Wednesday, August 24, 2011

YSL Rouge Volupte Perle "Mesmerizing Purple", Rouge Pur "Black Tulip" & "Purple Velvet"

Some sale shopping :D I like YSL lipsticks a lot but regular price is "a bit" too much for me but -70% discount helps a lot. LOL. Here are my fall lipsticks!

Aleshoppailua heinäkuulta :D Pidän kovasti YSL:n huulipunista mutta normaalihinta on hieman liian suolainen, -70% ale hieman auttoi ostopäätöksiä ;)


Rouge Volupte Perle "Mesmerizing Purple": I LOVE YSL Rouge Voluptes but this perle version was disappointment! Dark color looks quite bad with this sheer formula, just see the pictures below... The seem to have a lot of this formula fot this fall to. I can't recommend the darker colors in Perle formula....

YSL:n Voluptet ovat suosikkihuulipuniani mutta tämä perle-koostumus oli aika kamala... Tumma väri ja läpikuultava koostumus= ei nätti. Tätä koostumusta näyttää olevan tarjolla myös syksyn kokoelmassa, en tällä kokemuksella (ja sillä hinnalla) suuremmin suosittele Perleä tummissa väreissä.

These shiny golden packages are so hard to photograph :P
Mesmerizing purple


YSL Rouge Pur "Black Tulip": Lovely dark purple :D This wasn't too sheer and looked very nice. Unfortunately my lips look dry in the lip swatch.

Tämä oli ihana tumma violetti :D Ei liian läpikultava mutta valitettavasti huuleni näyttävät kovin kuivilta kuvassa :/ Oikeasti oli tosi nätti.

Oops, I need lip balm :D
Rouge Pur "Purple Velvet": The last one I bought and my favorite :D Very nice color for fall!
Ja viimeisin ostos oli sitten suosikkini ;) Ihana ja syksyllä ihan helppokin sävy!8 comments:

 1. Minustakin tuo Purple Velvet näyttää parhaalta sinulla. Ja on kyllä hirmu nätti sävy!!

  ReplyDelete
 2. Love your taste. Black Tulip looks WOW.

  ReplyDelete
 3. OMG, a 70% YSL sale! this could never happen in Tallinn :S

  ReplyDelete
 4. Tumma väri yhdistettynä läpikuultavaan koostumukseen on kyllä aina huono idea! :D Mulla on Lanvin for H&M -kokoelman violetti puna joka on värinä kyllä ihan nätti mutta huulilla näyttää ihan jonkun 13-vuotiaan ensimmäisiltä meikkikokeiluilta. Ehkä huulille voisi sutia pohjustukseksi jotain meikkikynää niin vaikutelma paranisi, kuten myös pysyvyys.

  ReplyDelete
 5. Ei tuo eka punakaan nyt kuvassa niin hirveältä näytä mutta kuvauksen perusteella jäisi kyllä mulla hyllyyn. Vika puna sitten taas on ihan mahtava. Todella upea sävyä joka tosiaan sopii syksyyn erittäin hyvin.

  ReplyDelete
 6. Olisin voinut vannoa, etteivät nuo värit sovi sinule, mutta kapaps vaan, näyttävät kyllä upeilta! Viimeinen on varsinkin todella nätti. :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails