Skip to main content

Inglot Freedom Lip Palette- swatches

Ok, now my lip swatches are ready :D First some pictures of my Inglot freedon lip palette:

Vihdoinkin Inglot Freedom paletin huuliswatchit ovat valmiina :D Värit ovat siis vapaasti valittavissa, joka taas ei välttämättä ole hyvä juttu, valinnan varaa on ihan liikaa! *heh* Ensin kuvia paletista:The lipsticks are VERY pigmented and I didn't use lipliner (because I was swatching the colors) so some photos might look a bit funny :D I absotely LOVELOVELOVE these!

Nämä ovat tosiaan TODELLA pigmenttisiä, huultenrajaus olisi tarpeen mutta swatchien takia en sitä käyttänyt (osa näyttää siis hieman hassulta sen takia). Nämä ovat aivan mielttömän ihania, emmääkestä!

55-orange

71- Dark metallic purple, quite scary but gorgeous ;)
23- peachy nude

81- This metallic red was so GORGEOUS, Unfortunately
it looks not that special in the picture :/ The best word
to describe this color is festive!

69- hot pink/ fuchsia

I loved them all and I WANT MORE :D Seriously: the colors I chose were perfect! I can use these daily :)

Ihania kaikki, tahdon lisää! Nimimerkillä kymppipaletti olisi kiva! Ei vaan, valitsin värit niin hyvin, että pärjään näillä todella hyvin :)

You know I LOVE Crocs, this time I want to share my daugter's new shoes. Aren't they cute!

Crocs Hover Sneak Hi Top Metallic, fuchsia/ bubblegum.


Comments

 1. 71 and 81 look just fantastic! Oh lovely Inglot.

  ReplyDelete
 2. Oooh I really like the orange and peachy nude :)

  ReplyDelete
 3. Oh no, now I have to get some Inglot lippies.

  ReplyDelete
 4. I love your lip swatches! I think my favourite is the dark metallic purple!

  ReplyDelete
 5. I particulary like shades 71 and 81. I don't like to apply lip products with a brush but I'm considering buying some colours because they seems to be really gorgeous!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…