Skip to main content

MAC Big Bounce Eyeshadow Black Diamond (as a primer)

MAC Big Bounce eyeshadows are so undervalued... I REALLY love these, Trophy alone or as a primer and this Black Diamond as a primer. I have also heard that some girls who can't use Big Bounce alone (=oily lids) love this as a primer!

I'm so sad these are Limited Edition, most colors are still available though, at least in Finland.

MAC Big Bounce luomivärit taitavat olla aika aliarvostettuja... Itse olen todella aivan ihastunut näihin, osa toimii yksinäänkin ei-rasvoittuvilla luomilla (esim Trophy) ja osa loistavasti primerinä, myös vähän rasvoittuvammilla luomilla. Tämä musta Black Diamond on loistava primerinä, itse asiassa tämä oli pakko saada sen jälkeen, kun yksi MAC meikkaajista oli käyttänyt tätä Humidin alla. Oli upea! Plussaa vielä siitä, että tämä on helppo pestä pois.

Olen jo vähän surullinen siitä, että nämä ovat LE-tuotteita... Mutta vielä taitaa kaikkia olla ainakin Suomessa saatavilla.

MAC Teal pigment with Black Diamond & with UDPP.
Quite a difference!

EOTD with Black Diamond as a primer (just lightly, this was my first attempt), MAC Gilded green pigment (lid) & MAC Teal pigment (crease). I haven't used Gilded green much, I have a full size of it, but I felt it was "too boring". Well, not with a black primer ;)

Black Diamond pohjustajana (keveysti, tämä oli ensimmäinen yritykseni sen kanssa), MAC Gilded Green pigment (luomella) & MAC Teal pigment (varjostuksena). En ole juurikaan käyttänyt Gilded Greeniä (vanha LE sävy), koska se on ollut minulla vähän tylsä... No, eipä mustan primerin kanssa ;) Sain paljon kehuja meikistä!

 
 Do you like to use black primer with eyeshadows?Comments

  1. what a lovely look! I've heard people saying that the Big Bounce eyeshadows creased badly on them. Did that happen to you?

    ReplyDelete
  2. I really like Big Bounce Eyeshadows too! I've got two shades, Count your assets and Free as air and they are so cute... I wear them as central colours in my looks ^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…