Skip to main content

MAC Girl About Town Amplified Lipstick

Nea loves Back to MAC :) This time I decided to take Girl About Town (Amplified) lipstick. The color is fuchsia, bold and pigmented. Very lovely!


Back2MAC on mahtava juttu: palauta 6 tyhjää MAC pakkausta MAC-pisteeseen ja saat valita huulipunan veloituksetta :) Yksi hyvä lisäsyy käyttää mm. MACin huulikiiltoja ja ripsivärejä! Palvelu toimii tosiaan vain Turussa ja Helsingissä (kannattaa siis säästää pakkaukset). Tällä kertaa mukaan tarttui Girl About Town (amplified). Väri on fuksia, kirkas, rohkea ja erittäin pigmenttinen. Ihana!


not the best combination... Looks lovely with minimal eye makeup!
I was just testing these colors at the same time. Busy blogger ;D


Comments

 1. Hmm, this is maybe a bit too bright/blue based for me but it looks lovely on you, you can really carry a strong lip :-)

  ReplyDelete
 2. beautiful colour!:)

  ReplyDelete
 3. que bonito.

  http://beautyshinewoman.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. I want this color! It looks gorgeous on you!

  ReplyDelete
 5. It's a great color, i think you captured it quite well!

  ReplyDelete
 6. I love this color :) It's one of my favorites! Looks great on you.

  ReplyDelete
 7. Thanks girls, lovely color & amplified formula is great!

  I bet it looks gorgeous on you Phyrra :D I like it a lot but maybe not the most flattering color for me...

  ReplyDelete
 8. Maybe you should try a taupe or beige eye color? The lipstick is brilliant though. Really good color.

  ReplyDelete
 9. I have this one, Just love it! :D :D

  ReplyDelete
 10. I looooove Girl About Town! I picked it up via Back 2 Mac too :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…