Skip to main content

GOSH fall collection & new eyeshadow formula, EOTDs with crystal ball palette

Yay, GOSH has a new eyeshadow formula in quads! I do like the colors GOSH has but I didn't like the previous formula: too powdery and a bit "hard". But this new one is SO creamy, soft and just perfect :D The color combinations are beyond perfect! I noticed several new palettes, the new packaging is slimmer but both contain 3g product. There were 2 in the collection (Crystal Ball & a bit brighter palette), beige-brown (Driftwood) and dusty violet (Violet Dreams?) palettes, all nice but this "Crystal Ball" is the one I wanted.

Jipii, GOSHilla on uusi koostumus nelikoissa! Vanha ei niin minua miellyttänyt, jauhoinen ja hiukan kova (ei nyt kamala mutta ei kyllä yhtään addiktoivakaan :D) mutta tämä uusi on ihan täydellinen: Ihanan pigmenttinen ja pehmeä koostumus. Pakkaus on littanampi kuin vanha mutta tavaraa näissä on yhtä paljon kuin ennenkin eli 3g ja hinta oli vajaat 15€. Ei paha neljästä ihanasta väristä tällä laadulla! GOSHin väriyhdistelmät ovat usein makuuni (yhteensopivia mutta ei tylsiä sävyjä) ja tämä "Crystal Ball" on ihan täydellinen! uusia paletteja oli enemmänkin, kokoelman toinen kirkkaampikin paletti kiinnosti mutta kyllä tämä Crystal Ball on minulle paljon parempi. Lisäksi löytyi beige-ruskea (Driftwood)ja hailakka violetti (Violet Dreams?) paletti ainakin.

I'm also VERY interested in duo mascara
with lilac & green ends!
Kokoelmassa oli myös kaksipäinen mascara,
jossa lila ja vihreä puoli!


EOTD 1: Golden olive & purple (lid), turquoise (lower lash line). Not the best EOTD, I took the pictures at 5 AM and I hate mornings :D
EOTD 2: olive green & turquoise (lid), lilac (lower lashline)
EOTD 3: Olive & bronze (lid), turquoise (lower lash line)Have you tested this new formula? Or did you like the old one? :)

Comments

  1. You have beautiful eyes! The makeup you've done here really compliments them!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…