Skip to main content

NARS Exhibit A blushI've always thought this blush is far too bright... But I have now used to brighter blushes and after shopping with Saila (@purplesaila), I suddenly knew that needed this blush. LOL. NARS is not sold in Finland but HQ Hair delivers to here :)

The color of Exhibit A is indeed bright, or brigter than bright... Really :D The quality is very good so application is not (too) difficult! You just need to use a hint of color (a good brush & lightning helps a lot).

I'm not saying this blush is for everybody but if you are interested in this one, it really is a lovely blush.

Olen ollut kyllä kiinnostunut NARS Exhibit A-poskipunasta hyvinkin pitkään mutta väri on tuntunut aivan liian kirkkaalta... Nyt ole kuitenkin tottuneempi kirkkaisiin poskipuniin and shoppailtuani Sailan (@purplesaila) kanssa, päätin tämän tilata ;) NARSia ei saa Suomesta mutta HQ Hair toimittaa postikuluitta tännekin.

Väri on tosiana kirkas, tai kirkkaampi kuin kirkas... Kuten kuvista näkyy :D Laatu on kuitenkin hyvä, joten saa levitettyä hyvin kevyeltikin ja väri on silloin hyvin luonnollinen punastus! Hyvä sivelin ja valaistus ovat toki tämän kanssa tärkeämmät kuin vaaleiden sävyjen kanssa :) Ei taatusti poskipuna kaikkien makuun mutta jos väri kiinnostaa, ei tosiaan ole liian vaikea sävy vaaleammalle ihollekaan.
+MAC New Temptation lipstick, which was
too cool toned with this blush!
Here is also a comparison with Inglot's bright red blush (sorry, I don't know the color number), this is available only as a solo (=not for freedom palette), I thought these might be quite close but no, I think I need the Inglot too ;D

Piti swatchata Inglotin kirkkaan punainen poskipuna tämän kanssa, luulin saman värisiksi. Mutta eihän nämä ole lähelläkään, voisin siis hyvinkin ostaa tuon Inglotinkin (väriunumeroa en tiedä) ;D Tuo Inglot on saatavana vain yksittäisenä poskipunana (pyöreä rasia), ei siis freedom-nappina!Do you have this blush?

Comments

 1. I don't think I could ever pull such color off! But, it looks really nice on you :)
  I prefer that Inglot color :)

  ReplyDelete
 2. Such a beautiful color! I agree with most people, it does look rather scary in the pan and even on swatches but it's not like anybody will apply it with so much intensity on their faces :) It looks pretty on you! :)

  ReplyDelete
 3. Wow, amazing pigmentation! It looks like those vintage heave colours that women used to wear :) It's gorgeous ^__^

  ReplyDelete
 4. Unfortunately I don't have it, but I must find out whether HQ Hair delivers to Estonia. I just love this blush on you! I think Sleek's Scandalous blush might be quite close to it.

  ReplyDelete
 5. I've wanted this for ages! It's so beautifully bright! It looks great on you as well, very pretty :)

  ReplyDelete
 6. Tää sävy on niiiiiiiiiin upea! Jos mulla olis tää, kokeilisin varmaan joskus laittaa sitä aivan tajuttomasti! En tietty lähtis ulos niin, mutta ihan vaan siitä ilosta että se on niin näyttävä.

  ReplyDelete
 7. wow I'm impressed how nice that colour shows on the cheeks! I thought it'd be clown orange but it's actually quite lovely!

  ReplyDelete
 8. Ääh, Nea minkä taas teit. Mun on pakko kans hankkia toi, kun vihdoin näki siitä poskiswatcia. Kauan oon harkinnut, mutta nyt sille tulee loppu ;D -sh-

  ReplyDelete
 9. SilhouetteScreams& Lillian: You neeeeeeeeed this :D

  SH: Go for it! Tämä on ihana <3

  gillybeancandyjar: This is warm but not too orange :)

  milipili: Testaan niinkin ja lisään kuvan tänne :D Täytyy vain odottaa oikeaa päivää, ettei vain tule jotain yllärimenoa :D

  Tolmu: I think they will deliver to Estonia too :)

  Akuma Kanji: yep, this is lovely with vintage red lips too!

  Vesna: This is tomato red, Inglot is cooler AND I WANT IT TOO :D

  ReplyDelete
 10. This is so pretty! It looks scary in the pan, but once applied, it softens into such a pretty pop of color.
  Ahhh, NARS blushes are so pretty. I need to get my hands on one ASAP! hehehe :)

  ReplyDelete
 11. Wow, this blush is really pretty on you! I was afraid of it as it seemed very pigmented and bright! You make it look very wearable and chic!

  ReplyDelete
 12. Meikäläisellä on tuo Exhibit A. ja on ihan lemppari, käytän usein. Vaikka oon ihan kalpeanaama, niin tuolla saa todella kauniit Lumikki-posket! Suosittelen :) Ja vaikka näyttää tosi oranssiselta, on enemmän poskilla puhdas punainen, kun kevyesti tosiaan vaan laittaa. Tuota poskipunaa rakastan, todella.

  ReplyDelete
 13. Woah, what a gorgeous color! I'd use it for the eyes as well! :D

  xoxo

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …