Skip to main content

Biotherm Skin Ergetic & BioCils eye makeup remover

I still LOVE Biotherm skin-ergetic gel-cream, my review can be found from here. I also got a few samples with the purchase.


Biothermin skin ergetic geelivoide on vieläkin suosikkipäivävoitteni: kevyt, raikas ja virkistävä. Arvioni tuotteesta löytyy täältä. Samalla sain pari näytettä kaupan päälle.


skin energetic gel-cream inci. 


Skin Ergetic night cream felt also very nice but I got a rash almost immediately. I have sensitive skin, this happens sometimes :)


Skin ergetic night cream tuntui mukavalta mutta vaikea arvostella sen enempää, iho reagoi näppylöillä välittömästi. Silloin tällöin niin sattuu minulle, herkkäihoinen kuin olen :)

skin energetic night cream inci.
And same problem with Biocils, my eyes got irritated immediately. I tried to use this for a few days but had to give up.


Ja sama ongelma Biocils-silmämeikin putsarin kanssa: puhdisti kyllä mutta silmät punottivat ja kirvelivät. Pari kertaa yritin käyttää mutta pakko oli luovuttaa.


Biotherm Biocils inci.

Comments

 1. Minäkin olen ihastunut tuohon geelivoiteeseen!
  Oletko muuten huomannut, että tuotteen nimi on Ergetic eikä Energetic? :)

  ReplyDelete
 2. No en ollut :D Kiitti! Energetic kuulosti vain niin sopivalta. LOL

  ReplyDelete
 3. Biotherm is a great product. Awww. Your cat wants a facial.

  ReplyDelete
 4. Johtuu varmaan luonnollisista hajusteista. Voiteessa on appelsiiniöljyä, jossa on limoneenia, jonka herkästi hapettuva muoto on allergisoiva (saan itse reaktion sitrusöljyjä sisältävistä tuotteista, joitakin poishuuhdeltavia tuotteita voi joskus käyttää, mutta iho saattaa kihelmöidä). Silmämeikinpoistoaineessa on citronellaalia ja geraniolia, jotka myös ovat allergisoivia. Kaikki löytyvät eniten yliherkkyysreaktioita aiheuttavien hajusteiden listalta.

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Itsekkin olen kovin herkkähipiäinen mutta nyt etsiessäni rutikuivalle iholleni pelastajaa esitteli konsulentti biothermin seerumin joka toimii kuin unelma. Muita tuotteita en ole toistaiseksi vielä kokeillut.
  Olisitko halukas laittamaan nuo kokeilemasi kiertoon, olisin innokas nimittäin kokeilemaan muitakin sarjan tuotteita. Purkkeja vain tuntuu kertyvän hutiostosten myötä siksi nuo testerit olisivat aina huippuja. Täällä pienessä kaupungissa niitä vain on kovin nihkeästi tarjolla.
  Marjo, tuomarjo@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marjo: valitettavasti ehdin antaa jo eteenpäin :( Pikkukoot ovat kyllä näppärät niin reissussa kuin uuden tuotteen testaamiseenkin!

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…