikka kyllä kurkata päiväykset! Puuterimaiset nyt säilyvät pitkään, huulipunat ja kiillot taas eivät... Eron usein jo huomaakin :(

  ReplyDelete
 6. Aika hurjaa! Teet tässä kyllä hyvää kuluttajavalistusta muille, kiitos siitä!

  ReplyDelete
 7. Onneksi kurssi oli siis hyvä mutta kuulin kyllä melkoisia CityDeal-tarinoita tuolla... Kannattaa lukaista tosiaan kuluttajien kokemuksia netistä. Minulla on ollut "turvallinen" olo tuolta tilatessa, ajattelin että CityDeal palauttaa rahat suuremmitta mukinoitta, jos sovitut ehdot (toimitusajat yms) eivät toteudu. Mutta paikalliset diilit (hieronnat yms hoidot) ovat olleet kyllä hyviä, niitä ostan jatkossakin :) Toivottavasti firmat saavat tuota kautta uusia asiakkaita, koska diilit eivät takuulla heille muuten kannata!

  ReplyDelete
 8. No ohhoh! Ja huh huh tuota goodie bagia. Ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Onneks en ite lähtenyt uusien Macien toivossa tuohon :D -sh-

  ReplyDelete
 9. -sh- No silläpä tämän diilin saavatkin myytyä! Meillä oli tuuri, kun opettaja oli hyvä ja ryhmä pieni. Täältä löytyy kokemuksia muualta maailmasta: http://makeupdoctress.blogspot.com/2011/11/experience-post-blaze-management-agency.html Että melkoinen firma... Ja Groupon tekee yhä yhteistyötä (no toivottavasti ei enää). En siis todellakaan suosittele jatkossa, tuskin nuo opettajat uudelleen hommaan suostuvat!

  Itse siis googlettelin kurssia ennen ostamistani ja löysin vain yhden kokemuksen, se oli TODELLA hyvä. Tuskin ihan aito arvostelu, näin jälkikäteen ajateltuna ;) Tuo mihin linkki on, on kirjoitettu diilin myymisen jälkeen, sillä lahjakortti oli voimassa 16.11.-14.2. (ostettu ennen sitä), ja tuo blogikirjoitus on kirjoitettu 16.11.

  ReplyDelete
 10. Itseäni siis kovasti kiinnosti, millaisia "mäkkejä" tuolta saisi ;)

  ReplyDelete
 11. Ei muuta kuin kuluttajaneuvojaan yhteyttä, myyjän kansalaisuudella ei ole merkitystä :)


  -Silli-

  ReplyDelete
 12. hupsis, *kansallisuudella* :D

  ReplyDelete
 13. Kunpa omia viestejä voisi deletoida... Pahoittelut sekoilusta ja hullusta korjauksesta, nukkumatti taitaa kutsua.

  ReplyDelete
 14. Toi goodie bag on kyllä aika paha! :D Jotain vanhentunutta markettiroskaa... Tosin mäkki kuulostaisi jo liian hyvätlä ollakseen citydeal-diili. ;)

  ReplyDelete
 15. Turunko kurssilla olit? Itse ole menossa sinne maaliskuun alussa ja on ainakin tähän mennessä ollut hyvin erikoista tohelointia sähköpostitse... :D

  ReplyDelete
 16. Missy: No niinpä ;) odotin kyllä feikkimäkkiä. LOL

  Minna: Turussa juu :D Onneksi tosiaan varsinkin Veera oli loistava opettaja! Eli sinsänsä kannatti, vaikka goodie bag oli roskiskamaa ja yhteydenpito todella erikoista ;D

  ReplyDelete
 17. moikka moi..
  mää ostin ton saman kurssin siskon kanssa ja kas kas..
  saimme kaksi ensimmäistä viestiä sähköpostiin ja kun olimme ilmoittaneet citydealin koodit yms.. niin tuli takaisin viesti että kurssista ja sen paikasta ilmoitetaan pariaviikkoa aikaisemmin.... no ei pahemmin ole kuulunut olemme yrittäneet tavoittaa heitä sähköpostin kautta mutta ei mämä vaivaudu vastaamaan... pikkuhiljaa rupee v......a toi homma.. otin nyt viimeksi yhteyttä citydealin porukkaan niin jos sieltä sais asiaan vauhtia jos ei saa asiaa eteenpäin niin otan yhteyttä kuluttaja asia mieheen.... että näin hyvä DIILI....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ei anna kyllä hyvää kuvaa CityDealistakaan että myyvät tällaisia!

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…