Skip to main content

Derma E products from iHerb

My skin seems to like Derma E products so I got some new products for testing :D I have new ones in the cart already, so there will be more Derma E reviews in the future! If you order from iHerb for the fisrt time, you can get -5 USD with my code BAC791.

Ihoni on tykännyt Derma E:n tuotteista, joten tilasin hiukan lisää taas testiin :) Lisää löytyy taas ostoskorista eli lisää Derma E arvosteluja on tulossa myöhemminkin! Jos tilaat iHerbistä ensimmäsitä kertaa, saat -5 USD koodillani (BAC791).


Derma E Cleansing Entzyme Mask: Well, this is cleansing and very effective. I don't recommend this to dry or sensitive skins! This was too drying (and cleansing) for my combination skin too. I can't use this, so I gave it away... For oilier skins this might be just great :D This smells SO good, I love the scent of pineapple. Felt like a mixture of clay mask and enxyme mask->VERY effective.

Olen tykännyt Derma E tuotteista, joten tällä kertaa testiin tuli Cleansing Enzyme Mask. Tämä on paljon tehokkaampi kuin osasin kuvitellakaan, aivan liian kuivattava sekaiholleni! Kuivui iholle kuin savinaamio mutta sen lisäksi oli mukana myös tehokasta kuorintaa (ei rakeista). Tuoksu on ihana, ananas. En tosiaan tätä uskaltanut toista kertaa edes kokeilla, sen verran kipeä ja punainen oli iho testaamisen jälkeen... Naamio siirtyi eteenpäin ja on miellyttänyt rasvaisella iholla varustettua käyttäjää huomattavasti enemmän :)
I just don't understand why the tube is this big...

...but this empty.
Derma E Hyaluronic acid rehydrating serum: Well, I REALLY like this one :D Contains silicone (but in the end of inci->better) but my skin loves the other ingredients! This has quite strong (but pleasant) scent, makes skin SUPER SOFT and moisturized. Feels more like moisturizing fluid than a serum (see picture below). I like to use this in the evenings with Derma E Pygnogenol moisturizing gel. I have used this for a month now and I might say this is one of my HG products now.

Testiin lähti myös sarjan Hyaluronic acid rehydrating serum ja kuukauden testailun jälkeen pidän tästä erittäin paljon! Tuntuu todella kosteuttavalta ja super-pehmittävältä. Koostumukseltaa on enemmän fluid kuin serum. Sisältää silikonia mutta ei incin alussa (->parempi) ja ihoni tykkää senkin edessä tuotteen muista ainesosista. Täytyykin katsella sarjan seerumit nyt tarkkaan läpi, kun täsätkin pidin näin paljon! Ainoa miinus on aika voimakas tuoksu, se on kyllä miellyttävä, eikä haittaa minua. Mutta noin tiedoksenne, ei siis ole tuoksuton! Käyttelen tätä iltaisin Derma E Pycnogenol geelin kera.

Inci: Water (aqua), Glycerin, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Calcium Ascorbate (Ester-C), Allantoin, Panthenol, Alanine, Leucine, Tyrosine, Dimethicone, Glycine, Valine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (Aristoflex), Ceteareth 20, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Natural and Fragrant Oils.


Hygienic pump bottle!

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…