Tuesday, February 7, 2012

Biotherm Skin Ergetic & BioCils eye makeup remover

I still LOVE Biotherm skin-ergetic gel-cream, my review can be found from here. I also got a few samples with the purchase.


Biothermin skin ergetic geelivoide on vieläkin suosikkipäivävoitteni: kevyt, raikas ja virkistävä. Arvioni tuotteesta löytyy täältä. Samalla sain pari näytettä kaupan päälle.


skin energetic gel-cream inci. 


Skin Ergetic night cream felt also very nice but I got a rash almost immediately. I have sensitive skin, this happens sometimes :)


Skin ergetic night cream tuntui mukavalta mutta vaikea arvostella sen enempää, iho reagoi näppylöillä välittömästi. Silloin tällöin niin sattuu minulle, herkkäihoinen kuin olen :)

skin energetic night cream inci.
And same problem with Biocils, my eyes got irritated immediately. I tried to use this for a few days but had to give up.


Ja sama ongelma Biocils-silmämeikin putsarin kanssa: puhdisti kyllä mutta silmät punottivat ja kirvelivät. Pari kertaa yritin käyttää mutta pakko oli luovuttaa.


Biotherm Biocils inci.

6 comments:

 1. Minäkin olen ihastunut tuohon geelivoiteeseen!
  Oletko muuten huomannut, että tuotteen nimi on Ergetic eikä Energetic? :)

  ReplyDelete
 2. No en ollut :D Kiitti! Energetic kuulosti vain niin sopivalta. LOL

  ReplyDelete
 3. Biotherm is a great product. Awww. Your cat wants a facial.

  ReplyDelete
 4. Johtuu varmaan luonnollisista hajusteista. Voiteessa on appelsiiniöljyä, jossa on limoneenia, jonka herkästi hapettuva muoto on allergisoiva (saan itse reaktion sitrusöljyjä sisältävistä tuotteista, joitakin poishuuhdeltavia tuotteita voi joskus käyttää, mutta iho saattaa kihelmöidä). Silmämeikinpoistoaineessa on citronellaalia ja geraniolia, jotka myös ovat allergisoivia. Kaikki löytyvät eniten yliherkkyysreaktioita aiheuttavien hajusteiden listalta.

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Itsekkin olen kovin herkkähipiäinen mutta nyt etsiessäni rutikuivalle iholleni pelastajaa esitteli konsulentti biothermin seerumin joka toimii kuin unelma. Muita tuotteita en ole toistaiseksi vielä kokeillut.
  Olisitko halukas laittamaan nuo kokeilemasi kiertoon, olisin innokas nimittäin kokeilemaan muitakin sarjan tuotteita. Purkkeja vain tuntuu kertyvän hutiostosten myötä siksi nuo testerit olisivat aina huippuja. Täällä pienessä kaupungissa niitä vain on kovin nihkeästi tarjolla.
  Marjo, tuomarjo@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marjo: valitettavasti ehdin antaa jo eteenpäin :( Pikkukoot ovat kyllä näppärät niin reissussa kuin uuden tuotteen testaamiseenkin!

   Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails