Wednesday, August 31, 2011

Biotherm Skin-Energetic gel-cream

I'm not very good at skin care product review but since I've really liked this moisturizing gel-cream, I try to write something :D My skin is  d i f f i c u l t: It doesn't like mineral oil but most natural oils are no-no too... I tried many certified natural brands but seemed to have problems so I decided to test regular products with "not very terrible inci" :D

I've now tested this Biotherm Skin-Energetic day cream for normal to combination skin for a few months and my skin feels very nice :)  It absorbs quickly, feels very refreshing and also moisturizing (not enough for dry skins, naturally). The scent is citrusy and quite strong, I love it but it really is strong... I will repurchase this later!

Ihonhoitotuotteiden arvotelu ei ole niin lähellä sydäntäni, varmaan jo siksi, kun ei oikein mikään sovi... Mineraaliöljyt ovat ehdoton ei mutta myös monet luonnonöljyt saavat ihon kamalaan kuntoon. Ekotuotteet eivät siis ole osoittautuneet parhaiksi ja nyt olenkin yrittänyt etsiä testiin normaalituotteita "vähemmän pahalla incillä" :D

Biotherm Skin Energetic day cream (normaali/sekaihon geelivoide) on ollut nyt parisen kuukautta testissä ja iho on tykännyt! Imeytyy hyvin, tuntuu ihana raikkaalta ja kosteuttaa (ei toki kuivalle iholle riitä). Tuoksu on sitruunainen ja tosiaan melkoisen voimakas. Iho on ollut hyvässä kunnossa.

Suomen hinta on noin 55€/50 ml, tämä on ostettu laivalta hieman edullisemmin (mutta en muista tarkkaa hintaa). Ostan takuulla uudelleenkin! edit: Itseasiassa tämä on nyt Sokoksella tarjouksessa, muistaakseni tarjoushinta on 44€.
"97.5% INGREDIENTS OF NATURAL ORIGIN
100% NATURAL-ORIGIN FRAGRANCE
PARABEN-FREE / MINERAL OIL-FREE
SYNTHETIC COLORANT-FREE"

Ingredients from biotherm.com: "Botanical cells from apples and soy protein - Lycopene from tomatoes - Polyphenols from grapes and pomegranates - Neohesperidins from Seville oranges." LOL. Well, you can find the full Inci from the picture above ;)
have you tested Biotherm Skin Energetic products?

6 comments:

 1. Mulle tuo Skin-ergeticin tukevampi versio on sopinut kuin nenä päähän, erityisesti talvella kun iho oli kuivempi mutta onpa se vain ollut oikein passeli myös kesällä. Iso plussa on, että voidetta ei tarvitse lääppiä kahmalokaupalla vaan koko naamalle riittää noin herneen kokoinen nokare. Joo, ja hyvän tuoksuinenkin vielä kaiken lisäksi!

  ReplyDelete
 2. Tuota olen halunnut päästä testaamaan, mutta vielä ei ole raaskinut hankkia, kun muitakin purnukoita on vielä runsaasti jäljellä. =)

  ReplyDelete
 3. Ragdoll: Juu, montaa ei kannata kerralla avata, menevät vain piloille :)

  Anna Gramm: Totta, tätä tarvitsee yllättävän pienen määrän! Kosteuttaa silti hyvin <3

  ReplyDelete
 4. Mua ei kiinnostanut tämä tuotesarja alkuunkaan, mutta sitten korkkasin lehden välistä tulleen näytepussukan tota gel-cremeä. Voi ei, tää on ihana! Kosteuttaa just riittävästi mutta iho ei liejuunnu yhtään niin paljon kuin Madaran Deep Moisture Fluidin kanssa on tupannut viime aikoina tehdä.. Ne 30ml "kokeilu"tuubit tulee muuten halvemmaksi kuin täysikokoinen, ne maksaa 25€ ja esim. Kicksin -20% alekupongilla 20€. Kauhea houkutus, mutta täytyy pidättäytyä kun jemmassa on kasvovoiteita vaikka muille jakaa..

  ReplyDelete
 5. Hih :D Minä ostain pari noita tuubeja, olivat Tukholmassa NKssa vain 17€ kpl. En voinut vastustaa :D Ja tosiaan, tykkään TODELLA paljon tästä!

  ReplyDelete
 6. O-oouu... tahtoo tahtoo tahtoo :D Kosmetologi lääppi tätä minun nassulle ja se teki hyvää! Mutta hinta kirpaisee! Ps. fanitan tota tiede + vähemmän paha inci yhdistelmää.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails