Skip to main content

Biotherm Skin Ergetic & BioCils eye makeup remover

I still LOVE Biotherm skin-ergetic gel-cream, my review can be found from here. I also got a few samples with the purchase.


Biothermin skin ergetic geelivoide on vieläkin suosikkipäivävoitteni: kevyt, raikas ja virkistävä. Arvioni tuotteesta löytyy täältä. Samalla sain pari näytettä kaupan päälle.


skin energetic gel-cream inci. 


Skin Ergetic night cream felt also very nice but I got a rash almost immediately. I have sensitive skin, this happens sometimes :)


Skin ergetic night cream tuntui mukavalta mutta vaikea arvostella sen enempää, iho reagoi näppylöillä välittömästi. Silloin tällöin niin sattuu minulle, herkkäihoinen kuin olen :)

skin energetic night cream inci.
And same problem with Biocils, my eyes got irritated immediately. I tried to use this for a few days but had to give up.


Ja sama ongelma Biocils-silmämeikin putsarin kanssa: puhdisti kyllä mutta silmät punottivat ja kirvelivät. Pari kertaa yritin käyttää mutta pakko oli luovuttaa.


Biotherm Biocils inci.

Comments

 1. Minäkin olen ihastunut tuohon geelivoiteeseen!
  Oletko muuten huomannut, että tuotteen nimi on Ergetic eikä Energetic? :)

  ReplyDelete
 2. No en ollut :D Kiitti! Energetic kuulosti vain niin sopivalta. LOL

  ReplyDelete
 3. Biotherm is a great product. Awww. Your cat wants a facial.

  ReplyDelete
 4. Johtuu varmaan luonnollisista hajusteista. Voiteessa on appelsiiniöljyä, jossa on limoneenia, jonka herkästi hapettuva muoto on allergisoiva (saan itse reaktion sitrusöljyjä sisältävistä tuotteista, joitakin poishuuhdeltavia tuotteita voi joskus käyttää, mutta iho saattaa kihelmöidä). Silmämeikinpoistoaineessa on citronellaalia ja geraniolia, jotka myös ovat allergisoivia. Kaikki löytyvät eniten yliherkkyysreaktioita aiheuttavien hajusteiden listalta.

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Itsekkin olen kovin herkkähipiäinen mutta nyt etsiessäni rutikuivalle iholleni pelastajaa esitteli konsulentti biothermin seerumin joka toimii kuin unelma. Muita tuotteita en ole toistaiseksi vielä kokeillut.
  Olisitko halukas laittamaan nuo kokeilemasi kiertoon, olisin innokas nimittäin kokeilemaan muitakin sarjan tuotteita. Purkkeja vain tuntuu kertyvän hutiostosten myötä siksi nuo testerit olisivat aina huippuja. Täällä pienessä kaupungissa niitä vain on kovin nihkeästi tarjolla.
  Marjo, tuomarjo@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marjo: valitettavasti ehdin antaa jo eteenpäin :( Pikkukoot ovat kyllä näppärät niin reissussa kuin uuden tuotteen testaamiseenkin!

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…