Skip to main content

Lumene Arctic Duo eyeshadows, EOTDs & new products

*new products at the end of this post*

I really like Lumene Arctic Duet eyeshadows and buy these usually from the sale, the regular price is too much for me (because I don't really NEED any eyeshadows). The quality is very nice (smooth, soft & pigmentated) so I still recommend these, even in the regular price ;D Here are my new palettes & EOTDs whit them.

*Uuutuustuotteista postauksen lopussa!*

Pidän Lumenen Arctic Duet-luomiväreistä ja paljon ja yleensä ostankin, jos kivaan hintaan löydän alesta. Täyttä hintaa (~15€) en itse maksa, koska en yhtään luomiväriä tarvitse... Mutta laatu on niin hyvä (pigmenttinen & pehmeä), että jos joku väri miellyttää paljon, suosittelen kyllä :) Tässä uusimmat hankintani kesäalesta.


Winterfrost/ Talvipakkasella:











Midsummer magic/ Kesäyön taikaa:









Lupine Fields/ Lupiinipellolla:










I noticed new Lumene eyeshadows yeaterday, I didn's buy anything but I think I'll one later... There were duos, solos and a new formula, which was VERY smooth... It felts almost "slippery", I must test that formula later!

Huomasin Stokkalla Lumenen uudet luomivärit, aivan ihania tuotteita! Oli uusia duoja, soloja sekä aivan uusi koostumus, joka kiinnosti minua erityisesti. En vielä ostanut siitä yhtään testiin mutta taidan sen yhden luumuisen sävyn vielä hankkia. Jännän "liukas" ja metallinen koostumus (tuote alemmassa kuvassa). Yksi vaikutti hilepommilta, muut vain ihanan metallisia :)



Comments

  1. Lupinipellolla on kotiutunut myös minun meikky hyllyyni, jäänyt vaan surillisen vähälle käytölle, pitääkin ottaa se teho käyttöön:)

    ReplyDelete
  2. Kävin itsekin katselemassa noita uusia luomivärejä ja niistä hohdeluomareista se sininen näytti niin nätiltä (ja minä tietysti tykkäsin myös siitä hilepommista; se on se vaalein sävy). Tosin tuolla hinnalla tuskin tulen ostamaan. :/ Uudet duotkin näytti tosi kivalta (varsinkin sellainen, jossa on petrooli/tumma kulta) ja pigmenttiäkin tuntui olevan kivasti.

    ReplyDelete
  3. Tiahaar: Tosiaan hintaa on hieman liikaa... Ostin juuri ihanan GOSH paletin, joka oli halvempi kuin tuo solo.

    AnaDeadMystic: thank you :)

    Ruu: Oli kyllä yllättävän kiva! Samoin tuo v.puna-ruskea/luumu yllätti positiivisesti! Kivan "helppoja" duoja <3

    ReplyDelete
  4. Nättejä uutuuksia mutta ei elämän kevät mitä hintoja!! Miksi ostaa jotain perus-markettilumenea jos samalla hinnalla saa takuuvarmasti parempia, pigmenttisempiä ja toimivampia MACin, Make up Storen jne. luomareita? Lumene on nyt viime vuosina yrittänyt epätoivoisesti nousta luksuskastiin täällä Suomessakin (ulkomaillahan ovat kuulemma brändänneet itsensä huippuhintaiseksi) mutta ovat kyllä hassusti päässeet unohtamaan sen että sillä hinnalla pitäisi olla jotain laadullista vastinetta myös. Nyt tuli ehkä vähän ragekommentti mutta oikeasti, Lumene tarttis vähän herättelyä... :(

    ReplyDelete
  5. et varmaankaan sattunut eilen olemaan tampereella? istuin parikymmentä minuuttia aivan sinun näköisesi naisen vieressä tampereen rautatieasemalla! :)

    ReplyDelete
  6. maijuemilia: Kääk, kyllä se mä olin :D Ja en kyllä parhaimmillani flunssan ja kello viiden aamuherätyksen jälkeen! Pitikin JUURi tuolloin bongata minut :DD

    Anna Gramm: juups, hinnat varmasti alkavat jo vaikuttaa myyntiin! Vaikkakin monia kivoja tuotteita heiltä löytyykin, joita ostan hinnasta huolimatta.

    ReplyDelete
  7. sattuipa hassusti! :) en nimittäin itsekään ole tamperelainen, olin vain käymässä muutama viikko sitten tampereelle muuttaneen kummityttöni luona. odottelin seuraavaa helsingin-junaa ja tutkailin aikani kuluksi muita aulassa odottajia. istuin oikealla puolellasi miljoonan kassini kanssa ja nappailin särkylääkettä migreeniini, sillä myös minä nousin aamulla ennen kukonlaulua, kun kummityttö kipitti herättämään :)

    näytit kauniilta!

    ReplyDelete
  8. niin, ja en sitten uskaltanut sanoa sinulle mitään, kun olin varma, ettet se kuitenkaan olisi sinä - kaupunki kun ei ollut turku :D

    ReplyDelete
  9. No niinpä :D Mä en nähnyt ketään, en muista milloin olisin ollut niin väsynyt, kipaisin vain välillä hakemaan Ibusalit ja Bafucinit naapuriapteekista :D Junamatkan sitten nukuinkin!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "