Skip to main content

NARS Exhibit A blush



I've always thought this blush is far too bright... But I have now used to brighter blushes and after shopping with Saila (@purplesaila), I suddenly knew that needed this blush. LOL. NARS is not sold in Finland but HQ Hair delivers to here :)

The color of Exhibit A is indeed bright, or brigter than bright... Really :D The quality is very good so application is not (too) difficult! You just need to use a hint of color (a good brush & lightning helps a lot).

I'm not saying this blush is for everybody but if you are interested in this one, it really is a lovely blush.

Olen ollut kyllä kiinnostunut NARS Exhibit A-poskipunasta hyvinkin pitkään mutta väri on tuntunut aivan liian kirkkaalta... Nyt ole kuitenkin tottuneempi kirkkaisiin poskipuniin and shoppailtuani Sailan (@purplesaila) kanssa, päätin tämän tilata ;) NARSia ei saa Suomesta mutta HQ Hair toimittaa postikuluitta tännekin.

Väri on tosiana kirkas, tai kirkkaampi kuin kirkas... Kuten kuvista näkyy :D Laatu on kuitenkin hyvä, joten saa levitettyä hyvin kevyeltikin ja väri on silloin hyvin luonnollinen punastus! Hyvä sivelin ja valaistus ovat toki tämän kanssa tärkeämmät kuin vaaleiden sävyjen kanssa :) Ei taatusti poskipuna kaikkien makuun mutta jos väri kiinnostaa, ei tosiaan ole liian vaikea sävy vaaleammalle ihollekaan.








+MAC New Temptation lipstick, which was
too cool toned with this blush!




Here is also a comparison with Inglot's bright red blush (sorry, I don't know the color number), this is available only as a solo (=not for freedom palette), I thought these might be quite close but no, I think I need the Inglot too ;D

Piti swatchata Inglotin kirkkaan punainen poskipuna tämän kanssa, luulin saman värisiksi. Mutta eihän nämä ole lähelläkään, voisin siis hyvinkin ostaa tuon Inglotinkin (väriunumeroa en tiedä) ;D Tuo Inglot on saatavana vain yksittäisenä poskipunana (pyöreä rasia), ei siis freedom-nappina!



Do you have this blush?

Comments

  1. I don't think I could ever pull such color off! But, it looks really nice on you :)
    I prefer that Inglot color :)

    ReplyDelete
  2. Such a beautiful color! I agree with most people, it does look rather scary in the pan and even on swatches but it's not like anybody will apply it with so much intensity on their faces :) It looks pretty on you! :)

    ReplyDelete
  3. Wow, amazing pigmentation! It looks like those vintage heave colours that women used to wear :) It's gorgeous ^__^

    ReplyDelete
  4. Unfortunately I don't have it, but I must find out whether HQ Hair delivers to Estonia. I just love this blush on you! I think Sleek's Scandalous blush might be quite close to it.

    ReplyDelete
  5. I've wanted this for ages! It's so beautifully bright! It looks great on you as well, very pretty :)

    ReplyDelete
  6. Tää sävy on niiiiiiiiiin upea! Jos mulla olis tää, kokeilisin varmaan joskus laittaa sitä aivan tajuttomasti! En tietty lähtis ulos niin, mutta ihan vaan siitä ilosta että se on niin näyttävä.

    ReplyDelete
  7. wow I'm impressed how nice that colour shows on the cheeks! I thought it'd be clown orange but it's actually quite lovely!

    ReplyDelete
  8. Ääh, Nea minkä taas teit. Mun on pakko kans hankkia toi, kun vihdoin näki siitä poskiswatcia. Kauan oon harkinnut, mutta nyt sille tulee loppu ;D -sh-

    ReplyDelete
  9. SilhouetteScreams& Lillian: You neeeeeeeeed this :D

    SH: Go for it! Tämä on ihana <3

    gillybeancandyjar: This is warm but not too orange :)

    milipili: Testaan niinkin ja lisään kuvan tänne :D Täytyy vain odottaa oikeaa päivää, ettei vain tule jotain yllärimenoa :D

    Tolmu: I think they will deliver to Estonia too :)

    Akuma Kanji: yep, this is lovely with vintage red lips too!

    Vesna: This is tomato red, Inglot is cooler AND I WANT IT TOO :D

    ReplyDelete
  10. This is so pretty! It looks scary in the pan, but once applied, it softens into such a pretty pop of color.
    Ahhh, NARS blushes are so pretty. I need to get my hands on one ASAP! hehehe :)

    ReplyDelete
  11. Wow, this blush is really pretty on you! I was afraid of it as it seemed very pigmented and bright! You make it look very wearable and chic!

    ReplyDelete
  12. Meikäläisellä on tuo Exhibit A. ja on ihan lemppari, käytän usein. Vaikka oon ihan kalpeanaama, niin tuolla saa todella kauniit Lumikki-posket! Suosittelen :) Ja vaikka näyttää tosi oranssiselta, on enemmän poskilla puhdas punainen, kun kevyesti tosiaan vaan laittaa. Tuota poskipunaa rakastan, todella.

    ReplyDelete
  13. Woah, what a gorgeous color! I'd use it for the eyes as well! :D

    xoxo

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "