Tuesday, August 23, 2011

GOSH fall collection & new eyeshadow formula, EOTDs with crystal ball palette

Yay, GOSH has a new eyeshadow formula in quads! I do like the colors GOSH has but I didn't like the previous formula: too powdery and a bit "hard". But this new one is SO creamy, soft and just perfect :D The color combinations are beyond perfect! I noticed several new palettes, the new packaging is slimmer but both contain 3g product. There were 2 in the collection (Crystal Ball & a bit brighter palette), beige-brown (Driftwood) and dusty violet (Violet Dreams?) palettes, all nice but this "Crystal Ball" is the one I wanted.

Jipii, GOSHilla on uusi koostumus nelikoissa! Vanha ei niin minua miellyttänyt, jauhoinen ja hiukan kova (ei nyt kamala mutta ei kyllä yhtään addiktoivakaan :D) mutta tämä uusi on ihan täydellinen: Ihanan pigmenttinen ja pehmeä koostumus. Pakkaus on littanampi kuin vanha mutta tavaraa näissä on yhtä paljon kuin ennenkin eli 3g ja hinta oli vajaat 15€. Ei paha neljästä ihanasta väristä tällä laadulla! GOSHin väriyhdistelmät ovat usein makuuni (yhteensopivia mutta ei tylsiä sävyjä) ja tämä "Crystal Ball" on ihan täydellinen! uusia paletteja oli enemmänkin, kokoelman toinen kirkkaampikin paletti kiinnosti mutta kyllä tämä Crystal Ball on minulle paljon parempi. Lisäksi löytyi beige-ruskea (Driftwood)ja hailakka violetti (Violet Dreams?) paletti ainakin.

I'm also VERY interested in duo mascara
with lilac & green ends!
Kokoelmassa oli myös kaksipäinen mascara,
jossa lila ja vihreä puoli!


EOTD 1: Golden olive & purple (lid), turquoise (lower lash line). Not the best EOTD, I took the pictures at 5 AM and I hate mornings :D
EOTD 2: olive green & turquoise (lid), lilac (lower lashline)
EOTD 3: Olive & bronze (lid), turquoise (lower lash line)Have you tested this new formula? Or did you like the old one? :)

1 comment:

  1. You have beautiful eyes! The makeup you've done here really compliments them!

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails