Skip to main content

GOSH fall collection & new eyeshadow formula, EOTDs with crystal ball palette

Yay, GOSH has a new eyeshadow formula in quads! I do like the colors GOSH has but I didn't like the previous formula: too powdery and a bit "hard". But this new one is SO creamy, soft and just perfect :D The color combinations are beyond perfect! I noticed several new palettes, the new packaging is slimmer but both contain 3g product. There were 2 in the collection (Crystal Ball & a bit brighter palette), beige-brown (Driftwood) and dusty violet (Violet Dreams?) palettes, all nice but this "Crystal Ball" is the one I wanted.

Jipii, GOSHilla on uusi koostumus nelikoissa! Vanha ei niin minua miellyttänyt, jauhoinen ja hiukan kova (ei nyt kamala mutta ei kyllä yhtään addiktoivakaan :D) mutta tämä uusi on ihan täydellinen: Ihanan pigmenttinen ja pehmeä koostumus. Pakkaus on littanampi kuin vanha mutta tavaraa näissä on yhtä paljon kuin ennenkin eli 3g ja hinta oli vajaat 15€. Ei paha neljästä ihanasta väristä tällä laadulla! GOSHin väriyhdistelmät ovat usein makuuni (yhteensopivia mutta ei tylsiä sävyjä) ja tämä "Crystal Ball" on ihan täydellinen! uusia paletteja oli enemmänkin, kokoelman toinen kirkkaampikin paletti kiinnosti mutta kyllä tämä Crystal Ball on minulle paljon parempi. Lisäksi löytyi beige-ruskea (Driftwood)ja hailakka violetti (Violet Dreams?) paletti ainakin.

I'm also VERY interested in duo mascara
with lilac & green ends!
Kokoelmassa oli myös kaksipäinen mascara,
jossa lila ja vihreä puoli!


EOTD 1: Golden olive & purple (lid), turquoise (lower lash line). Not the best EOTD, I took the pictures at 5 AM and I hate mornings :D
EOTD 2: olive green & turquoise (lid), lilac (lower lashline)
EOTD 3: Olive & bronze (lid), turquoise (lower lash line)Have you tested this new formula? Or did you like the old one? :)

Comments

  1. You have beautiful eyes! The makeup you've done here really compliments them!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…