Skip to main content

YSL Rouge Volupte Perle "Mesmerizing Purple", Rouge Pur "Black Tulip" & "Purple Velvet"

Some sale shopping :D I like YSL lipsticks a lot but regular price is "a bit" too much for me but -70% discount helps a lot. LOL. Here are my fall lipsticks!

Aleshoppailua heinäkuulta :D Pidän kovasti YSL:n huulipunista mutta normaalihinta on hieman liian suolainen, -70% ale hieman auttoi ostopäätöksiä ;)


Rouge Volupte Perle "Mesmerizing Purple": I LOVE YSL Rouge Voluptes but this perle version was disappointment! Dark color looks quite bad with this sheer formula, just see the pictures below... The seem to have a lot of this formula fot this fall to. I can't recommend the darker colors in Perle formula....

YSL:n Voluptet ovat suosikkihuulipuniani mutta tämä perle-koostumus oli aika kamala... Tumma väri ja läpikuultava koostumus= ei nätti. Tätä koostumusta näyttää olevan tarjolla myös syksyn kokoelmassa, en tällä kokemuksella (ja sillä hinnalla) suuremmin suosittele Perleä tummissa väreissä.

These shiny golden packages are so hard to photograph :P
Mesmerizing purple


YSL Rouge Pur "Black Tulip": Lovely dark purple :D This wasn't too sheer and looked very nice. Unfortunately my lips look dry in the lip swatch.

Tämä oli ihana tumma violetti :D Ei liian läpikultava mutta valitettavasti huuleni näyttävät kovin kuivilta kuvassa :/ Oikeasti oli tosi nätti.

Oops, I need lip balm :D
Rouge Pur "Purple Velvet": The last one I bought and my favorite :D Very nice color for fall!
Ja viimeisin ostos oli sitten suosikkini ;) Ihana ja syksyllä ihan helppokin sävy!Comments

 1. Minustakin tuo Purple Velvet näyttää parhaalta sinulla. Ja on kyllä hirmu nätti sävy!!

  ReplyDelete
 2. Love your taste. Black Tulip looks WOW.

  ReplyDelete
 3. OMG, a 70% YSL sale! this could never happen in Tallinn :S

  ReplyDelete
 4. Tumma väri yhdistettynä läpikuultavaan koostumukseen on kyllä aina huono idea! :D Mulla on Lanvin for H&M -kokoelman violetti puna joka on värinä kyllä ihan nätti mutta huulilla näyttää ihan jonkun 13-vuotiaan ensimmäisiltä meikkikokeiluilta. Ehkä huulille voisi sutia pohjustukseksi jotain meikkikynää niin vaikutelma paranisi, kuten myös pysyvyys.

  ReplyDelete
 5. Ei tuo eka punakaan nyt kuvassa niin hirveältä näytä mutta kuvauksen perusteella jäisi kyllä mulla hyllyyn. Vika puna sitten taas on ihan mahtava. Todella upea sävyä joka tosiaan sopii syksyyn erittäin hyvin.

  ReplyDelete
 6. Olisin voinut vannoa, etteivät nuo värit sovi sinule, mutta kapaps vaan, näyttävät kyllä upeilta! Viimeinen on varsinkin todella nätti. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…