Saturday, August 20, 2011

Lumene Arctic Duo eyeshadows, EOTDs & new products

*new products at the end of this post*

I really like Lumene Arctic Duet eyeshadows and buy these usually from the sale, the regular price is too much for me (because I don't really NEED any eyeshadows). The quality is very nice (smooth, soft & pigmentated) so I still recommend these, even in the regular price ;D Here are my new palettes & EOTDs whit them.

*Uuutuustuotteista postauksen lopussa!*

Pidän Lumenen Arctic Duet-luomiväreistä ja paljon ja yleensä ostankin, jos kivaan hintaan löydän alesta. Täyttä hintaa (~15€) en itse maksa, koska en yhtään luomiväriä tarvitse... Mutta laatu on niin hyvä (pigmenttinen & pehmeä), että jos joku väri miellyttää paljon, suosittelen kyllä :) Tässä uusimmat hankintani kesäalesta.


Winterfrost/ Talvipakkasella:Midsummer magic/ Kesäyön taikaa:

Lupine Fields/ Lupiinipellolla:


I noticed new Lumene eyeshadows yeaterday, I didn's buy anything but I think I'll one later... There were duos, solos and a new formula, which was VERY smooth... It felts almost "slippery", I must test that formula later!

Huomasin Stokkalla Lumenen uudet luomivärit, aivan ihania tuotteita! Oli uusia duoja, soloja sekä aivan uusi koostumus, joka kiinnosti minua erityisesti. En vielä ostanut siitä yhtään testiin mutta taidan sen yhden luumuisen sävyn vielä hankkia. Jännän "liukas" ja metallinen koostumus (tuote alemmassa kuvassa). Yksi vaikutti hilepommilta, muut vain ihanan metallisia :)10 comments:

 1. Lupinipellolla on kotiutunut myös minun meikky hyllyyni, jäänyt vaan surillisen vähälle käytölle, pitääkin ottaa se teho käyttöön:)

  ReplyDelete
 2. Kävin itsekin katselemassa noita uusia luomivärejä ja niistä hohdeluomareista se sininen näytti niin nätiltä (ja minä tietysti tykkäsin myös siitä hilepommista; se on se vaalein sävy). Tosin tuolla hinnalla tuskin tulen ostamaan. :/ Uudet duotkin näytti tosi kivalta (varsinkin sellainen, jossa on petrooli/tumma kulta) ja pigmenttiäkin tuntui olevan kivasti.

  ReplyDelete
 3. Tiahaar: Tosiaan hintaa on hieman liikaa... Ostin juuri ihanan GOSH paletin, joka oli halvempi kuin tuo solo.

  AnaDeadMystic: thank you :)

  Ruu: Oli kyllä yllättävän kiva! Samoin tuo v.puna-ruskea/luumu yllätti positiivisesti! Kivan "helppoja" duoja <3

  ReplyDelete
 4. Nättejä uutuuksia mutta ei elämän kevät mitä hintoja!! Miksi ostaa jotain perus-markettilumenea jos samalla hinnalla saa takuuvarmasti parempia, pigmenttisempiä ja toimivampia MACin, Make up Storen jne. luomareita? Lumene on nyt viime vuosina yrittänyt epätoivoisesti nousta luksuskastiin täällä Suomessakin (ulkomaillahan ovat kuulemma brändänneet itsensä huippuhintaiseksi) mutta ovat kyllä hassusti päässeet unohtamaan sen että sillä hinnalla pitäisi olla jotain laadullista vastinetta myös. Nyt tuli ehkä vähän ragekommentti mutta oikeasti, Lumene tarttis vähän herättelyä... :(

  ReplyDelete
 5. et varmaankaan sattunut eilen olemaan tampereella? istuin parikymmentä minuuttia aivan sinun näköisesi naisen vieressä tampereen rautatieasemalla! :)

  ReplyDelete
 6. maijuemilia: Kääk, kyllä se mä olin :D Ja en kyllä parhaimmillani flunssan ja kello viiden aamuherätyksen jälkeen! Pitikin JUURi tuolloin bongata minut :DD

  Anna Gramm: juups, hinnat varmasti alkavat jo vaikuttaa myyntiin! Vaikkakin monia kivoja tuotteita heiltä löytyykin, joita ostan hinnasta huolimatta.

  ReplyDelete
 7. sattuipa hassusti! :) en nimittäin itsekään ole tamperelainen, olin vain käymässä muutama viikko sitten tampereelle muuttaneen kummityttöni luona. odottelin seuraavaa helsingin-junaa ja tutkailin aikani kuluksi muita aulassa odottajia. istuin oikealla puolellasi miljoonan kassini kanssa ja nappailin särkylääkettä migreeniini, sillä myös minä nousin aamulla ennen kukonlaulua, kun kummityttö kipitti herättämään :)

  näytit kauniilta!

  ReplyDelete
 8. niin, ja en sitten uskaltanut sanoa sinulle mitään, kun olin varma, ettet se kuitenkaan olisi sinä - kaupunki kun ei ollut turku :D

  ReplyDelete
 9. No niinpä :D Mä en nähnyt ketään, en muista milloin olisin ollut niin väsynyt, kipaisin vain välillä hakemaan Ibusalit ja Bafucinit naapuriapteekista :D Junamatkan sitten nukuinkin!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails