Skip to main content

Biotherm Skin-Energetic gel-cream

I'm not very good at skin care product review but since I've really liked this moisturizing gel-cream, I try to write something :D My skin is  d i f f i c u l t: It doesn't like mineral oil but most natural oils are no-no too... I tried many certified natural brands but seemed to have problems so I decided to test regular products with "not very terrible inci" :D

I've now tested this Biotherm Skin-Energetic day cream for normal to combination skin for a few months and my skin feels very nice :)  It absorbs quickly, feels very refreshing and also moisturizing (not enough for dry skins, naturally). The scent is citrusy and quite strong, I love it but it really is strong... I will repurchase this later!

Ihonhoitotuotteiden arvotelu ei ole niin lähellä sydäntäni, varmaan jo siksi, kun ei oikein mikään sovi... Mineraaliöljyt ovat ehdoton ei mutta myös monet luonnonöljyt saavat ihon kamalaan kuntoon. Ekotuotteet eivät siis ole osoittautuneet parhaiksi ja nyt olenkin yrittänyt etsiä testiin normaalituotteita "vähemmän pahalla incillä" :D

Biotherm Skin Energetic day cream (normaali/sekaihon geelivoide) on ollut nyt parisen kuukautta testissä ja iho on tykännyt! Imeytyy hyvin, tuntuu ihana raikkaalta ja kosteuttaa (ei toki kuivalle iholle riitä). Tuoksu on sitruunainen ja tosiaan melkoisen voimakas. Iho on ollut hyvässä kunnossa.

Suomen hinta on noin 55€/50 ml, tämä on ostettu laivalta hieman edullisemmin (mutta en muista tarkkaa hintaa). Ostan takuulla uudelleenkin! edit: Itseasiassa tämä on nyt Sokoksella tarjouksessa, muistaakseni tarjoushinta on 44€.
"97.5% INGREDIENTS OF NATURAL ORIGIN
100% NATURAL-ORIGIN FRAGRANCE
PARABEN-FREE / MINERAL OIL-FREE
SYNTHETIC COLORANT-FREE"

Ingredients from biotherm.com: "Botanical cells from apples and soy protein - Lycopene from tomatoes - Polyphenols from grapes and pomegranates - Neohesperidins from Seville oranges." LOL. Well, you can find the full Inci from the picture above ;)
have you tested Biotherm Skin Energetic products?

Comments

 1. Mulle tuo Skin-ergeticin tukevampi versio on sopinut kuin nenä päähän, erityisesti talvella kun iho oli kuivempi mutta onpa se vain ollut oikein passeli myös kesällä. Iso plussa on, että voidetta ei tarvitse lääppiä kahmalokaupalla vaan koko naamalle riittää noin herneen kokoinen nokare. Joo, ja hyvän tuoksuinenkin vielä kaiken lisäksi!

  ReplyDelete
 2. Tuota olen halunnut päästä testaamaan, mutta vielä ei ole raaskinut hankkia, kun muitakin purnukoita on vielä runsaasti jäljellä. =)

  ReplyDelete
 3. Ragdoll: Juu, montaa ei kannata kerralla avata, menevät vain piloille :)

  Anna Gramm: Totta, tätä tarvitsee yllättävän pienen määrän! Kosteuttaa silti hyvin <3

  ReplyDelete
 4. Mua ei kiinnostanut tämä tuotesarja alkuunkaan, mutta sitten korkkasin lehden välistä tulleen näytepussukan tota gel-cremeä. Voi ei, tää on ihana! Kosteuttaa just riittävästi mutta iho ei liejuunnu yhtään niin paljon kuin Madaran Deep Moisture Fluidin kanssa on tupannut viime aikoina tehdä.. Ne 30ml "kokeilu"tuubit tulee muuten halvemmaksi kuin täysikokoinen, ne maksaa 25€ ja esim. Kicksin -20% alekupongilla 20€. Kauhea houkutus, mutta täytyy pidättäytyä kun jemmassa on kasvovoiteita vaikka muille jakaa..

  ReplyDelete
 5. Hih :D Minä ostain pari noita tuubeja, olivat Tukholmassa NKssa vain 17€ kpl. En voinut vastustaa :D Ja tosiaan, tykkään TODELLA paljon tästä!

  ReplyDelete
 6. O-oouu... tahtoo tahtoo tahtoo :D Kosmetologi lääppi tätä minun nassulle ja se teki hyvää! Mutta hinta kirpaisee! Ps. fanitan tota tiede + vähemmän paha inci yhdistelmää.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …